Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Wiskunde bijles?

2. Organiseer je lessen Wiskunde in Haarlem

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Haarlem

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Haarlem!

FAQ

💸 Hoeveel kost een privéleraar wiskunde in Haarlem en de omliggende gebieden?

In Haarlem is het gemiddelde tarief van wiskunde bijlessen per uur €21.

 

Bijleskosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar in Haarlem om wiskundecursussen te geven?

In Haarlem en de voorsteden zijn 39 docenten wiskunde beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

Lees hun advertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les in Haarlem uit ons aanbod van meer dan 39 beschikbare docenten wiskunde.

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan wiskundeleraren is toegeschreven in Haarlem?

Leerlingen beoordelen hun wiskundedocenten gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 9 scores.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail de hele week) als u vragen heeft over uw cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kun je thuis via Skype of Zoom bijlessen Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Wiskunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Wiskunde!

Check ons lerarenaanbod Wiskunde in Haarlem!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Wiskunde Bijles in Haarlem, boek vandaag nog je eerste bijles.

Laat je helpen en volg wiskunde bijles met een privéleraar in Haarlem

Er zijn veel vakken op school die lang niet voor iedereen even gemakkelijk zijn. Wiskunde is volgens veel leerlingen een van de moeilijkste vakken op school. Heb jij ook moeite met het vak wiskunde en heb je besloten dat je extra hulp nodig hebt? Wacht dan niet langer en ga zo snel mogelijk aan de slag met een privéleraar gespecialiseerd in het vak wiskunde. Het goede nieuws is dat je bij ons een groot aanbod aan super enthousiaste wiskunde leraren kunt vinden verspreid over verschillende delen van Haarlem. Kom er snel achter welke van onze wiskunde leraren in Haarlem voldoen aan jouw eisen en doelen en boek je eerste les!

Start zo snel mogelijk met je eerste wiskunde bijles

Het is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest om wiskunde bijles te volgen. Op deze pagina van wiskunde leraren in Haarlem kun je alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Al onze leraren zijn experts en weten als geen ander hoe zij jou kunnen helpen om beter te presteren in het vak wiskunde. Het vak wiskunde zit vol met lastige onderwerpen, maak je geen zorgen als je met meerdere onderwerpen worstelt. Onze wiskunde leraren willen jou graag overal mee helpen. Met het doornemen van alle lesstof, het geven van huiswerkbegeleiding, examentraining en veel meer. De leraar zal alle onderwerpen waar jij mee worstelt zo goed mogelijk uitleggen. Je zult al gauw merken dat je veel beter presteert en dat je alles onder de knie hebt.

Vind een geschikte wiskunde leraar bij jou in de buurt

Kijk welke van onze leraren jou kunnen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze leraren in Haarlem geven les op verschillende niveaus. Van les aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo tot studenten op het mbo, hbo en wo. Je kunt bij ons bijles vinden gericht op rekenen, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, wiskunde D, algebra en meer. Je kunt er via de advertenties van onze leraren achter komen op welke niveaus zij bijles bieden.

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door tot je een geschikte leraar hebt gevonden. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Ga zo snel aan de slag met je eerste wiskunde bijles. Zoek je naast wiskunde bijles ook naar les gericht op een ander vak? Naast wiskunde kun je bij ons ook les vinden gericht op vakken als natuurkunde, scheikunde, economie, Engels, Nederlands en meer!

Volg je bijles waar en wanneer je maar wilt

Een van de vele voordelen van het volgen van je wiskunde bijles via Superprof is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je aan de slag wilt. Je zit niet langer vast aan lessen op een vaste locatie en op vooraf bepaalde tijden. Kom er via de advertenties van onze wiskunde leraren achter op welke locaties zij jou kunnen helpen. Volg je je les het liefst bij jou thuis of liever op de locatie van de docent? Kijk wie er lesgeven op de door jou gewenste locatie. Ook geven veel van onze wiskunde leraren op Superprof bijles online. Zoek jij naar wiskunde bijles online? Kom er dan via de advertenties van onze wiskunde leraren achter wie er in staat zijn om bijles online te geven. Op Superprof beschikken we over online leraren verspreid over heel Nederland. Waar je ook aan de slag wilt met je bijles wiskunde, zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt en boek je eerste les. Start vandaag nog!

Wat wil je leren?