Uitstekend
reviews

Onze selectie van
Engels leraren

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 838 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €18

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Contacteer

De leraren nemen binnen enkele uren contact met je op! En als je niet meteen de perfecte leraar vindt, staat ons team voor je klaar.

3. Organiseer

Regel en plan je lessen simpelweg vanuit je berichtendienst met je leraar of coach.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een leraar Engels voor huiswerkbegeleiding, bijles of een cursus voor je kind

Engelse les voor kinderen

Ben jij of jouw kind op zoek naar lessen gericht op de Engelse taal? Zoek jij naar een cursus Engels of bijvoorbeeld bijles gegeven door een ervaren Engels leraar bij jou in de buurt? Superprof biedt de lessen waar jij naar op zoek bent! Wij beschikken over een groot aantal Engels leraren verspreid over heel Nederland die jou of jouw kind graag willen helpen met het geven van Engelse les. Kom er snel achter wie er momenteel voor jou klaarstaan bij jou in de buurt!

Engels lessen van hoge kwaliteit

Heb jij plannen om te verhuizen naar het buitenland, ga jij op een langdurige vakantie of vindt jij het bijvoorbeeld prettig als jouw kind in staat is om Engels te spreken? Onze leraren weten precies hoe zij jou of jouw kind moeten helpen. Op Superprof kun jij alleen lessen vinden van hoge kwaliteit. Onze leraren zijn experts en hebben veel ervaring met het geven van Engelse les aan kinderen. Zij bieden verschillende soorten lessen, van bijles tot training en uitgebreide Engels cursussen.

Onze leraren geven lessen aan kinderen van verschillende leeftijden, sommige leraren zijn zelfs in staat om kleuters te helpen. Heeft jouw kind moeite met het vak Engels op school? Onze leraren geven ook bijles aan kinderen die op school zitten. Zij willen jouw kind graag helpen om hem of haar weer op het goede spoort te zetten en goed te presteren in dit vak.

Lessen op alle niveaus

Onze Engels leraren op Superprof bieden lessen op alle niveaus. Zoek jij naar lessen op een beginnersniveau of naar gevorderde lessen? Kijk welke van onze leraren in staat zijn om les te geven op het niveau waar jij naar zoekt. Als jij zoekt naar lessen gegeven aan beginners, dan willen onze leraren jou daar graag bij helpen.

Onze leraren kunnen kinderen helpen met het leren van nieuwe woorden, hoe de spelling werkt, de grammatica, uitspraak, Engelse accenten en veel meer. Bij het leren van een taal is het belangrijk om veel te oefenen. De leraar zal zoveel mogelijk oefenen met het kind en verschillende opdrachten meegeven.

Ook bieden zij training aan gevorderde leerlingen die graag hun vaardigheden willen laten groeien. Ben jij op zoek naar lessen gegeven aan meerdere leerlingen tegelijk? Veel van onze leraren zijn in staat om Engels lessen te geven aan een groep van meerdere leerlingen.

Als jij op zoek bent naar lessen gegeven aan een groep, kijk dan op de advertenties van onze leraren om te zien wie in staat zijn om les te geven aan een groep. Wil jij voordat jij aan de slag gaat met je lessen kijken of de les voldoet aan jouw eisen en doelen? Neem dan gerust gebruik van een eerste gratis proefles. Een groot aantal van onze Engels leraren bieden een eerste les gratis van een uur.

Geef jouw locatie aan

Je kunt hierboven aangeven wat jouw locatie is. Schrijf de naam van jouw woonplaats en klik op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van Engels leraren die in staat zijn om les te geven aan kinderen bij jou in de omgeving of in de buurt van jouw locatie.

Lessen bij jou thuis

Je kunt zelf bepalen waar en wanneer de lessen plaats moeten vinden. Wil jij aan de slag bij jou thuis of liever op de locatie van de leraar? Kom er via de advertenties van onze leraren achter wie in staat zijn om les te geven op de door jou gewenste locatie. Bij ons kun je niet alleen Engels lessen aan kinderen vinden gegeven op een fysieke locatie, je kan ook online aan de slag.

De meeste van onze Engels leraren zijn in staat om kinderen online te helpen met het leren van de Engelse taal via de webcam. Zij zijn goed getraind voor het geven van online lessen en weten precies hoe zij kinderen online moeten helpen. Waar jij jouw lessen ook wilt volgen, kijk snel wie in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Start zo snel mogelijk met je eerste les!

Wat wil je leren?