Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 39 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Wiskunde bijles?

2. Organiseer je lessen Wiskunde in Eindhoven

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

Onze oud-leerlingen uit Eindhoven beoordelen hun leraren wiskunde

Angelique

Leraar Wiskunde

Neemt extra de tijd voor zaken waar mijn zoon nog moeite mee heeft. Het gemiddelde van Wiskunde is met 2 punten gestegen!

Thomas

Leraar Wiskunde

Thomas is een hele spontane vriendelijke jongen die gericht aan de slag gaat. Hij legt het heel goed uit en stelt daarna vragen om zeker te zijn of de stof onder controle is. Mijn dochtertje had onvoldoende en met de hulp van Thomas heeft ze van...

Gülnaz, Eén jaar geleden

Jelle

Leraar Wiskunde

Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende manieren de stof probeert uit te leggen en duidelijk te maken. Hij ging net dat stapje verder om er zeker van te zijn dat ik het snapte door de juiste vragen te stellen. Bedankt!

Elisa, 2 jaren geleden

Jelle

Leraar Wiskunde

Ik kan Jelle zeker aanraden als bijles docent. Hij heeft mij geholpen een eerstejaars natuurkunde vak van de TU Eindhoven te halen. De bijlessen verliepen altijd fijn, hij is kalm en kan goed uitleggen. Hij helpt je ook met de goede denkstappen...

Niki, 2 jaren geleden

Koen

Leraar Wiskunde

Koen is een zeer nette jongen met goede dosis zelfvertrouwen en veel capaciteiten, flexibel en heel punctueel . we hebben hem gevraagd of hij onze zoon met wiskunde wilde helpen en inmiddels helpt hij ook met andere vakken. Onze zoon van 12 jaar is...

Eneas, 2 jaren geleden

Daniël

Leraar Wiskunde

‘’Daniël is een getalenteerd bijles docent gever. Hij is een spontane vriendelijke jonge. Ik heb ontzettend genoten dat die mij bijles gaf. Dankzij Daniël ben ik heel goed in rekenen geworden. als je iemand zoekt die goed is in rekenen en...

Mert, 2 jaren geleden

FAQ

💸 Wat is de prijs van wiskundecursussen in Eindhoven?

De gemiddelde prijs van een wiskundecursus in Eindhoven is €17.

 

De prijs van wiskundelessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft het eerste uur gratis wiskundelessen.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om wiskunde cursussen te geven in Eindhoven?

In Eindhoven en de omliggende gebieden zijn 201 docenten wiskunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

Bekijk hun profiel voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw privé cursus uit ons aanbod van meer dan 201 leraar profielen.

✒️ Hoe raten studenten hun leraar wiskunde in Eindhoven?

Uit een steekproef van 39 ratings, gaven leerlingen hun wiskundedocenten een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kun je op Superprof ook online lessen Wiskunde volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Wiskunde meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Wiskunde bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Wiskunde!

Check ons lerarenaanbod Wiskunde in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles wiskunde Eindhoven te nemen via Superprof

Wat wiskunde leren je leert

 

Kun jij een beetje rekenen? Je redenen om wiskunde te leren kunnen enorm verschillen. Misschien krijg je wel een promotie aangeboden op werk, maar moet je voor de nieuwe positie aan je wiskundevaardigheden schaven. Of misschien wil je jezelf gewoon iets nieuws aanleren. Of misschien ben je al een kei in wiskunde, en studeer je het vak, en heb je wat extra bijles nodig. En uiteraard, als middelbare scholier, zijn er ook tal van redenen om wiskunde bijles te nemen, of het nu eindexamens of je algehele cijfers zijn. Wat denk je van een vervolgopleiding natuurkunde, scheikunde, of economie? Als je je deze opleidingen wilt doen na je middelbare school dan is het, zeker in het geval van natuurkunde en scheikunde, erg belangrijk dat je wiskundekennis up to date is.

 

Maar waar mensen en leerlingen niet altijd bij stilstaan, is dat wiskunde leren (net als natuurkunde en scheikunde in die zin!) je meer leert dan rekenen en formules oplossen. Wiskunde leren doet meer voor je dan je over laten gaan op school of een betere positie op de arbeidsmarkt verschaffen. Wie de logica achter wiskunde leert begrijpen, leert namelijk hoe hij of zij wiskundige problemen moet aanpakken. Die problemen, hoeveel ze ook verschillen, vereisen vaak een eenzelfde aanpak. Een manier van problemen analyseren, nadenken over de te nemen stappen, logisch en helder stappen zetten, logica toepassen bij het rekenen. Je leert jezelf navigeren door een doolhof. En met de manier van denken die je daarmee aanleert kan je ook in het dagelijks leven problemen beter aanpakken. Want hoewel die problemen wellicht niet altijd wiskundig zijn, is de manier van nadenken, rekenen en problemen oplossen grotendeels hetzelfde. Wiskunde leren leert je dus anders naar het leven kijken. Enthousiast geworden? Hieronder vind je meer over de beste manieren voor wiskunde leren. Daar kun je op rekenen!

 

De beste manieren voor wiskunde leren

 

De beste manieren om wiskunde te leren, en of je bijles nodig hebt of niet, in Eindhoven hangen enorm af van hoe je vaardigheden in wiskunde zijn. Sommige leerlingen hebben nu eenmaal meer aanleg voor wiskunde op school dan anderen en zijn zonder bijles of slechts met een paar bijlessen al klaar. Zij zijn wellicht in staat om zonder de hulp van anderen zich te verbeteren op een van de vele wiskundeonderdelen, aan de hand van de uitleg in de wiskundeboeken of de vele materialen die er op internet te vinden zijn, of puur met de lessen op hun basisschool of middelbare school. Maar het gros van de mensen of leerlingen dat wiskundeles zoekt, doet dat omdat hij of zij niet automatisch alles snapt wat er wordt gevraagd in de wiskunde en juist moeite heeft met school. Zij hebben dan dus ook veel bijles nodig. Ook zij zouden het kunnen proberen aan de hand van uitgebreide samenvattingen en uitleg in wiskundeboeken, interessante podcasts, apps of video’s op Youtube. Maar aan het eind van de rit is er niets dat zo efficiënt is om wiskunde te leren als een wiskundeleraar. Bijles dus!

 

Een wiskundeleraar is namelijk iemand die zelf voldoende boven de stof staat, dat hij of zij je zonder problemen moet kunnen uitleggen hoe je iets aanpakt en foutloos bijles kan geven. Nog belangrijker, een goede wiskundedocent kan je precies vertellen waar je fouten maakt, hoe je zo’n probleem moet oplossen, want bij wiskunde is de manier waarop je iets oplost vaak belangrijker dan de oplossing zelf. Er zijn heel veel goede wiskundeleraren in Eindhoven, dankzij de enorme kennisregio in en rondom de stad. Door de vele goede bèta-georienteerde scholen, zit je hier goed voor wiskunde, maar ook scheikunde en natuurkunde. Je bent dus op de goede plek als je wiskundeles of bijles in Eindhoven wilt nemen! Hieronder vertellen we je waarom wiskunde leren in Eindhoven zo’n goed idee is.

 

Waarom wiskunde leren in Eindhoven

 

Eindhoven is de stad van Philips en ASML, twee wereldwijde giganten op het gebied van de meest innovatieve techniek ter wereld. Techniek die onmogelijk zou bestaan zonder wiskunde. Onder de naam Brainport Eindhoven is de regio uitgegroeid tot een waar kenniscentrum van innovatie, of zoals de regio zichzelf noemt: “Europe's leading innovative region”. Zowel op het gebied van wiskunde als op het gebied van natuurkunde en scheikunde is de regio leidend in Nederland. Zo’n slimme regio, daar wil je toch gewoon wiskunde leren? Er zijn veel studenten te vinden die bijles geven hier.

 

Tel daarbij de Eindhoven University of Technology en de Fontys University of Applied Sciences op, en je bent op de juiste plek om een wiskundeleraar te vinden. Maar een van de meest inspirerende verhalen is natuurlijk het verhaal van Brabander Gerard Philips, dat met een klein familiebedrijf uitgroeide tot een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld. Wist je trouwens dat de Universiteit Leiden ieder jaar zelfs een wiskundeprijs verdeeld onder de beste pHd-studenten, die vernoemd is naar Philips? Maar goed, Gerard Philips begon in de 19e eeuw een klein gloeilampenbedrijf in de omgeving van Eindhoven. De eerste gloeilampen die hij produceerde waren het resultaat van een scheikundig proces, en uiteraard van wiskundige berekeningen. Niet alleen bij de productie van de lamp zelf: ook als ondernemer moest Philips weten dat de concurrentie op de gloeilampenmarkt groot was en moest hij dus goed berekenen dat wat hij deed wel winstgevend kon zijn. Hij richtte daarnaast het Natuurkundig Laboratorium op, en hoewel natuurkunde geen wiskunde is, is het sterk verwant. Zijn opvolger Anton Philips bouwde het concern verder uit en vandaag de dag is Philips aanwezig in nagenoeg alle landen. Waar een goede wiskundebasis je wel niet allemaal naartoe kan brengen!

 

Vind een wiskundeleraar in Eindhoven via Superprof

 

Er zijn dus wiskundeleraren en scholen met slimme leerlingen die bijles kunnen geven genoeg in Eindhoven. Maar waar vind je ze en hoe weet je zeker dat het een wiskundedocent in Eindhoven is die precies past bij jouw eisen? Als je eenmaal hebt bedacht wat je doel is, en uiteraard wat je budget is, kan je op Superprof zoeken op ‘wiskunde Eindhoven’. Vervolgens zie je een lijst met wiskundedocenten in Eindhoven die allemaal hun eigen specialisatie en ervaring meebrengen, ieder afhankelijk van de school en opleiding die ze zelf hebben genoten.

 

De volgende stap die je dan zet is iemand kiezen die aantoonbaar ervaring heeft met en kennis heeft van het onderwerp waar jij je op wilt verbeteren. Je wilt immers niet dat als je voor je studie wiskunde werkt aan een moeilijk onderwerp op het gebied van algebra, dat je wiskundedocent eigenlijk helemaal niets afweet van zo’n hoog niveau wiskunde. En als je je wilt voorbereiden op je eindexamen, dan doe je dat graag met iemand die daar ervaring mee heeft. Er zijn ook veel wiskundedocenten op Superprof te vinden die zelf middelbare schoolleraar zijn geweest. Als je twijfelt, kan je altijd vragen of het mogelijk is een proefles te volgen, om er op die manier achter te komen of de leraar in kwestie wel bij je past. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de docent in kwestie in je budget past, en zo niet, kan je eventueel onderhandelen. Mogelijkheden genoeg voor de beste wiskundedocent in Eindhoven! Bijles nemen dus, terug naar school, met een student die goed was op de basisschool, middelbare school of zelfs universiteit.En wist je trouwens dat je op Superprof veel meer dingen kan leren dan wiskunde? Ook voor vakken als Nederlands en Economie, van mavo, mbo, havo tot vwo, mbo en hbo niveau, kun je bij ons terecht. Inschrijven is gratis en ook de eerste les is gratis. Als je na je mbo of hbo cursus Wiskunde dus bent uitgeleerd, kun je in een ruk door naar een van de vele andere vakken op ons platform. Ga Nederlands leren! Of economie, of scheikunde. Vele leerlingen gingen je voor.

Wat wil je leren?