Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde A in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Goede reviews: onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 63 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Wiskunde A in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Wiskunde A cursus

Overleg met je leraar Wiskunde A en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Wiskunde a in Amsterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde a in Amsterdam is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Wiskunde a nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van een leraar Wiskunde a kun je goed worden in Wiskunde a.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Amsterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Wiskunde a ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Wiskunde a verzorgt

lessen wiskunde a online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Wiskunde a te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Wiskunde a te geven in Amsterdam ?

Er zijn momenteel 282 leraren Wiskunde a beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Wiskunde a te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Amsterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 282 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Wiskunde a beoordeeld in Amsterdam?

Gemeten over een aantal van 63 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Wiskunde A in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Wiskunde A in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Wiskunde A bijles in Amsterdam op Superprof

De beste wiskunde A bijlesdocenten in Amsterdam

Wiskunde is een van de meest onmisbare wetenschappen in het leven. Wiskunde is de studie die logische definities gebruikt om abstracte structuren, getallen, patronen, geometrische figuren, etc. met hun eigen logica op te lossen. Wiskunde bestaat uit veel takken, een paar basiselementen zijn algebra, meetkunde, rekenkunde, goniometrie en analyse.

Wiskunde is mogelijk de oudste en belangrijkste wetenschap ooit. Het is van enorm belang door het feit dat het een essentieel element is in veel andere takken van de wetenschap die zonder wiskunde niet zouden bestaan. Een goed voorbeeld zijn de statistieken, zonder wiskunde zou dit niet bestaan maar het komt voor in elke studie.

Wiskunde wordt al millennia lang uitgeoefend. In de laatste eeuwen is wiskunde een flinke ontwikkeling doorgaan. Zoals alle studies is wiskunde ontstaan als gevolg van een aantal behoeften die de mens begon te ervaren. Dit omvatte het maken van berekeningen inherent aan commerciële activiteiten, berekeningen om oppervlakten te kunnen meten en om enkele astronomische verschijnselen te kunnen voorspellen. De huidige wiskunde is verdeeld onder veel verschillende takken als gevolg tekortkomingen die we in de geschiedenis hebben ervaren.

Wiskunde op school

Wiskunde kan niet missen in het onderwijs. Als leerling kom je er op vroege leeftijd al mee te maken, op de basisschool krijgen we les in rekenen. Hier leren we allerlei essentiële vaardigheden die we ons op een vroege leeftijd al van pas zijn. Daarnaast bereidt rekenen ons voor op wiskunde op de middelbare school. Wiskunde is een verplicht vak op alle niveaus, leerlingen krijgen wiskunde op het vmbo, havo en vwo. Op de havo en vwo kunnen we kiezen uit verschillende soorten wiskunde, waaronder wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. Deze soorten verschillen voornamelijk qua complexiteit. Wiskunde A heeft een gemiddeld niveau met een nadruk op toepassingen in sociale wetenschappen, zoals statistische verwerking. Wiskunde B is daarentegen complexer en richt zich meer op toepassingen in exacte wetenschappen. Wiskunde C is wat soepeler dan wiskunde A. Wiskunde D staat het hoogst qua niveau, wiskunde D de meest uitdagende versie van wiskunde op het voortgezet onderwijs.

Wiskunde is niet altijd even eenvoudig

Sommige mensen leven voor wiskunde, maar dit geldt lang niet voor iedereen. Over het algemeen behoort wiskunde tot de vakken waar leerlingen de meeste moeite mee hebben. Dit kan liggen aan verschillende factoren. Elke leerling is anders, leerlingen verschillen qua talenten, capaciteiten, interesses, behoeften, leertempo, etc. De ene leerling heeft een geweldige passie voor wiskunde, de ander ligt er 's nachts wakker van. Wiskunde is een verplicht vak op de middelbare school, het is te allen tijde belangrijk dat je het begrijpt en met succes goede cijfers weet te halen.

Wat zijn enkele factoren die ervoor zorgen dat leerlingen moeite hebben met wiskunde? Ten eerste is een veelvoorkomende oorzaak dat leerlingen vaak niet goed genoeg oefenen. Hoe goed je ook bent, wiskunde vereist veel tijd en aandacht. Ten opzichte van andere vakken zoals geschiedenis, m&o, Nederlands, Engels of economie, is wiskunde meer praktijk dan theorie. Het is niet iets wat je zomaar uit je hoofd leert. Een gebrek aan tijd en aandacht kan al snel leiden tot diverse problemen binnen dit vak.

Daarnaast gaat wiskunde puur om het begrijpen van concepten. Het vak bestaat uit honderden concepten die aan elkaar verbonden zijn. Het niveau van wiskunde neemt toe per schooljaar. Concepten binnen de wiskunde worden steeds complexer, ze worden onderwezen in een specifieke volgorde. Het is belangrijk dat je elk huidig concept volledig beheerst om de volgende concepten te kunnen begrijpen. Regelmatig kan een matige beheersing leiden tot vertraging, het is belangrijk dat dit wordt vermeden. Hoe beter je bepaalde concepten beheerst, hoe eenvoudiger het wordt om andere concepten te begrijpen door de sterke link tussen de concepten. Analyse omvat bijvoorbeeld differentiatie en integraalrekening, die zijn gekoppeld aan verschillende andere onderwerpen van de wiskunde zoals algebra, meetkunde, goniometrie en meer.

Verder is niets van grotere invloed dan een gebrek aan interesse. Soms wordt je als leerling niet voldoende gestimuleerd om je best te doen in dit vak. Je prestaties vallen al snel weg. Je zal niet voldoende focus hebben en dit heeft een negatieve invloed op je leerproces aangezien wiskunde veel tijd en aandacht vereist. Het is belangrijk dat je jezelf weet te stimuleren en je best doet om goed te presteren in dit vak. In sommige gevallen kunnen problemen liggen aan de leraar op school en de manier van lesgeven. Mogelijk heb je meer hulp nodig maar krijg je geen of niet voldoende aandacht van je wiskundeleraar om je te helpen bepaalde onderwerpen te begrijpen. Ongeacht de oorzaak van je problemen in dit vak, het is altijd verstandig om een gespecialiseerde wiskunde docent te raadplegen.

Volg wiskunde A bijles bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar bijles wiskunde A in de buurt van Amsterdam? Dan ben je hier bij het juiste adres! Superprof beschikt over een flinke hoeveelheid wiskunde docenten die jou vol enthousiasme op weg willen helpen. Onze wiskunde docenten kunnen je tijdens de bijleswiskunde A overal mee helpen, van huiswerkbegeleiding tot examentraining, een uitgebreide wiskunde A cursus en veel meer. Je kunt aan de slag gaan met je wiskunde docent op de plek die jou het beste uitkomt. Je kunt je bijles wiskunde volgen thuis bij de docent, velen staan er ook voor open om een cursus wiskunde A te geven bij jou thuis. Als je liever online je bijlessen volgt dan is dit geen probleem, onze docenten zijn goed voorbereid op het geven van bijles wiskunde A online via de computer.

Superprof is zeer geliefd door leerlingen, onze docenten geven lessen in alle vakken, van wiskunde, tot scheikunde, economie, rekenen, biologie, geschiedenis, natuurkunde, aardrijkskunde, m&o, Nederlands, Engels, Frans, Duits, etc. Waar je ook woont, je kan docenten vinden in heel Nederland, het maakt niet uit of je woont in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem of ergens anders, je kan overal docenten vinden. Maak zo snel mogelijk contact op en begin vandaag nog aan je wiskunde A bijles!

Wat wil je leren?