Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 64 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Wiskunde bijles?

2. Organiseer je lessen Wiskunde in Rotterdam

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💸 Hoeveel kost een wiskundeleraar per uur in Rotterdam en de omliggende gebieden?

In Rotterdam zijn de gemiddelde kosten van wiskunde bijlessen per uur €19.

 

Bijlesprijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze tutoren biedt hun eerste les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze wiskunde docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om wiskundeles te geven in Rotterdam?

In Rotterdam en de voorsteden zijn 379 privéleraren wiskunde beschikbaar voor het geven van privélessen.

 

U kunt hun advertenties bekijken en de wiskundeleraar contacteren die past bij uw behoeften.

 

Kies uw wiskunde cursus uit ons aanbod van meer dan 379 tutoren.

✒️ Hoe raten leerlingen hun bijlesleraar wiskunde in Rotterdam?

Uit een steekproef van 64 scores, gaven leerlingen hun wiskundedocenten een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail de hele week) als u opmerkingen heeft over uw cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Is het op Superprof mogelijk om online bijlessen Wiskunde volgen, thuis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen lessen wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Wiskunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Wiskunde!

Check ons lerarenaanbod Wiskunde in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Wiskunde Rotterdam: bijles op maat voor iedereen

Wiskunde Leren Vergroot je Blik

 

Wiskunde is de optelsom van de wereld om ons heen, opgebouwd met formules en berekeningen. Veel mensen studeren wiskunde daarom: om de wereld te begrijpen, om hun bijdrage te leveren in een van de vele beroepen waar een wiskundige basis voor nodig is. Van natuurkundige tot scheikundige, van architect tot kunstenaar, van luchtverkeersleider tot socioloog, van psycholoog tot dokter. De lijst van beroepen waar een bepaald onderdeel van wiskunde op een bepaalde manier bij betrokken is, is ellelang. Wiskunde is namelijk zo breed dat er altijd wel een wiskundig element in een beroep zit. Van algebra tot meetkunde tot calculus tot econometrie. Je zou dus kunnen zeggen dat het leren van wiskunde je blik vergroot. Je zult meer leren over de maatschappij en de wereld om je heen beter snappen.

 

Toch heeft niet iedereen de gave dat hij of zij alleen maar naar een wiskundeopgave hoeft te kijken om gelijk te begrijpen waar het over gaat en de uitkomst te kunnen opschrijven. Sommige hebben een handje nodig, een zetje in de goede richting, de hulp van een goede wiskundeleraar die bij een cursus wiskunde de juiste uitleg kan geven waardoor die wereld van wiskunde voor de leerling opengaat. Dit is nog eens extra belangrijk als je bedenkt dat voor de meeste opleidingen, of het nou mbo, havo, vwo of hbo is, een wiskunde achtergrond en eventueel diploma wordt gevraagd.Een goede wiskundedocent kan de meest ingewikkelde materie begrijpelijk maken voor de leerling en een persoonlijk lesplan opstellen waarmee de leerling de nodige stappen kan maken. Het belang van een goede wiskundeleraar is dan ook enorm.

 

Het Belang van een Goede Wiskundeleraar

 

Een wiskundedocent is dus van groot belang om stappen te maken met wiskunde. Uiteraard kan je al een heel eind komen met een uitleg die je vindt op internet of in de boeken, maar soms kan je jezelf helemaal blindstaren op een onderwerp, terwijl een docent met een handig stappenplan of via een ezelsbruggetje of trucje je kan laten inzien wat je fout doet. Zoals wiskunde dus de wereld om ons heen vorm geeft, zo is de wiskundedocent degene die je door die wereld heen gidst.

 

Iemand die goed is in wiskunde, is nog geen wiskundedocent. Of om het op een wiskundigere manier te zeggen: iedere wiskundedocent is een wiskundige, niet iedere wiskundige is een wiskundedocent. Om goed wiskundeles te kunnen geven moet je namelijk kunnen uitleggen, kunnen motiveren en inspireren, de moeilijkste dingen inzichtelijk maken en geduld hebben als de leerling dingen niet begrijpt of herhaaldelijk dezelfde fouten maakt.

 

Een goede wiskundedocent vinden is niet altijd even makkelijk. Hoewel er in Rotterdam verschillende plekken zijn waar ongetwijfeld uitstekende wiskundigen rondlopen, denk aan de Erasmus universiteit of het Nederlands Mathematisch Instituut, maar deze wiskundedocenten zijn niet altijd even betaalbaar of precies wat je zoekt om jouw doel te behalen. Want stel je voor dat je een eindexamen moet halen of je cijfers op de middelbare school wilt opkrikken. Dan heb je liever een wiskundedocent die daar ervaring mee heeft en je een cursus wiskunde kan geven die precies aansluit bij jouw voorkeuren.

 

Waarom Wiskunde Leren in Rotterdam

 

Rotterdam is een uitstekende stad om wiskunde te leren, of je dat no wilt doen op mavo, havo, vwo, mbo of hbo niveau. We noemde al de Erasmus Universiteit, een plek waar je wiskunde en gerelateerde studies kunt vinden en die een paar van de beste wetenschappers ter wereld in huis heeft. Die universiteit draagt overigens de naam van de wereldberoemde Erasmus, die uiteraard filosoof en theoloog was maar daarnaast ook een uitstekende wetenschapper, en dus wiskundige. Rotterdam kent meer grootheden in de wiskunde, wat maar weer aangeeft dat de stad een speciale band met het vak heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van Dirk Jan Struik, geboren in Rotterdam. Struik zette zijn stappen op het gebied van de wetenschap in de Verenigde Staten, gaf les aan het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology en schreef het standaardwerk A Concise History of Mathematics, dat vertaald werd in 18 talen en een beknopte geschiedenis van de wiskunde vertelt. Internationaal geprezen, geboren in Rotterdam! Maar andere beroemde wiskundigen uit Rotterdam zijn bijvoorbeeld Johannes van der Corput, die grote bijdragen leverde op het gebied van getaltheorie, of Edsger Dijkstra, die een echte pionier was op het gebied van informatica en zelfs de A.M. Turing Award kreeg uitgereikt tijdens zijn loopbaan, die ook wel wordt gezien als de Nobelprijs van de informatica. Dan heb je ook nog Nicolaas Kuiper, die een stelling naar zich vernoemd kreeg (de stelling van Kuiper) en bijvoorbeeld Jacob de Gelder, die in de 19e eeuw een drijvende kracht was achter de toenemende populariteit van de wiskunde in Nederland. Hoe dan ook, als je een wiskundedocent zoekt in Rotterdam ben je op de goede plek: de stad kent een lange geschiedenis als het aankomt op huizen van enkele van de grootste wiskundigen ter wereld.

 

Superprof Helpt je een Goede Wiskundeleraar te vinden

 

Maar goed, de kans dat je een wiskundedocent tegenkomt op het niveau van Dijkstra of van der Corput zijn niet heel groot, en het is ook niet nodig. Er zijn namelijk heel veel wiskundedocenten in Rotterdam die ook een heel hoog niveau hebben en je precies kunnen helpen met wat je zoekt. De grote vraag is hoe je de juiste wiskundedocent vindt, zeker met al die verschillende takken van wiskunde en het specifieke doel dat je kan hebben als student.

 

Dus hoe vind je de perfecte wiskundedocent? Op Superprof staan ze ingeschreven, en ze wachten op jou! Je vindt ze makkelijk: je hoeft alleen maar als zoekopdracht in te voeren ‘wiskunde leren Rotterdam’ en je ziet een lijst aan wiskundeleraren in Rotterdam die allemaal op hun eigen manier en in hun eigen vakgebied in staat zijn je een uitstekende bijles wiskunde te geven. Wat je dus voor jezelf moet beslissen is wat je doel is als student. We zeiden het al: je hebt een andere docent nodig als je voorbereid wilt worden op je eindexamen dan als je bijvoorbeeld een student wiskunde aan de universiteit hebt en moeite hebt met een bepaald onderdeel. Een specifiek doel kan je helpen aan een docent die precies past bij wat je wilt. Want op Superprof vind je de juist leraar hoe dan ook! Of je nu een cursus wiskunde nodig hebt op vwo niveau, havo niveau, mbo niveau of voor je universitaire opleiding. Een wiskunde cursus of bijles kan je helpen bij het behalen van je examen en, uiteindelijk, met het behalen van je diploma! Het is zeer aan te raden eens te kijken naar het aanbod van cursussen en opleidingen. Het is gratis om in te schrijven en het eerste lesuur met je leraar is ook gratis. Ga voor die havo, vwo, mbo of hbo cursus die je al tijden wilt doen en haal je diploma of opleiding!

Wat wil je leren?