Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde A in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Goede reviews: onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 28 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 98% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 7 uur.

Aan de slag gaan met Wiskunde A in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Wiskunde A cursus

Overleg met je leraar Wiskunde A en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Wiskunde a in Rotterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde a in Rotterdam is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Wiskunde a nemen in Rotterdam ?

Met de hulp van een leraar Wiskunde a kun je goed worden in Wiskunde a.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Rotterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Wiskunde a ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Wiskunde a verzorgt

lessen wiskunde a online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Wiskunde a te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Wiskunde a te geven in Rotterdam ?

Er zijn momenteel 158 leraren Wiskunde a beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Wiskunde a te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Rotterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 158 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Wiskunde a beoordeeld in Rotterdam?

Gemeten over een aantal van 28 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Wiskunde A in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Wiskunde A in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Wiskunde A bijles in Rotterdam op Superprof

Wiskunde bijles volgen in Rotterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest

Al tientallen jaren vragen mensen om wiskunde bijles in de buurt van Rotterdam. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om wiskunde bijles te volgen met een wiskunde docent naar keuze op de dagen en het uur van de dag die jou het beste uitkomen. Je kan bijles wiskunde A aan je laten geven op de locatie naar keuze, dit kan thuis zijn bij de wiskunde docent, je kan ook je docent wiskunde les aan je laten geven bij jou thuis. De door jou gekozen wiskunde docent kan ook online les aan je geven via de computer. Onze flinke selectie wiskunde A docenten en leraren gespecialiseerd in andere vakken in Rotterdam groeit steeds verder net zoals onze geweldige reputatie.

In Rotterdam beschikken we over docenten met specialisaties in alle vakken, van wiskunde tot rekenen, natuurkunde, economie, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, scheikunde, biologie, geschiedenis, m&o, aardrijkskunde en veel meer. We hebben niet alleen in deze vakken gespecialiseerde docenten in de buurt van Rotterdam maar ook in de rest van Nederland. Naast Rotterdam kun je een wiskunde docent vinden in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, etc.

Onze docenten in Rotterdam geven bijles in alle soorten wiskunde

Wiskunde is een verplicht vak op de middelbare school en ook op meerdere opleidingen. Je kunt wiskunde tegenkomen zowel op het vmbo, havo en vwo. Het niveau van wiskunde dat leerlingen krijgen op de middelbare school is afhankelijk van het schoolniveau. Op de middelbare school worden verschillende soorten wiskunde gegeven. Wiskunde op het vmbo verschilt van dat op de havo en vwo. Op de havo en vwo kan er worden gekozen uit wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. Deze soorten verschillen behoorlijk, voornamelijk in de moeilijkheidsgraad en complexiteit.

Voordat je als leerling gaat naar de middelbare school is het belangrijk dat je volledig wordt voorbereid op dit vak. Op de basisschool is rekenen een van de verplichte vakken, rekenen bereidt ons voor op het begrijpen van wiskunde. Wiskunde wordt ook al regelmatig besproken tijdens het vak rekenen waardoor leerlingen een goede kennis kunnen opbouwen en wiskunde aan zullen kunnen op de middelbare school. Na de middelbare school is wiskunde een van de vakken die leerlingen tegen kunnen komen op de mbo, hbo en universiteit. Net zoals op de middelbare school kan wiskunde voorkomen als een verplicht vak op verschillende opleidingen.

Elke wiskunde docent kan je helpen met diverse soorten wiskunde. Als je op zoek bent naar wiskunde A bijles, dan zal je via ons overzicht gelijk zien welke docent gespecialiseerd is in het geven van wiskunde A lessen. Als je een wiskunde A docent hebt gevonden kun je gemakkelijk contact opnemen. Na het contact opnemen hoef je alleen te bespreken welke tijden en locatie voor jou praktisch zijn en overleggen of de docent beschikbaar is.

 

 

 

Wiskunde komt voor in alle vakken en wetenschappen

Zoals we al zeiden is wiskunde is een van de belangrijkere vakken op school en wordt onderwezen op het vmbo, havo, vwo en mogelijk later op de mbo, hbo en universiteit. Dit komt om het feit dat wiskunde onmisbaar is in ons dagelijks en professionele leven. Wiskunde komt voor op bijna alle gebieden en vakken. Van analyse, meetkunde, rekenen, enzovoorts, alle elementen die we leren tijdens wiskunde hebben een grote aanwezigheid in andere vakken. Ze maken het leren en uitvoeren van andere vakken mogelijk. Enkele vakken met een enorme aanwezigheid van wiskunde zijn economie, natuurkunde, scheikunde, biologie, m&o en aardrijkskunde. Vakken zoals economie zouden niet kunnen bestaan zonder wiskundige concepten en formules.

Taal speelt ook een grote rol in de wiskunde, dit komt om het feit dat wiskunde kan verschillen qua definities en concepten afhankelijk van de taal. Wiskunde in het Nederlands kan verschillen van wiskunde in het Engels, Duits, Frans, etc. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt bij het leren van wiskunde. Toch is wiskunde voor het grootste deel universeel.

Het kan mogelijk zijn dat je je als leerling wilt laten helpen door een docent om het feit dat je moeite hebt met andere vakken waar wiskunde in voorkomt. Ongeacht je doelen voor het volgen van bijles wiskunde, het is altijd verstandig om je te laten helpen door een wiskunde docent ervaren in het geven van privéles. Vraag aan jezelf waar je precies wiskunde bijles voor nodig hebt, neem direct contact op met een docent en laat aan hem/haar weten wat je behoeften en doelen zijn.

Wiskunde bijles bij jou in de buurt

Dankzij Superprof hoef je niet meer ver te reizen, mogelijk is er een docent op niet meer dan een paar kilometer van jou vandaan. Je kunt aan de slag gaan met jou wiskunde docent naar keuze waar je je ook bevindt in Nederland. Al woon je in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden of ergens anders, je kunt supergemakkelijk een docent vinden gespecialiseerd in welk vak dan ook. Je kunt aan de slag gaan met een docent gespecialiseerd in alle vakken, vam wiskunde tot rekenen, natuurkunde, economie, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, scheikunde, biologie, geschiedenis, m&o, aardrijkskunde, etc.

Na het hebben uitgekozen van een wiskunde docent, kan je docent je overal mee helpen, van bijles tot een cursus wiskunde A, huiswerkbegeleiding, examentraining, en veel meer. De doelen die leerlingen hebben voor het volgen van bijles kunnen erg verschillen. Sommige leerlingen hebben niet meer dan een paar lessen nodig, andere leerlingen hebben wiskunde bijles nodig voor een half jaar tot een jaar. Je hoeft na het contact opnemen alleen uit te leggen aan de docent voor wat voor periode je lessen nodig hebt, je docent zal al snel laten weten of hij/zij beschikbaar is en voor hoe lang.

Zoals we al zeiden kun je je wiskunde bijles laten geven bij jou thuis, bij de docent of online. Elke wiskunde docent heeft ervaring met het geven van les aan leerlingen op alle niveaus en categorieën, van beginners tot experts, leerlingen op het vmbo, havo of vwo, leerlingen op de mbo, hbo en universiteit. Wat je doelen ook zijn, onze docenten helpen je graag op weg. Wacht niet langer, neem direct contact op met een wiskunde docent naar keuze in de buurt van Rotterdam!

Wat wil je leren?