Thomas - Prof engels - Den Haag

Contactgegevens zijn geverifieerd

Thomas

 • Uurtarief 25€
 • Reactietijd 1h
 • Aantal studenten 3
Thomas - Prof engels - Den Haag
 • 5 (5 beoordelingen)

25€

1e les gratis!

Boek een les

1e les gratis!

1e les gratis!

 • Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Business Engels
 • Cambridge First Certificate
 • Cambridge Engels Preliminary

Vriendelijke jongeman, afgestudeerd in zakelijk management (MSc) en met ervaring in de financiële sector geeft online lessen in (Business) Engels.

Les locatie

Super tutor

Thomas is een van onze beste leraren Engels. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Over Thomas

Hallo allemaal! Ik ben Thomas, leraar Engels, Nederlands en Spaans. Ik kom oorspronkelijk uit Vlissingen aan de kust en ben op mijn 18e verhuisd naar Breda en Tilburg om te gaan studeren.

Ik heb misschien een andere achtergrond dan de meeste leraren. Na mijn Master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg ben ik begonnen met werken in de financiële sector en ben ik verhuisd naar Utrecht. Ik heb onder andere bij Aon (Amerikaanse verzekeringsmakelaar) gewerkt en bij A.S.R. Vermogensbeheer. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat de financiële sector niet is waar mijn hart lag en ben ik verder gegaan met mijn passie voor taal.

Ik ben toen in Berlijn gaan wonen en daar heb ik de CELTA opleiding online gedaan om leraar Engels te worden. Naast taal is reizen ook een van mijn passies en nadat ik mijn opleiding heb gehaald ben ik gaan reizen (zie ook mijn blog (Opgeslagen informatie)

Tijdens het reizen heb ik af en toe les gegeven en na terugkomst ben ik voor mezelf begonnen met online lesgeven. Dit deed ik voor Engels, Nederlands en Spaans voor beginners. Ik ben recentelijk verhuisd naar Valencia in Spanje en ik sluit niet uit dat ik nog ergens anders op de wereld terecht zal komen, het reizen zit in mijn bloed. In mijn vrije tijd zwem ik graag in de zee en schaak ik af en toe.

Als jij mij bij les wilt nemen, doen we eerst een gratis proefles. Zo kunnen we elkaar leren kennen en weet ik precies waar jij naar op zoek bent als student. Mijn lessen pas ik dan ook altijd aan op de behoeften van de student. Mocht je daarna tevreden zijn over mijn aanbod dan kunnen we samen aan de slag. Mijn lessen vinden online plaats, zodat we kunnen werken vanuit het comfort van ons eigen huis en om zo weinig mogelijk tijd te verspillen.

Mocht dit je aanspreken of heb je verder nog vragen, aarzel niet en neem contact met me op!

Lees verder

Over deze les

 • Alle niveaus
 • Engels
 • Spaans
 • Nederlands

In deze talen zijn de lessen mogelijk :

Engels

Spaans

Nederlands

Good afternoon my fellow students!

Welkom bij mijn privéles Engels. De 'Union Jack', dubbeldekker bussen en natuurlijk het geweldige weer het hele jaar door, typisch Engels. Zelf ben ik op de basisschool begonnen met Engels, daarna 6 jaar VWO en uiteindelijk was mijn Master aan de universiteit ook in het Engels. Ook heb ik een half jaar in Zuid-Korea gestudeerd waar de voertaal ook Engels was. Ik heb na een aantal jaren werken in de financiële sector mijn CELTA diploma gehaald en toen ben ik begonnen met Engelse les geven.

Ik heb ervaring met lesgeven via Zoom aan verschillende niveaus, van A1 tot C1+, aan mensen uit verschillende landen met verschillende achtergronden en dat wil ik allemaal gebruiken om jullie zo goed mogelijk te helpen. De lessen zullen er als volgt uit zien:

- Ze vinden plaats op Zoom, in mijn privé Zoom kamer of bij mij thuis in Den Haag

- Ze zijn toegespitst op jouw voorkeuren, waar je precies hulp bij nodig hebt. Dit kan één van de vier aspecten zijn, lezen, schrijven, spreken of luisteren, maar ook iets heel specifieks zoals het schrijven van een sollicitatiebrief of het oefenen van een presentatie.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, de les begint met een proefles waarin we kennismaken en erachter komen wat precies jouw doel is en wat je wilt leren. Vervolgens ga ik dan aan de slag om de juiste materialen en andere lesstof te vinden en dan beginnen we met ons lestraject.

Lijkt dit je wat? Aarzel dan niet en neem contact met me op om een les in te plannen!

Lees verder

Tarieven

Uurtarief

 • 25€

Kortingstarieven

 • 5u: 125€
 • 10u: 250€

webcam

 • 25€/u

gratis lessen

Deze eerste les stelt je in staat om je leraar te leren kennen, zodat je kan beslissen of hij aan je verwachtingen voldoet.

 • 1uur

Leer meer over Thomas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Leer meer over Thomas

 • 1) Praat je deze taal vloeiend door je afkomst of omdat iemand jou deze taal heeft geleerd?

  Ik heb deze taal geleerd, op de basisschool, middelbare school, universiteit en in het buitenland. Ik heb een half jaar uitwisseling gehad met een universiteit in Seoul, Zuid-Korea. Al mijn vakken waren in het Engels en met de andere studenten sprak ik ook Engels buiten de les. Hier een foto van mij bovenop de berg waarop de universiteitscampus is. Op de achtergrond zie je de stad Seoul.
 • 2) Citeer een levend, historisch of fictief persoon die, volgens jou, hét symbool is dat de desbetreffende cultuur vertegenwoordigt!

  Als ik aan Engels denk, denk ik aan Louis Theroux. Zijn documentaires vind ik bijzonder interessant en hij kan zichzelf zo goed uitdrukken in het Engels dat hij de vinger precies op de juiste plek weet te leggen als het op interviews aankomt. Zijn vader (Paul Theroux) is trouwens ook een begenadigd schrijver van reisboeken, ook in briljant Engels. De appel valt niet ver van de boom.
 • 3) Is er in deze taal een woord, uitdrukking, traditie of typisch soort gedrag dat je bijzonder of leuk vindt?

  Engelse humor kan ik altijd wel waarderen. De subtiliteit ervan. Ook Engelse detectives vind ik geweldig, zowel boeken als series.
 • 4) Waarom is het belangrijk om deze taal te spreken, of het nou vanuit een academisch, professioneel of meer persoonlijk oogpunt is?

  Ik denk dat je als je opgroeit in Nederland je op een gegeven moment toch wel met Engels in aanraking komt. We zijn een internationaal land en hier wonen mensen met allerlei verschillende achtergronden. Ook zijn we natuurlijk een belangrijk handelsland en wonen er veel expats. Engels is dan vaak een brugtaal, als mensen verschillende moedertalen hebben en dan komt het erg van pas het te spreken.
 • 5) Wat is het lastigst aan deze taal waar het nemen van lessen bij kan helpen?

  Ik merk dat bepaalde uitdrukkingen lastig zijn voor mensen en dat er nog heel erg vaak de Nederlandse variant van een bepaalde uitdrukking gebruikt wordt. Soms hoor ik ook letterlijk Nederlandse uitdrukkingen vertaald naar het Engels worden. Dat is iets specifieks waar lessen bij kan helpen, maar over het algemeen vind ik het belangrijkste van les nemen het feit dat je een veilige omgeving creëert waar iemand fouten kan maken zonder zich daar slecht bij te voelen. Zo zul je namelijk het snelste leren.
 • 6) Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?

  Deze anekdote gaat niet over de Engelse taal, maar heeft wel met taal te maken. Toen ik in 2012 een half jaar naar Colombia ging om mijn minor te doen en Spaans te leren, was mijn Spaans in het begin nog niet van zo'n hoog niveau. Ergens in de eerste weken moest ik naar een loket om mijn verblijfsvergunning, een soort pasje, op te halen. Ik had de afspraak gemaakt, het was ergens helemaal aan de andere kant van Bogotá (een enorme stad) en er werd me verteld om twee weken later terug te komen en het pasje op te halen. Ik kom twee weken later terug en wat blijkt, het is nog niet klaar. Ik ben dus de hele stad doorkruist in een taxi om vervolgens te horen dat ik later maar terug moet komen, wanneer weten zij ook niet precies. Toen werd ik zo boos, alleen kon ik me nog niet goed genoeg uitdrukken in het Spaans om er wat van te zeggen dus dat was alleen maar frustrerender. Uiteindelijk ben ik maar afgedropen naar huis. Op het moment was dit niet leuk, maar achteraf gezien vind ik het wel een leuke anekdote. Het is een combinatie van een andere cultuur, de taal nog niet voldoende spreken en het feit dat als je boos wordt je automatisch terugvalt op je moedertaal.

  Hier een foto van mij op Plaza de Bolívar in Bogotá, Colombia
 • 7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over enkele reizen die je gemaakt hebt.

  Oh ik hou enorm van reizen dus ik zou hier een hoop verhalen kunnen vertellen. Mijn laatste reis was een half jaar backpacken, ik ben begonnen in Europa in Kroatië. Vervolgens naar Bulgarije, Griekenland, Cyprus, Egypte, Jordanië, Sri Lanka, Thailand en Cambodja. Over het grootste gedeelte van deze reis heb ik een blog geschreven, die kun je hier terugvinden: https://thomasopreis.tumblr.com/.
 • 8) Wat maakt jou een Superprof, naast het feit dat je je kunt uitdrukken in verschillende talen?

  Ik hoop dat ik een Superprof ben omdat ik mensen op hun gemak stel. In mijn optiek begint het daar allemaal mee. Als mensen zich goed voelen in een vertrouwde omgeving dan zullen ze minder bang zijn om fouten te maken en dan leren ze het makkelijkst.
--
--

Andere leraren Engels in Den Haag

 • English as a Second Language Teacher with CELTA Certification and more than a decade of University level experience

  Cihan

  Den Haag

  5 (6 beoordelingen)

  In my lessons I always use student centred techniques to put students into the centre of learning process. I prefer applying...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • 'Native English speaker' and qualified English teacher with Masters offers lessons in general English (all levels) IELTS, TOEIC, TOEFL and the Cambridge certificates. Face to face and online!

  Caroline

  Den Haag

  5 (3 beoordelingen)

  Bespoke lessons: What do you want to learn or improve? Conversation skills? Business language? A 6.5 in IELTS? I use up to...

  • 30 €/u
  • 1e les gratis!
 • HBO-Student European Studies & Makelaardij en Vastgoed met meerdere diploma's voor de Engelse taal, geeft Engels les aan VMBO, Mavo, Havo en HBO student.

  Jay

  Den Haag

  5 (2 beoordelingen)

  Ik baseer mijn lessen op de lesstof die de studenten moeten leren. Daarbij gebruik ik mijn eigen kennis en passie voor het...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Havo studente die goed is in talen geeft nu Engelse groep en privéles!

  Melanie

  Den Haag

  5 (2 beoordelingen)

  Ik vraag wat je lastig vind en hier gaan we mee aan de slag. We bespreken het onderwerp en ik geef je tips.

  • 25 €/u
  • 1e les gratis!
 • Confident in english communication wherever and whoever you are! Let's do something it!

  Maryam

  Den Haag

  5 (1 beoordelingen)

  My method of teaching depending on the level and the skill varies. But generally speaking I use CLT which helps learners...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • I can help you with your English! Engels is echt niet your thing? Need to improve your English? Ik help j graag je Engels te verbeteren

  Gisella

  Den Haag

  5 (1 beoordelingen)

  My method is communicative and tailored to the needs of the student(s). I start by listening to what is most urgent and your...

  • 35 €/u
  • 1e les gratis!
 • Tutor Engels I Enthousiast, Geduldig, Vakbekwaam I Bijles, coaching, studiebegeleiding |Online les of fysiek in Den Haag

  Mei-Lin

  Den Haag

  5 (1 beoordelingen)

  Mijn manier van lesgeven is duidelijk, creatief en persoonlijk. Ik ben heel mensgericht en ik vind het daarom ook belangrijk...

  • 17 €/u
  • 1e les gratis!
 • Student international business geeft bijles in de Engelse taal aan leerlingen van het basis en middelbaar onderwijs.

  Indy

  Den Haag

  5 (1 beoordelingen)

  De les zal starten met een korte kennismaking, vervolgens behandel ik de vragen die de leerling heeft en maken we zelf...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • WO student Sociologie geeft Engels les aan middelbare school studenten (MAVO, HAVO,VWO)

  Anoeya

  Den Haag

  Het liefst maak ik aan de hand van de al beschikbare planning door school en vakken een overkoepelende planning met de...

  • 14 €/u
  • 1e les gratis!
 • Native speaker level Engelse spreekvaardigheid, interessante gesprekken waar jij zonder moeite van leert

  Laurie

  Den Haag

  Ik geef informele conversatie waarbij we gesprekken voeren over wat jou boeit en je zonder moeite leert door het uitdrukken...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Bevoegd en ervaren leraar Engels geeft bijles Engels in Den Haag en omstreken bij je thuis en kan vooral de grammatica goed uitleggen d.m.v. voorbeelden uit muziekteksten en alledaagse dingen.

  Pieter

  Den Haag

  Als ik iets uitleg haal ik vaak een voorbeeld uit de popmuziek of uit een film of serie bij. Dat maakt het herkenbaar en...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Amerikaanse student.10jaar plus wonend in Nederland. Kan Engels les geven op elk niveau.

  Ansel

  Den Haag

  Mijn methode van lesgegeven is op een rustige manier. Ik bespreek eerst met de studenten met welke punten/onderwerpen ze...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Bevoegd docent Engels voor het voortgezet onderwijs en mbo. Kennis van de verschillende examenniveaus en eisen. Ik geef les op een persoonlijke, motiverende en creatieve manier!

  Nicol

  Den Haag

  Bij mij staat de student centraal. Jouw behoefte zijn voor mij belangrijk en daar pas ik mijn methodiek op aan. Ik heb een...

  • 18 €/u
  • 1e les gratis!
 • Beginner and intermediate English language skills proudly brought to you by a 12th generation American

  Nathan

  Den Haag

  I myself find that when it comes to teaching, language centered subjects above all, one is more susceptible to absorption...

  • 12 €/u
  • 1e les gratis!
 • Student internationale politiek geeft les en feedback in Engels (schrijfvaardigheid, literatuur, vertaling en feedback)

  Thomas

  Den Haag

  Elke leerling is anders dus ik zal mij aanpassen aan de stof en de leerling. Afhankelijk van waar je moeite mee hebt zal de...

  • 10 €/u
  • 1e les gratis!
 • Taught kids and elderly.Customized plans per individual levels, fun and creative learning

  Nina

  Den Haag

  I aim to, first of all, expand your vocabulary, make you comfortable to speak English in any environment, casual or business...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • HBO studente International Bussiness and Hospitality Management geeft gedetailleerde Engels lessen voor elk niveau

  Daphne

  Den Haag

  Ik bespreek de vereiste onderwerpen eerst met de student en/of ouders en stel hierbij een duidelijk plan op, daarnaast wordt...

  • 15 €/u
  • 1e les gratis!
 • HBO student, 5 jaar in het engels gestudeerd, geeft les aan middelbare

  Sazan

  Den Haag

  Als aller eerst, ik vind voordat ik mijn uitleg doe, heel erg belangrijk dat de leerling zelf het moet analyseren, na dat de...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Bevoegde en ervaren leraar Engels geeft bijles aan leerlingen die op de onderbouw van mavo, havo of vwo zitten.

  Pieter

  Den Haag

  Ik leg je de grammatica uit op papier dat je mag houden om te gebruiken als je je huiswerk maakt uit je werkboek zodat je de...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!