Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 42 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met bijlessen Nederlands?

2. Nederlands bijles in Amsterdam

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Een leraar Nederlands vinden was nog nooit zo makkelijk!

Mijke

Leraar Nederlands (schoolvak)

Heel geduldige leraar, die ook nog eens op het laatste moment kon inspringen. Heel blij met Mijke!

Renske

Leraar Nederlands (schoolvak)

Renske is een vriendelijke en geduldige persoon. Ze legt de stof in mensentaal uit en controleert of je de stof daadwerkelijk hebt begrepen. Ook zorgt Renske dat de stof blijft hangen door het volgende les te herhalen en als er dingen die nog niet...

Alexander, 2 jaren geleden

Jonas

Leraar Nederlands (schoolvak)

Jonas was uitstekend in het helpen met een VWO Nederlands opdracht. Bereid, geduldig, bemoedigend, bekwaam en vriendelijk. We zijn blij met zijn aanpak en het resultaat.

Chris, 2 jaren geleden

Martin

Leraar Nederlands (schoolvak)

Martin is een heel goed docent. Hij kan alles heel duidelijk en interessant uitleggen. De lessen zijn heel leerzaam en prettig. Je pikt er heel veel van. Ik raad het heel erg aan om zijn lessen te krijgen. Ik ben blij met mijn Nederlandse lessen van...

Marina, 2 jaren geleden

Jesper

Leraar Nederlands (schoolvak)

Jesper geeft begrijpend lezen bijles aan onze zoon, die in groep 8 zit. Hij legt alles goed uit en is geduldig. Hij is op de hoogte van de cito-vraagstelling en daar oefenen ze elke week mee. We beginnen verbetering te zien bij onze zoon.

Mariette, 2 jaren geleden

Anneke

Leraar Nederlands (schoolvak)

Ik ben heel blij met Anneke, zij is heel geduldig en legt het heel goed uit. Door de corona zijn wij tijdelijk gestopt met de lessen, maar ik ga spoedig contact opnemen met Anneke om weer verder te gaan met de lessen.

Ida, 2 jaren geleden

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Nederlands (schoolvak) in Amsterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) in Amsterdam is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Nederlands (schoolvak) nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Amsterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Nederlands (schoolvak) ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Nederlands (schoolvak) verzorgt

lessen nederlands (schoolvak) online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Nederlands (schoolvak) te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Nederlands (schoolvak) te geven in Amsterdam ?

Er zijn momenteel 229 leraren Nederlands (schoolvak) beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Nederlands (schoolvak) te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Amsterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 229 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld in Amsterdam?

Gemeten over een aantal van 42 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.8 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Start vandaag nog met het verbeteren van je niveau Nederlands

Check ons lerarenaanbod Nederlands in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Nederlands bijles via Superprof in Amsterdam

Nederlands bijles met een privéleraar naar keuze in Amsterdam

Heb jij hulp nodig met het vak Nederlands op school? Ben jij op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding en/of examentraining gegeven door een Nederlands leraar bij jou in de buurt van Amsterdam? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Wij beschikken over een grote hoeveelheid Nederlands docenten verspreid over heel Amsterdam, ongetwijfeld zijn er meerdere experts die in staat zijn om jou te helpen dicht bij jou vandaan. Onze Nederlands docenten in Amsterdam hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de Nederlandse taal, taalkunde en het geven van bijles aan leerlingen op school die hulp nodig hebben met dit vak. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, kijk gauw of je een geschikte leraar kunt vinden die in staat is om jou te helpen bij jou in de buurt van Amsterdam!

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt

Iedereen krijgt ooit het vak Nederlands op school. Leerlingen krijgen het vak Nederlands zowel op de basisschool als op de middelbare school en in het hoger onderwijs. Krijg jij het vak Nederlands op school en heb jij hier moeite mee? Het is niet altijd even gemakkelijk om de Nederlandse taal te begrijpen. De taal zit vol met onderwerpen die moeilijk zijn om te begrijpen. In Amsterdam beschikken wij over een grote hoeveelheid docenten gespecialiseerd in de Nederlandse taal en het geven van bijles Nederlands. De meeste van onze docenten geven les aan leerlingen op verschillende niveaus. Wij hebben docenten die leerlingen helpen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school die het vak Nederlands krijgen op het vmbo, havo of vwo en hulp aan studenten op het mbo, hbo en aan de universiteit.

Ga aan de slag op een locatie die voor jou het beste uitkomt=

Het is belangrijk dat jij aan de slag kunt op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Wil jij het liefst aan de slag bij jou thuis? Veel van onze docenten zijn in staat om te reizen naar jouw locatie om les te geven bij jou thuis. Als jij liever aan de slag wilt op de locatie van de leraar, dan is dat ook mogelijk. De meeste van onze Nederlands docenten in Amsterdam zijn in staat om bijles te geven bij hen thuis. Als jij een andere locatie in gedachten hebt, bespreek dit dan met de leraar. Op de advertenties van onze Nederlands docenten staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Woon jij niet in Amsterdam? Naast Amsterdam kun jij ook Nederlands docenten vinden in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland. Je kunt docenten vinden van Haarlem tot Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en veel meer plaatsen.

Bijles Nederlands online

Volg jij je bijles Nederlands liever online via de computer en webcam? Bij ons kun je ervoor kiezen om je lessen online te volgen. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid Nederlands docenten die bijles online bieden en zijn hier goed op voorbereid. Al ben jij op zoek naar bijles online, huiswerkbegeleiding online en/of examentraining online, de meeste van onze online docenten kunnen jou daarbij helpen!

De beste Nederlands bijles in Amsterdam

Onze Nederlands docenten bieden de beste lessen in Amsterdam. Met wie jij ook besluit om aan de slag te gaan, je zult gegarandeerd bijles volgen met een expert op het gebied van Nederlands, taalkunde en het geven van bijles aan leerlingen op alle niveaus. Op Superprof gaan wij alleen samenwerking aan met professionals in de vakken waarin zij lesgeven en die dit kunnen bewijzen. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze docenten in Amsterdam bieden is zeer betaalbaar, vooral vergeleken met veel externe lessen en cursussen. Bij ons kun je ook profiteren van een eerste les gratis van een uur. Profiteer van deze eerste gratis les en kijk of de les je bevalt en of de manier van lesgeven voldoet aan jouw verwachtingen.

Superprof is het beste platform voor het volgen van bijles. Naast Nederlands kun je op Superprof ook docenten vinden gespecialiseerd in andere talen en vakken. Je kunt docenten vinden gespecialiseerd in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Grieks, Latijn en veel meer talen. Daarnaast kun je bij ons lessen vinden gericht op vakken zoals rekenen, wiskunde, natuurkunde, economie, geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, scheikunde en veel andere vakken.

Vind de lessen die jij nodig hebt

Nederlands leren en bijles volgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met slechts een paar klikken kun je zien wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt, contact opnemen en je eerste les boeken. Al ben jij op zoek naar bijles Nederlands, huiswerkbegeleiding, hulp met het leren voor een toets, les gericht op grammatica, spelling, begrijpend lezen, schrijven, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald onderwerp of andere soorten lessen, kijk gauw welke van onze docenten in staat zijn om de lessen te bieden die jij nodig hebt. Bekijk alle advertenties, lees alle informatie goed door en besluit met welke leraar jij aan de slag wilt.


Als je een besluit hebt genomen, wacht dan niet te lang en neem contact op met een door jou gekozen leraar. Je kunt gemakkelijk contact opnemen en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de leraar. Schrijf de leraar een bericht en laat hem of haar weten wat jij nodig hebt, welke doelen jij wilt bereiken, wat jouw verwachtingen zijn en op welke locatie en tijden jij aan de slag wilt. Bespreek ook voor hoe lang jij aan de slag wilt met je bijles, bijvoorbeeld voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer. Vind snel een docent die de bijles biedt die jij nodig hebt in Amsterdam, neem contact op en plan samen met de docent waar en wanneer je eerste les plaats moet vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste Nederlands bijles in Amsterdam!

Wat wil je leren?