Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 890 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €18

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen wiskunde online

Overleg met je leraar wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen wiskunde online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

5552 leraren bieden

online lessen wiskunde.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen wiskunde te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 5552 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen wiskunde te geven ?

 

5552 leraren wiskunde bieden aan om je te helpen met wiskunde.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 5552 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen wiskunde?

De gemiddelde prijs voor online lessen wiskunde is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar wiskunde
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren wiskunde krijgen?

Gemeten over een totaal van 890  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

5552 leraren wiskunde  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Wiskunde bijles online: ga voor betere cijfers met Superprof!

Wat kan je allemaal met wiskunde?

 

Het is een veelgehoord argument van mensen en leerlingen die niet zo dol zijn op wiskunde. “Waarom zou ik wiskunde leren, ik ga er later toch niets mee doen!”. Daarmee kunnen ze er niet verder naast zitten. Wiskunde is namelijk zo’n vak dat zichzelf overstijgt en in ongelofelijk veel andere vakken en beroepen wordt toegepast. Dacht je bijvoorbeeld dat een econoom, die zich de hele dag bezighoudt met voorspellingen en analyses, niet een hele goede wiskundige basis nodig heeft om zijn of haar werk te kunnen doen? Dacht je dat een natuur- of scheikundige zijn of haar experimenten kan uitvoeren zonder daarbij gebruik te maken van wiskundige modellen en formules? En wat dacht je van een socioloog, antropoloog of bioloog die veldonderzoek doet en aan de hand van zijn of haar bevindingen statistieken moet maken? Wiskunde is hierbij wederom van levensbelang! Aan alle sceptische leerlingen dus de boodschap om toch beter de schouders eronder te zetten. Of er nu bijles nodig is of niet. 

 

De lijst is lang: er zijn meer beroepen die op een manier met wiskunde te maken hebben, dan beroepen die er helemaal los van staan. Zelfs kunstenaars, architecten, bakkers, koks en kassières zijn op een bepaalde manier bezig met een tak van wiskunde. Het kan dus in professioneel zeker geen kwaad om een basis in wiskunde te hebben, en een goede online wiskunde bijles kan je precies de kennis geven die je nodig hebt. Maar naast de voordelen die een wiskundige basis je biedt op de arbeidsmarkt, zitten er nog veel meer voordelen aan het nemen van wiskundeles.

 

De voordelen van wiskundeles

 

Wiskundeles nemen kan je helpen op verschillende vlakken. Allereerst is er natuurlijk, behoorlijk concreet, het feit dat wiskundeles je kan helpen bepaalde doelen te behalen. Als je minder goede cijfers hebt op de middelbare school of vreest dat je je eindexamen niet gaat halen, kan een online wiskunde bijles je precies de ondersteuning en begeleiding geven die je nodig hebt om toch te slagen. Hetzelfde geldt voor het beter begrijpen van een bepaald onderdeel van de wiskunde: een gespecialiseerde docent kan je alles vertellen over hoe je een dergelijk probleem moet aanpakken.

 

Maar de voordelen van online wiskundelessen gaan verder dan het halen van goede cijfers of een examen. Zoals je kon zien in de bovenstaande lijst van beroepen, is wiskunde een element dat wordt gebruikt in hele alledaagse dingen en heel lagen van de maatschappij. Daarom helpt een wiskundige basis je de wereld om je heen beter te begrijpen. Je zult het nieuws beter begrijpen, beter grip kunnen krijgen op je eigen financiën, beter leren plannen en zelfs beter problemen die je in het dagelijks leven tegenkomt leren oplossen.

 

Omdat je bij veel wiskundige uitdagingen kennis leert maken met een bepaalde manier van problemen oplossen, zal je zien dat je die manier van oplossen ook kan toepassen op problemen die wellicht helemaal niets met wiskunde te maken hebben. Een bepaalde manier van analyseren, een probleem van verschillende kanten bekijken en stapsgewijs zoeken naar een oplossing: het is een kenmerkende manier van denken bij wiskunde die op heel veel manieren kan helpen.

 

Waarom online wiskunde bijles volgen

 

Er zijn verschillende manieren waarop je wiskundeles kunt volgen of bijles wiskunde kan nemen. Je kan via je middelbare school of universiteit bijles volgen, of aankloppen bij een kennisinstituut voor voornoemde bijles. Een andere hele goede optie is het nemen van online wiskundeles. Een online cursus wiskunde heeft namelijk voordelen die je niet kan vergelijken met lessen op locatie. Een van die voordelen is dat je het comfort hebt dat je gewoon vanuit huis kan inloggen op de computer en gelijk kan beginnen met je les. Of je nou in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Zaanstad woont. Zelfs als je op vakantie gaat, of tijdelijk in een ander land zit, kan je gewoon doorgaan met je online cursus wiskunde! Het enige wat je hebt is een stabiele internetverbinding en een computer of smartphone.

 

De technologie biedt meer voordelen. Hoewel het enigszins afhankelijk is van je wiskundedocent kan je les namelijk leuker gemaakt worden met de materialen die beschikbaar zijn op het internet. Van grappige video’s tot handige tabellen, van extra uitlegmateriaal tot uitdagende oefeningen: het internet staat er vol mee en met een gevarieerde online les wiskunde zal je zien dat je extra gemotiveerd raakt en de cursus wiskunde nog leuker gaat vinden!

 

Vanwege het gemak is het ook makkelijker om een tijd af te spreken. Je zit immers niet vast aan openbaar vervoer of slecht weer! Verder is het zo dat veel online wiskundedocenten, juist vanwege die gemakken, een goedkoper tarief vragen voor online lessen wiskunde, dan als de les wiskunde op locatie zou plaatsvinden.

 

Vind de juist online wiskundeleraar op Superprof

 

Superprof biedt een groot aanbod aan online wiskundedocenten. Sterker nog, omdat je dankzij het online aspect niet gebonden bent aan een specifieke locatie, heb je nog meer keuze. Je kan zelfs docenten kiezen die niet in Nederland wonen, mocht je bijvoorbeeld online wiskundeles in een andere taal willen hebben! Toch biedt dat enorme aanbod ook een obstakel: zoveel keuze, hoe vind je nou de online wiskundedocent die bij je past?

 

Daar zijn verschillende manieren voor. De perfecte online docent wiskunde zit namelijk hoe dan ook op Superprof, en wacht op jou. Het enige wat je hoeft te doen is je zoekopdracht iets specifieker maken! Nadat je hebt gezocht op ‘wiskunde leren online’ ga je bijvoorbeeld eerst kijken welke docenten allemaal in je budget passen. De volgende stap is kijken welke docenten voldoen aan de eisen die jij stelt. Zoals we al zeiden, heb je weinig aan een docent algebra als jij op zoek bent naar een specialist in econometrie.

 

Het gaat er dus om dat je een docent vindt die ervaring heeft op het gebied waar jij je in wilt verbeteren. Hoewel er uiteraard ook alleskunners zijn die je op ieder gebied vooruit kunnen helpen, zijn er docenten die gespecialiseerd zijn in basisschoolleerlingen, eindexamenkandidaten of WO-studenten. Kijk ook naar het niveau wat een docent heeft! Als jij je tentamens op de universiteit wilt halen, heb je weinig aan iemand die geen wiskundegraad heeft boven dat niveau. Een goede optie, die je altijd kan opperen, is een proefles! Zo weet je gelijk of jij en de wiskundedocent bij elkaar passen.

 

Al met al is wiskunde online goed mogelijk, maar ook bijles in rekenen, scheikunde, economie, Nederlands of natuurkunde is mogelijk op Superprof. En zeker vakken als natuurkunde en scheikunde zijn erg goed te volgen via internet dankzij de vele digitale hulpmiddelen die we nu hebben. En het grootste voordeel: locatie is niet meer relevant! Of je nou in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Zaanstad woont: online bijles in natuurkunde, scheikunde, of wiskunde is altijd mogelijk. Meld je nu aan op Superprof, het is gratis. Vele leerlingen gingen je voor.

Wat wil je leren?