Homepagina
Lessen geven

Neem Scheikundelessen in Rotterdam met Superprof

🥇 De crème de la crème
⚗️ 87 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Scheikunde in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 14 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 8 uur.

01

Vind jouw leraar Scheikunde in Rotterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Scheikunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Scheikundelessen in Rotterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Rotterdam
beoordelen hun leraar Scheikunde (chemie) als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Scheikunde (chemie)

Volg scheikunde lessen in Rotterdam via Superprof

Volg persoonlijke scheikundelessen met een scheikunde leraar naar keuze in Rotterdam
 
Nog nooit is het volgen van scheikundelessen, scheikunde bijles, een cursus scheikunde of een uitgebreide scheikunde uitleg zo gemakkelijk geweest. Je kunt dankzij Superprof overal waar je maar wilt aan de slag met scheikundelessen met een scheikunde leraar naar keuze in Rotterdam. Je kunt je scheikundelessen volgen op de tijden waarop jij het lieftst je lessen wilt volgen. We beschikken over een grote hoeveelheid scheikunde leraren verspreid door heel Rotterdam die je overal mee kunnen helpen.
 
Elke leraar is een expert op het gebied van scheikunde en geeft lessen aan leerlingen op alle niveaus, van leerlingen die op de middelbare school zitten en vmbo, havo of vwo doen, leerlingen in het hoger onderwijs, mensen die niet op school zitten maar graag hun kennis willen verrijken van scheikunde of bepaalde onderwerpen van de scheikunde zoals de werking van moleculen, atomen, ionen, metalen, chemische reacties, chemische binding, stoffen, scheikundige experimenten, etc.
 
Scheikunde is een belangrijk vak op school
 
Scheikunde is een belangrijk vak dat voorkomt op bijna elke middelbare school in Nederland. Veel leerlingen krijgen scheikunde als een verplicht vak op de middelbare school, scheikunde komt voor op het vmbo, havo en vwo. Naast de middelbare school is scheikunde een vak dat veel voorkomt in het hoger onderwijs. Scheikunde is een vak geliefd door velen maar lang niet door alle leerlingen. Veel leerlingen zien scheikunde als een obstakel.
 
Scheikunde is niet voor iedereen altijd even eenvoudig, het behoort tot een van de vakken waar leerlingen regelmatig moeite mee hebben. Veel leerlingen op het vmbo, havo, vwo en ook in het hoger onderwijs die extra hulp nodig hebben melden zich aan voor het volgen van persoonlijke scheikundelessen met een scheikunde leraar via Superprof. Extra hulp met scheikunde kan erg gunstig zijn om een beter begrip te krijgen van bepaalde lastige onderwerpen.
 
Je kennis van scheikunde verrijken
 
Scheikunde is een erg interessant vak. Van de werking van moleculen, atomen, ionen, metalen, chemische reacties, de relaties van scheikunde met natuurkunde en veel meer, scheikunde is een interessante en oneindig grote wetenschap. Scheikunde is weggelegd voor mensen die leergierig zijn, houden van het uitvoeren van experimenten en het bestuderen en oplossen van problemen. Om kennis op te doen van scheikunde hoef je niet noodzakelijk een studie te volgen, tegenwoordig is er veel informatie te vinden online. Maar dit is niet altijd genoeg, niets kan lessen met een scheikunde expert vervangen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om aan de slag te gaan met scheikundelessen met een privéleraar. Een scheikunde leraar kan je scheikundelessen geven gericht op de onderwerpen die jou voor jou van belang zijn.
 
Scheikundelessen volgen met een scheikunde leraar naar keuze
 
Een groot voordeel van het volgen van scheikundelessen of bijles scheikunde met Superprof is dat je lessen kan volgen met een scheikunde leraar naar keuze. We beschikken over een grote hoeveelheid scheikunde leraren verspreid door heel Rotterdam. Je zult ongetwijfeld een geschikte scheikunde leraar vinden bij jou in de buurt van Rotterdam. Je kunt alle belangrijke informatie vinden op de profielen van de leraren, wat zijn/haar tarieven zijn, de kennis, specialisaties, ervaring, kwalificaties en meer. Je kan gemakkelijk contact opnemen en een les boeken met de scheikunde leraar naar keuze door op zijn/haar profiel te klikken en vervolgens op ‘Boek aan les’ te klikken.
 
Onze scheikunde leraren zijn experts op het gebied van scheikunde, je zult gegarandeerd lessen volgen van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Sommige scheikunde leraren geven korting op hun scheikundelessen als je van tevoren meerdere lessen besteld. Bijna elke scheikunde leraar in Rotterdam geeft zijn/haar eerste les gratis. Deze mogelijkheid staat vermeld op het profiel van de scheikunde leraar.
 
Volg je scheikundelessen op de meest praktische tijden
 
Het grootste voordeel is naast het feit dat je aan de slag kunt gaan met een scheikunde leraar naar keuze, dat je je les kan volgen op de locatie en tijden die voor jou het beste uitkomen. Veel mensen hebben een strakke agenda, dit geldt zowel voor leerlingen als voor leraren. Het is belangrijk dat het volgen van scheikundelessen zo praktisch mogelijk is. Als je alleen tijd hebt om lessen te volgen en scheikunde te leren op een specifieke dag van de week om een bepaald uur dan is dat geen probleem.
 
Neem contact op met een leraar naar keuze en vraag wat zijn/haar beschikbaarheid is. Als de leraar tijd heeft op de tijden waarop je je lessen wilt volgen dan kunnen jullie al snel tot een besluit komen. De doelen van leerlingen voor het leren van scheikunde kunnen verschillen, sommige leerlingen hebben maar één les nodig, andere leerlingen zoeken naar lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek dit goed tijdens het contact opnemen met je leraar.
 
Kies zelf een locatie voor het volgen van lessen
 
Je kan zelf kiezen op welke locatie je de lessen wilt volgen en scheikunde wilt leren. Elke scheikunde leraar in Rotterdam staat ervoor open om jou te ontvangen bij hen thuis voor het volgen van lessen. Je kunt er ook voor kiezen om lessen te volgen bij jou thuis en je scheikunde leraar over laten komen als hij/zij hiervoor open staat. Je kunt op de profielen van de leraren zien op welke locaties zij in staat zijn om lessen te geven. Als je liever geen fysieke les volgt met je leraar dan kun je ervoor kiezen om online aan de slag te gaan met een online leraar. Bijna elke leraar biedt de mogelijkheid om online lessen te geven via de computer.
 
Scheikundelessen online
 
Tegenwoordig kun je veel informatie online verkrijgen. Je kunt gemakkelijk informatie vinden over alle scheikundige onderwerpen en elementen, van atomen tot chemische binding, ionen, moleculen, metalen, samengestelde stoffen, chemische reacties, etc. Veel informatie is te krijgen op websites en filmpjes op platformen zoals YouTube. Toch is scheikunde een complex vak, als je je wilt verdiepen in scheikunde is het erg gunstig om persoonlijk aan de slag te gaan met een leraar. Zoals we al zeiden kun je zonder moeite aan de slag met een leraar online via de computer. We beschikken over online leraren met kennis op het gebied van scheikunde zowel in Rotterdam als in de rest van Nederland. Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van scheikundelessen online is een computer, internetverbinding en een webcam. Of je liever aan de slag gaat met fysieke lessen met een leraar of lessen online, wacht niet te lang en ga zo snel mogelijk aan de slag!

FAQ

💸 Hoeveel kost een bijles scheikunde per uur in Rotterdam en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van scheikunde bijlessen in Rotterdam is €16.

 

De prijs van scheikundelessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze scheikunde leraren in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar in Rotterdam om privélessen scheikunde te geven?

In Rotterdam en de omliggende gebieden zijn 87 scheikundeleraren beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

Neem een ​​kijkje op hun advertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 87 leraar profielen.

💻Kunnen we vanuit huis online bijlessen Scheikunde volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen Scheikunde (chemie) les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Scheikunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Scheikunde bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan scheikundeleraren is gegeven in Rotterdam?

Leerlingen raten hun leraren scheikunde gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 14 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met een privé scheikundecursus in Rotterdam?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel tieners worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom scheikundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een scheikundedocent kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde overwinnen.

 

Alle scheikunde cursussen met een gecertificeerde privé leraar bieden je de mogelijkheid de verschillende scheikundige concepten sneller onder de knie te krijgen.

 

Neem privé scheikundecursussen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een competente privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende scheikundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je tutor te kiezen en je scheikundelessen te boeken van huis, of neem online lessen.

 

Een berichtenservice stelt je in staat informatie uit te wisselen met je leraar om je scheikundeles te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 87 scheikunde leraren in Rotterdam.

 

Vind je scheikundeleraar