Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Examentraining engels

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 197 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Examentraining Engels leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Examentraining engels

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Examentraining engels

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Examentraining engels?

De gemiddelde prijs van lessen Examentraining engels is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Examentraining engels nemen?

Met de hulp van een leraar Examentraining engels kun je goed worden in Examentraining engels.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Examentraining engels volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Examentraining engels aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Examentraining engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Examentraining engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Examentraining engels?

Er zijn momenteel 1101 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Examentraining engels lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 1101 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Examentraining engels beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 197 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Examentraining Engels?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Examentraining Engels!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Examentraining engels met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: ideaal

Oefen voor je Engels examen met behulp van een privéleraar

 

Heb jij moeite met het vak Engels op school en ben jij je aan het voorbereiden op een Engels examen? Twijfel dan niet om je te laten helpen door een professionele Engels leraar gespecialiseerd in het geven van examentraining. Op Superprof beschikken wij over de beste examentraining leraren die jou graag willen helpen met het leren voor je examen en het behalen van de beste resultaten. Wij hebben Engels leraren verspreid over heel Nederland, ongetwijfeld zijn er meerdere Engels leraren bij jou in de omgeving. Kijk snel of je een geschikte Engels leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en boek je eerste les bij jou in de buurt!

 

Experts op het gebied van examentraining

 

Superprof is het beste platform voor het vinden van professionele leraren. Wij hebben leraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken. Op het gebied van Engels en het geven van examentraining kun je meerdere leraren vinden die precies weten hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden op jouw Engels examen. Onze Engels leraren hebben veel kennis en ervaring en hebben veel leerlingen geholpen om fantastisch te presteren op hun examen. Onze Engels leraren kunnen jou helpen met het uitleggen van moeilijke onderwerpen, alles wat jij gedurende het jaar hebt geleerd en alle examenstof doornemen, met jou oefenen en jou ondervragen om te kijken of jij alles hebt onthouden.

 

Kijk wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt

 

Zit jij op het vmbo, havo of vwo of doe jij een opleiding in het hoger onderwijs en heb jij hulp nodig met het voorbereiden op een Engels examen? Kijk snel welke van onze Engels leraren momenteel in staat zijn om jou te helpen bij jou in de buurt. Wij hebben Engels leraren verspreid over alle delen van Nederland. Je kunt Engels leraren vinden van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leeuwarden, Zwolle, Enschede, Utrecht en veel meer plaatsen van Nederland. Geef bovenaan deze pagina aan wat jouw woonplaats is. Schrijf de naam van je woonplaats en klik op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van leraren die in staat zijn om Engels bijles en examentraining te geven bij jou in de omgeving.

 

Lees de advertenties

 

Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over de onderwerpen waar zij kennis van hebben, wat voor lessen zij bieden, op welk niveau zij lesgeven, de opleidingen die zij hebben gedaan, waar zij in staat zijn om jou te begeleiden en of zij les online bieden. Bekijk elke advertentie en lees alle vermelde informatie goed door. Als jij meer wilt weten over een bepaalde leraar of een vraag hebt, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen. Je kunt ook de beslissing nemen om een eerste les gratis te nemen. Een groot deel van onze Engels leraren staat ervoor open om een eerste les gratis te geven van een uur. Profiteer en maak gebruik van deze eerste les gratis en kijk of de les voldoet aan jouw verwachtingen. Er is geen beter platform dan Superprof voor het vinden van bijles. Naast bijles gericht op Engels kun je ook lessen vinden gericht op andere vakken, zoals Nederlands, Duits, Frans, economie, wiskunde, biologie, scheikunde, natuurkunde en veel meer vakken.

 

Laat weten waar en wanneer jij aan de slag wilt met jouw examentraining

 

Heb jij een specifieke locatie in gedachten waarop jij aan de slag wilt met je Engels bijles en examentraining, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dan dat je een geschikte Engels leraar kunt vinden die in staat is om jou te begeleiden op deze door jou gewenste locatie. Op de advertenties van onze Engels leraren staan alle locaties vermeld waarop zij in staat zijn om jou te helpen. Je kunt ervoor kiezen om je training te volgen op de locatie van je leraar of om je leraar te laten reizen naar een door jou gekozen locatie. Als je een geschikte leraar hebt gevonden die in staat is om jou te begeleiden op de locatie die voor jou het beste uitkomt, vraag dan of de leraar in staat is om jou te begeleiden op de dagen en tijden waarop jij vrij bent. Als je een geschikte leraar hebt gevonden die beschikbaar is op de tijden waarop jij aan de slag wilt, boek dan snel je eerste les. Bespreek met de door jou gekozen leraar waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden.

 

Volg je Engels examentraining online

 

Volg jij je Engels bijles en examentraining in plaats van op een fysieke locatie liever online via de webcam? Bij ons is dat meer dan mogelijk. Een enorm aantal van onze Engels leraren op Superprof zijn in staat om examentraining online via de webcam te geven. Zij zijn goed voorbereid op het geven van les online en weten precies hoe zij jou online moeten helpen met het leren voor je Engels examen. Les online volgen is een populaire optie onder leerlingen die een gebrek aan tijd hebben, veel onderweg zijn, niet willen reizen en geen reiskosten willen betalen of het simpelweg prettiger vinden om hun les online te volgen. Op de advertenties van onze Engels leraren kun je zien welke leraren in staat zijn om les online te geven.

 

Neem contact op en boek je eerste les

 

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een professionele leraar te vinden en je eerste les te boeken. Binnen een paar klikken kun je zien wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving, alle belangrijke informatie vinden over elke leraar, contact opnemen en je eerste les boeken. Je kunt via de advertentie van de leraar je eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken. Klik hierop en neem contact op met een door jou gekozen leraar. Start vandaag nog met je eerste les!

 

Wat wil je leren?