Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Groningen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 30 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 2 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je cursus Engels in Groningen

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Groningen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Groningen!

FAQ

💸 Wat is de prijs van privélessen Engels in Groningen?

In Groningen is het gemiddelde bedrag van een privéles in de Engelse taal €16.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijles te geven in Groningen?

In Groningen en in aangrenzende gebieden bieden 247 tutors een Engelse cursus aan.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Groningen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen in de Engelse taal in Groningen uit 247 docenten.

👴🏼 Met welke intentie kies je een les Engels in Groningen?

Thuislessen Engels met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen communiceren met je zakelijke contacten in het buitenland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas aangeschafte computer, tot de menukaart in het etablissement waar je eet. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze veelgesproken taal op Superprof!

 

Je selecteert je bijlesleraar en je plant in real life of online je lessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om bijlessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen Engels vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 247 privéleraren in de Engelse taal in Groningen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via de webcam een cursus Engels volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Groningen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les in Groningen via Superprof

Volg je cursus Engels in Groningen

Wil jij graag meer kennis opdoen van Engels en deze taal beter kunnen spreken, lezen en schrijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als jij in Groningen woont en zoekt naar privéles of een cursus Engels, dan kun je bij ons vinden waar jij naar zoekt. Op Superprof beschikken wij over docenten gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken. Veel van onze privéleraren zijn gespecialiseerd in Engels en het leren van deze taal aan cursisten. Van al onze Engels leraren bevindt een groot deel zich in Groningen. Als jij in Groningen woont zul je gegarandeerd een geschikte Engels leraar vinden. Kom er gauw achter welke van onze leraren momenteel voor jou klaar staan!

Ga aan de slag met een door jou gekozen leraar

Onze leraren in Groningen bieden verschillende soorten privéles, cursussen en bijles. Zonder twijfel zul je de lessen vinden die jij nodig hebt. Onze leraren bieden cursussen aan leerlingen op elk niveau. Je kunt bij ons les vinden zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Wil jij graag Engels leren vanaf het begin? Leer alles wat met de basis te maken heeft. Denk aan het leren van woorden, zinnen, uitdrukkingen, spelling, grammatica, uitspraak en noem maar op. Heb jij de basis al in de hand maar wil jij je vaardigheden graag perfectioneren? Onze leraren weten als niemand anders hoe zij jou daarbij kunnen helpen.

Hierboven kun je alle advertenties zien van Engels leraren in Groningen. Mogelijk heb je al een aantal advertenties bekeken. Op de advertenties van onze leraren kun je veel belangrijke informatie vinden over hen, hun specialisaties, ervaring, de opleidingen die zij hebben gedaan en meer. Bekijk elke advertentie en lees alles wat vermeld staat rustig door. Kijk of je een leraar kunt vinden die jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen. De meeste van onze leraren bieden les aan cursisten van alle leeftijden, zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Zoek je naar lessen in groepsverband? Sommige van onze leraren zijn in staat om les te geven aan meerdere cursisten tegelijk.

Engels bijlessen

Zoek je niet naar een Engelse cursus maar naar bijles gericht op het schoolvak Engels? Bij ons is dit meer dan mogelijk. De meeste van onze Engels leraren in Groningen staan ervoor open om jou te helpen met het geven van bijles Engels. Zij willen jou graag helpen om moeilijke onderwerpen effectief aan te pakken. Laat je helpen met alle lesstof en je huiswerk. Ook kunnen zij jou helpen met het voorbereiden op een presentatie of bijvoorbeeld het leren voor een toets, tentamen of examen.

Vind een leraar en boek je eerste les

Op weinig plekken kun je profiteren van zoveel voordelen als bij ons. Naast het feit dat je zelf de beslissing kunt nemen met wie jij je les wilt volgen kun je ook zelf bepalen hoe, waar en wanneer je Engelse cursus plaats moet vinden. Het is vrij belangrijk dat je in staat bent om je lessen of cursus te volgen op een comfortabele locatie en op praktische tijden. Bij ons kun je ervoor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis, in het huis van je leraar en zelfs online via de webcam. De meeste van onze Engelse leraren op Superprof bieden les online. Ontdek via de advertenties welke van onze leraren lesgeven op de door jou gewenste locatie. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Vraag tijdens het contact opnemen of de leraar beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent. Als de leraar beschikbaar is, boek dan gelijk je eerste les. Start vandaag nog met het leren van de Engelse taal!

Wat wil je leren?