Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 24 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Aan de slag gaan met Nederlands (NT2) in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands in Amsterdam

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Nederlands (nt2) als volgt

Piet

Leraar Nederlands (NT2)

In korte tijd is mijn Nederlands met de lessen van Piet echt veel verbeterd. Hij is een zeer ervaren, motiverende en betrokken docent. Hij kijkt goed naar wat je nodig hebt en speelt daar op in. Hij heeft mij het nodige zelfvertrouwen gegeven om nu...

Kiki

Leraar Nederlands (NT2)

Kiki is an excellent teacher! Within 6 weeks she helped me feel more comfortable with speaking dutch. She's very pacient and her teaching methods are effective. Would 100% recommend her for people who want to either start learning or improve their...

Anne, 7 maanden geleden

Jordan

Leraar Nederlands (NT2)

Jordan is an excellent teacher. She customized the lessons to address my weak points. And the lessons were always enjoyable and felt like little chats rather than actual lessons.

Semsi cihan, 11 maanden geleden

Piet

Leraar Nederlands (NT2)

Piet heeft mij geholpen met het oefenen voor het staatsexamen lezen NT2, hij heeft mij geholpen om mijn fouten te ontdekken en om ze op te lossen. Hij is heel aardig en heeft een mooie manier van lesgeven. En ik ben geslaagd!

Sarah, 2 jaren geleden

Piet

Leraar Nederlands (NT2)

Piet is een deskundige leraar bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Hij luisterde goed naar mijn behoeften en gaf op maat gemaakte oefeningen om mijn spreek- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Ik zou Piet ten zeerste willen aanbevelen aan...

Cimen, 2 jaren geleden

Piet

Leraar Nederlands (NT2)

Piet adapts perfectly to the student's needs. In about 10 lessons we have covered multiple topics (from advanced grammar to pronunciation) in a meaningful, fun and effective way, and as a result my spoken Dutch has strongly improved. I highly...

Alba, 2 jaren geleden

FAQ

💸 Wat is de prijs van een Nederlandse bijles in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een bijles Nederlands NT2 in Amsterdam is €24.

 

Prijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar Nederlands NT2
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze privéleraren Nederlands NT2 geeft de eerste les gratis. Bekijk de prijzen van onze Nederlandse leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om Nederlands NT2 les te geven in Amsterdam?

109 privé Nederlandsleraren zijn beschikbaar om Nederlands NT2 lessen te geven in Amsterdam en de omliggende gebieden.

 

Check hun advertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies je lessen Nederlands in Amsterdam uit ons aanbod van meer dan 109 beschikbare docenten Nederlands.

💻 Kun je op afstand via de webcam lessen Nederlands NT2 volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen nederlands (nt2) aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Nederlands NT2 meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Nederlands NT2 bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten studenten hun Nederlands NT2 leraar in Amsterdam?

Uit een steekproef van 24 ratings, beoordeelden leerlingen  hun bijlesleraar Nederlands NT2 een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

Een klantenservice manager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail (van maandag t/m vrijdag) als u opmerkingen heeft over onze diensten.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼Waarom zou je starten met lessen Nederlands NT2 in Amsterdam?

Was het nou 't Kofschip of Het Fokschaap? En boe zat het ook alweer met de verleden tijd, de voltooid verleden tijd en de verschillende persoonsvormen? Nederlands is een van de moeilijkste talen om te leren. Veel buitenlandse kinderen worstelen ontzettend met Nederlands. Dit is de reden waarom Nederlandstalige ondersteuning zo gewild is. En aan het eind van de dag is Nederlands natuurlijk, zolang je hier woont, de allerbelangrijkste taal om te kunnen. Die moet je onder de knie krijgen.

 

Met de hulp van een docent Nederlands NT2 van Superprof kunnen veel buitenlandse leerlingen hun angst voor de taal Nederlands verpletteren. En dit kan weer het verschil maken tussen een geweldige taalcursus met een voldoende, of een vervelende periode met een onvoldoende. En wat te denken van je integratie in ons koude kikkerlandje, mocht je zijn verhuisd of willen verhuizen? Hoe beter je de taal beheerst, hoe leuker het wordt om in Nederland te leven!

 

Alle Nederlands NT2 privélessen met een ervaren privé leraar bieden je de mogelijkheid de verschillende Nederlandse concepten efficiënter onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om spelling, grammatica, lees- of schrijfvaardigheid, of de gevreesde Nederlandse uitspraak.

 

Neem privé Nederlands NT2 lessen om meer te leren over de verschillende concepten van de Nederlandse taal met een gekwalificeerde privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende onderdelen van de Nederlandse taal efficiënter te leren beheersen.

 

Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je lessen te boeken van huis, of op een externe locatie.

 

Is Nederlands niet je eerste taal en wil je je graag wat beter kunnen redden?  Neem dan lessen via Superprof en ontdek alles wat je moet weten over de prachtige Nederlandse taal.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of op een externe locatie, selecteer je leraar en boek je cursus vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je tutor om je Nederlands NT2 lessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om  je leraar Nederlands te vinden tussen 109 bijlesleraren in Amsterdam.

 

Vind je leraar Nederlands

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (NT2) in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Nederlands (NT2) in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Nederlandse les in Amsterdam via Superprof

Waarom Nederlands leren?

 

Nederlands is de taal waarmee we opgroeien. De taal die de meesten van ons een leven lang spreken en die we weer doorgeven aan de volgende generaties. Het is dan ook belangrijk om de taal goed te spreken. Als je auto leert rijden, wil je naast het leren besturen ook weten wat de regels op de weg zijn. Zo geldt het ook voor Nederlands: je kan het misschien wel spreken, maar er is een lange weg te gaan als je alle regels goed wilt kennen. Gratis online lessen op niveau kun je vinden via Superprof.

 

Goed Nederlands spreken is een rijkdom, iets dat je ongetwijfeld tijdens je cursus Nederlands zult leren. De Nederlandse literatuur, Nederlandse poëzie, Nederlandse liederen: je zult ze allemaal beter kunnen begrijpen op het moment dat je een volledige Nederlandse les volgt. En wat dacht je van alle leuke taalspelletjes op tv, zoals Lingo? Je kan dus nog geld verdienen ook met het goed Nederlands leren spreken!

 

Maar afhankelijk van je situatie, kunnen er meer redenen zijn om Nederlands te leren. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld dyslexie hebt, en de hulp van een Nederlands docent kan gebruiken om op die manier beter te leren lezen of schrijven. Een andere mogelijkheid is dat je uit een land komt waar geen Nederlands gesproken wordt, en dat je Nederlands wilt leren voor werk of omdat je graag hier wilt komen wonen. Misschien zoek je wel een docent die je kan voorbereiden op het taalexamen bij de inburgeringscursus. Hoe dan ook, je zult geen moeite hebben met het vinden van een Nederlands leraar in Amsterdam.

 

Nederlands leren in Amsterdam

 

Wie een bijles Nederlands wil volgen in Amsterdam, kan kiezen uit een hele hoop verschillende opties. Allereerst zijn er tientallen taalinstituten en kenniscentra waar mensen een cursus Nederlands kunnen volgen. Sommigen van deze cursussen Nederlands zijn zelfs specifiek gericht op een speciaal doel – zoals je overigens ook op Superprof docenten kunt vinden die zich op één gebied gespecialiseerd hebben. Zo kun je Nederlands voor zaken leren, of Nederlands voor ambtenaren.

 

Er zijn ook, voor de gevorderde studenten, manieren om verder te gaan in Nederlands. Je kan bijvoorbeeld Nederlands studeren aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Vrije Universiteit, terwijl de Hogeschool Amsterdam een docentenopleiding Nederlands aanbiedt. Uiteraard geeft iedere middelbare school in Amsterdam Nederlands, maar dan kan je als buitenstaander niet zomaar aansluiten. De oplossing? Op Superprof vind je veel Nederlands leraren die zelf ervaring hebben met het voor de klas staan, dus de ervaring is hetzelfde. Lees meer over Nederlands leren met Superprof in de laatste paragraaf.

 

Hoe dan ook ben je in Amsterdam op de goede plek als je Nederlands wilt leren. De hoofdstad heeft namelijk een speciale rol als het gaat om de ontwikkeling van het Nederlands. Wat betreft geschiedenis en cultuur, zijn er belangrijke taalkundigen en taalkunstenaars verbonden aan de hoofdstad. Je leest meer over Amsterdam en Nederlands in de paragraaf hieronder. Het zal een grote motivatie voor je zijn om Nederlandse les in Amsterdam te nemen!

 

Amsterdam en Nederlands

 

De ontwikkeling van het Nederlands is logischerwijs gepaard gegaan met de ontwikkeling van Nederland zelf. Een taal verrijkt, ontwikkelt en verandert. Dat gebeurt met de invloeden van de tijd en met invloeden van culturen. In de 17e eeuw was Amsterdam een van de belangrijkste steden ter wereld. Dankzij handel met alle delen uit de wereld en de vrijheid die de stad bood aan kunstenaars, dichters en schrijvers was het een levendige metropool die constant broeide van leven en creativiteit. In die tijd woonden er in Amsterdam schrijvers die een onuitwisbare bijdrage hebben geleverd aan het Nederlands, met werken die vandaag de dag nog steeds gelezen worden.

 

Wat dacht je van Gerbrand Adriaensz. Bredero, die aan het begin van de 17e eeuw een van de belangrijkste werken uit de Nederlandse literatuur schreef met Spaanschen Brabander? Zijn kluchten, theaterstukken en treurspelen zorgde ervoor dat mensen, naast zich vermaken, zich ook laafden aan het mooiste Nederlands dat er in die tijd bestond. Een andere grote Amsterdamse taalkundige uit die tijd was de dichter Pieter Corneliszoon Hooft, waar de PC Hooftstraat in Amsterdam naar is vernoemd. Met zijn gedichten en toneelstukken leverde hij een grote bijdrage aan de Nederlandse kunst, terwijl hij met zijn historisch naslagwerk De Nederlandsche Historien zorgde voor meer cultureel besef, en daarmee de ontwikkeling van het Nederlands een impuls gaf. En als we het hebben over Amsterdamse taalkundigen uit de 17e eeuw, dan mag Joost van den Vondel, van het Vondelpark, uiteraard niet ontbreken. Met name zijn toneelspelen Gijsbrecht van Aemstel en Lucifer worden vandaag de dag nog steeds gespeeld en hebben historici veel geleerd over hoe er in die tijd Nederlands werd gesproken in ons land.

 

Nederlands leren met Superprof

 

Zoals je ziet is Amsterdam een stad die Neerlandici al eeuwen geleden inspireerde om in het Nederlands gedichten, boeken en toneelstukken te schrijven. Geen slechte plek dus om Nederlandse les te nemen! Vanwege de vele middelbare scholen, universiteiten en kenniscentra is Amsterdam een uitstekende plek om een cursus Nederlands te volgen. Alleen, hoe vind je een docent Nederlands die precies aansluit bij wat jij zoekt? Die is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het les geven van kinderen, het bijscholen van middelbare schoolleerlingen of het optimaal helpen van migranten?

 

Als je op Superprof zoekt naar ‘Nederlands leren Amsterdam’ zul je een enorme lijst aan professionele docenten zien die allemaal zeer ervaren en gekwalificeerd zijn om je op een hoog niveau een cursus Nederlands te kunnen geven. De beste manier om vervolgens te filteren en te kijken welke Nederlands leraar bij jou past is door eerst voor jezelf te bepalen waarom jij een docent Nederlands nodig hebt. Als je vervolgens voor jezelf hebt bepaald wat je budget is, wat je doel is, hoeveel tijd je hebt en of je bijvoorbeeld online of op locatie les wilt, kan je kijken welke Nederlands docenten er voldoen aan je voorkeuren. Vervolgens kan je contact met ze opnemen, en misschien bieden ze wel een proefles aan zodat je kunt zien of de combinatie echt aanslaat!

Wat wil je leren?