Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • Ambassadeur
 • (16 beoordelingen)
D
Dona
« Perfect! Paul has honestly exceeded my expectations. He is very knowledgeable... Lees meer »
D
Dona
« Perfect! Paul has honestly exceeded my expectations. He is very knowledgeable in his field (both in Dutch and English), he is organized and consistent, and very observant. In my experience, Paul makes sure to pay close attention to my strengths and is quick to point out my weaknesses, both of which he then effectively uses as a means for me to grow. He also is nearly always available to address any lingering questions or concerns. Add to this the fact that he is actually a very friendly and outgoing person, making these intensive sessions, not only bearable but enjoyable. It's a yes from me! »
23€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 6u
Lessen aangeboden door Paul
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • WO Master
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Wiskunde Deskundige in het onderwijs TU Delft student Bijles Huiswerkbegeleiding Rotterdam en Omliggende omgeving

Methodologie

Filosofie
Bij het geven van bijles is het belangrijk dat de docent zich houdt aan een stappenplan. Het is essentieel dat dit stappenplan gevolgd wordt om later te kunnen reflecteren op het proces. Je kunt namelijk door middel van reflectie mogelijke reden van falen uitsluiten. Bij het juist gebruiken van deze methode is het ontdekken van het kernprobleem bijna gegarandeerd.

Werkwijze
Bij elk punt gebruik je de volgende structuur. “Uitleg – Oefening – Specialisatie – Automatisme”. Je geeft de uitleg en zorgt dat je zelf een voorbeeld uiteen licht. Vervolgens laat je de leerling oefenen met een soortgelijke opdracht om te analyseren hoe de leerling er mee om gaat. Op het moment dat je ziet dat de basis goed gaat maak je samen een opdracht die meteen een stuk ingewikkelder is. Na de les zorg je dat er genoeg opdrachten achterblijven zodat de leerling kan werken aan automatisme. Dit kost tijd en daarom is het vaak niet mogelijk om in een enkele les een probleem op te lossen dat is ontstaan na een veel langere periode. Een "spoed les" is daarom alleen nuttig wanneer de leerling zelf al enige tijd bezig is geweest met de stof. Er kan bij de toetsvoorbereiding dan gestuurd worden aan de hand van de vooruitgang die de leerling al zelf heeft ondervonden.

Reflecteren
De les duurt vaak niet langer dan 60 minuten. De aanbeveling is dan ook om in het begin minimaal twee keer per week consequent af te spreken om een probleem op te lossen. Het is hierbij dan ook de bedoeling dat de docent bij elke volgende afspraak vooruitgang boekt met zijn of haar lessen. Dit kan alleen gecontroleerd worden bij de leerling. Kijk goed of de leerling de aangegeven opdrachten heeft gemaakt en vraag of hij of zij hier problemen mee heeft ervaren. Reflecteer ook altijd op je eigen lessen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Sta dan ook met deze mentaliteit in het vak.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Paul plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Vanwege de aard van mijn eerste opleiding heb ik een volledig jaar lesgegeven aan de tweede en vierde klas. Ik geef sinds 2014 persoonlijke bijles en huiswerkbegeleiding in de vakken natuurkunde, wiskunde en scheikunde. In deze jaren heb ik al meer dan 100 individuele leerlingen begeleidt met additie van zeker 10 werkgroepen. Ik heb al twee jaar achter elkaar examentraining georganiseerd voor het vak wiskunde en begeleidt ook al een jaar studenten op het HBO bij het geven van bijles.

Mijn leerlingen hebben bij de juiste inzet dan ook altijd vooruitgang geboekt ten op zichtte van eerder behaalde resultaten!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 21€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 220€

Specificaties

Het uurtarief is inclusief reistijd vergoeding. De gratis les duurt 30 minuten. Naast de lessen hou ik een voortgangsdocument bij voor eventuele terugkoppeling. Voor meer informatie kan altijd contact met mij worden opgenomen.

Lessen aangeboden door Paul
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • WO Master
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Paul's achtergrond

Middelbare school
Ik heb in eerste instantie een havo-opleiding gevolgd op het Gemini College in Ridderkerk. Het profiel Natuur en Techniek is met succes afgerond.

Hogeschool Rotterdam
Na het behalen van mijn havo diploma ben ik de lerarenopleiding Wiskunde gaan volgen in Rotterdam. Ik heb in deze periode stage gelopen op twee scholen waarbij ik een jaar mijn eigen klassen heb gehad. Vanaf het moment dat ik aan deze opleiding begon ben ik ook bijlessen gaan geven. Ik heb naar eigen zeggen in deze periode het meest geleerd over lesgeven. "Een docent kan nog zoveel kennis hebben over zijn vak, dit betekent niet dat hij of zij een goede docent is." Dit is een van de belangrijkste uitspraken die mij duidelijk is geworden. Overbrengen van informatie en vaardigheden is een vak opzicht. Mijn pedagogische en didactische Vaardigheden zijn in deze jaren dan ook enorm gegroeid.

TU Delft
Ik heb na het behalen van mijn Propedeuse nog 2 jaar de opleiding gevolgd. Vanaf dat moment heb ik besloten een andere opleiding te gaan doen. Waarom zou je mij vragen? Het verder ontwikkelen van mijn vaardigheden was iets wat mij aantrok. Ik vind het nog steeds fantastisch om met kinderen te werken. Mijn keuze is echter om dit voort te zetten op persoonlijk niveau en aan de hand van kleine werkgroepen. Naast mijn studie werk ik dan ook parttime als privé docent en organisatorisch planner van mijn eigen onderwijs bedrijf. De studie die mij momenteel bezighoudt is Civiele Techniek. Ik zit in mijn tweede jaar en zal naar verwachting binnen twee jaar mijn bachelor behalen.

Opleidingen
HAVO, N&T, N&G (behaald)
Gemini College, Ridderkerk

HBO, lerarenopleiding Wiskunde (bezig), Propedeuse behaald
Hogeschool Rotterdam, Museumpark 40

WO, Civiele Techniek (bezig),
TU Delft

Cursussen
sep 2016 – juli 2016 Natuurkunde certificaat a/h LOI (behaald)

Werkervaring

Bijles Op Maat
Functies: CEO, Organisatorisch planner, Bijlesdocent

De 16 beoordelingen over Paul
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
D
Dona

Perfect! Paul has honestly exceeded my expectations. He is very knowledgeable in his field (both in Dutch and English), he is organized and consistent, and very observant. In my experience, Paul makes sure to pay close attention to my strengths and is quick to point out my weaknesses, both of which he then effectively uses as a means for me to grow. He also is nearly always available to address any lingering questions or concerns. Add to this the fact that he is actually a very friendly and outgoing person, making these intensive sessions, not only bearable but enjoyable. It's a yes from me!

Reactie van Paul

I think that Dona has made some essential choices in her career as a student. Nevertheless, she is very interested in the essence of our mathematics. As long as you continue to distinguish what is important to you, you will get there.

J
Janna

Perfect! Paul legt goed en praktisch uit (Wi B). Hij is doortastend, geeft huiswerk en houdt rekening met de datums van komende toetsen en geeft, indien nodig extra lessen. Wij raden hem dan ook aan!

Reactie van Paul

Janna vindt wiskunde ontzettend moeilijk, maar is een keiharde werker. Ik geloof niet zo gauw dat het te moeilijk kan zijn en met de juiste begeleiding kom jij dit jaar door en zal je de moeilijkheden overwinnen.

J
Janneke

Perfect! Paul is een heel vriendelijke docent die duidelijke afspraken maakt en ontzettend goed kan uitleggen. Persoonlijke aandacht wat de deur naar de wereld van Wiskunde openzet op een relaxte manier, maar wel heel serieus en mijn zoon de rust geeft om met zin en in rust de opgaven te maken. Dankjewel Paul voor je kostbare tijd! Mijn zoon bloeit er echt van op.

Reactie van Paul

Max wat ik ben ik onder de indruk van jou vooruitgang. Je hebt dit jaar je eerste voldoende binnen onder omstandigheden waar wij beiden niet zo blij mee waren. Dit bewijst maar weer dat jij wel goed kan zijn in wiskunde. Als jij je zenuwen helemaal onder controle krijgt ben je niet meer te stoppen!

C
Claudia

Perfect! Goed contact met leerling, rustig, goede uitleg

Reactie van Paul

III

R
Renardo

Perfect! Hele heldere werkwijze. Zelfs zonder veel eerdere kennis in wiskunde begreep ik de opdrachten snel door zijn uitleg. Als we meer tijd hadden gehad had ik mijn wiskunde examen makkelijk gehaald

Reactie van Paul

Renardo is een harde en zelfstandige werker. Hij weet goed wat zijn sterke punten zijn en moet hier op inspelen.

S
Shoannis

Perfect! Paul is een zeer goede docent , hij zorgt ervoor dat je het begrijpt en je krijgt vaak tips over hoe je dingen beter kunt berekenen. Hij maakt eerst een plan van aanpak hoe de komende lessen eruit gaan zien en wat je moet doen qua oefeningen. Ook is hij erg serieus en legt het uit totdat je het begrijpt. Tussendoor maakt hij wel eens grapjes wat de les leuker maakt ! Hij is zeker een aanrader voor een bijles docent , zijn lessen helpen je en geven je een zelfvertrouwen boost ! Je ziet ook wat je in staat bent en dat maakt het altijd leuker voor jezelf.

Reactie van Paul

Shoannis heeft laten zien dat ze eigenlijk ontzettend goed kan leren. Ze doet soms te makkelijk over bepaalde zaken of denkt al van te voren dat ze het niet kan. We hebben gezien dat dit vaak niet het geval is en dat ze alleen een duwtje in de rug nodig heeft. Shoannis denk aan je houding en mentaliteit. Dit geldt niet alleen voor school, maar voor alles wat nog gaat komen de komende jaren. Als je ergens voor gaat, ga er dan 100% voor en maak al je keuzes zonder twijfel. Veel succes aankomende dinsdag met je toets.

M
Marielle

Excellent! Wij zijn ontzettend blij met Paul! Hij geeft in alle rust en met alle respect en geduld wiskundeles aan onze zoon die in 2 Havo zit. De opgelopen achterstand is deels ingelopen en hij heeft hem het zelfvertrouwen gegeven om goed voorbereid de komende toets in te gaan. Naast de lesstof heeft hij aandacht voor de verzorging van zijn huiswerk en geeft hij tips voor het maken van huiswerk en toetsen. Wij raden Paul zeer zeker aan!

Reactie van Paul

Corné is al enorm vooruit gegaan. Hij heeft zijn houding ten op zicht van zijn huiswerk enorm veranderd. Zijn inzicht gaat ook vooruit en ik weet zeker dat corné met wat extra oefening verandering kan brengen in zijn cijfers.

B
Berend

Perfect! Ik heb hier voor 3 huiswerkbegeleiders gehad die mij niet goed konden helpen. Het gaat met Paul wel erg goed en wij zijn dan ook voorlopig nog samen bezig. Hij legt alles duidelijk uit. Eerst hielp hij me alleen met toetsen, maar nu helpt hij me ook voor te bereiden op het examen. Daarbij geeft bij tips bij het maken van mijn Profielwerkstuk.

Reactie van Paul

Berend heeft nog veel moeite met de stof maar we zijn samen al begonnen aan ons plan. We hebben natuurlijk een plan van aanpak gemaakt en zullen de aankomende weken hier mee bezig zijn. Ik heb de volle vertrouwen in berend, maar weet ook dat we nog hard aan de slag moeten.

D
Dominique

Perfect! Paul heeft me door de laatste loodjes van mijn examens gesleept, wat mij opviel is dat hij vanaf het begin al een duidelijk plan van aanpak had waardoor mijn manier van studeren tot op de dag van vandaag ten goede veranderd is! Neemt echt de tijd voor jou en werkt doelgericht. Ook niet onbelangrijk : mijn ouders zijn ook zeer tevreden over Paul :).

Reactie van Paul

Dominique was al vanaf les 1 heel vastberaden om haar best te gaan doen. Ik zie dat heel duidelijk terug in de manier waarop ze bezig is. Ze maakt ijverig de opdrachten die ik haar op geef en stelt duidelijke vragen. Heel goed bezig!

7 aanbevelingen

A
Anouar

Paul is me er eentje hoor, heeft mijn zoon letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen! Paul wist raad met een super slecht doordringbare puber in VWO 5 en heeft hem van een 5,3 naar een 7,6 gemiddeld geholpen voor wiskunde! Ook heeft Paul hem geholpen met skills voor het leven, eeuwig dankbaar voor!

T
Tanisha

Hij Is een goede leraar en hij legt alles super goed uit en zorgdragen ervoor dat je het echt snapt en hij heeft het door als je het niet meer snapt en dan neemt hij er de tijd voor om het uit te leggen

J
Jenny

Paul heeft mijn dochter bijlessen gegeven. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Rust en geduld is echt de kern.
Paul is in staat om wiskunde in eenvoudige taal over te brengen.

S
Sharita

Aardige serieuze bijles docent. Legt heel helder uit wat hij van je verwacht. Zijn structurele manier van werken heb ik naar verloop van tijd enigzins overgenomen. Hij heeft mij geholpen met wat wiskundige vakken op mijn HBO opleiding.

I
Ian

De uitleg die hij geeft is altijd duidelijk, niet alleen dat maar hij is altijd bereid om iets opniew uit te leggen. Naast dat is hij gewoon een hele aardige docent. Ik heb Paul leren kennen omdat ik bijles nodig had. Na mijn eerste les met hem had het enorm geholpen.

Y
Yu

Paul is geduldig, ervaren, kan rustig en duidelijk uitleg geven. Mijn kind heeft een goed klik met hem en ik ben erg blij met hem.

D
Dave

Hij is altijd serieus bezig maar kan ook soms een grapje maken en hij weet ook hou jongeren tegenwoordig zijn en weet ook dat ze altijd niet even serieus zijn, hun husiwerk niet maken etc. Hij weet ook alles over natuurkunde, alles wat ik op school krijg weet hij uit zijn hoofd.

Interview met Paul

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Paul — Oorspronkelijk heb ik de lerarenopleiding wiskunde gevolgd. Ik zal hierbij zeggen dat vooral
wiskunde de voornaamste reden was dat ik dit ben gaan doen. Ik was altijd al geïnteresseerd
in de technische vakken en keek er naar uit om mij hier in te verdiepen. Ik was natuurlijk nog
jong en had niet nagedacht over het feit dat een nog veel groter deel van de opleiding gefocust
was op lesgeven, pedagogiek, communicatie en ontwikkeling van de didactische
vaardigheden.

Toen ik hiermee bezig was kreeg ik echter het gevoel dat ik mijn einddoel uit het oog verloor. Ik wilde mijzelf namelijk zoveel mogelijk ontwikkelen in mijn vak, maar daar lag hierbij niet de nadruk. Onderhand had ik al stage gelopen en dus zelfstandig voor de klas gestaan. Ondanks dat ik mijn propedeuse behaalde knaagde er iets aan mij. Ik wilde meer en besloot te stoppen met de opleiding. Ik ben gaan studeren aan de technische universiteit in Delft en sta niet meer voor de klas.

Waarom geef ik dan privé les? Er was één aspect van het lesgeven dat ik enorm ben gaan
missen en dit was het contact met de leerlingen. Het gaf enorm veel voldoening om mensen te
helpen, vooral als ze ook echt iets wilden leren. Als je voor de klas staat is het soms moeilijker
om dit te herkennen, maar bij het geven van bijles zie je de intenties van een leerling veel beter. Ik
heb het mijn missie gemaakt om al deze leerlingen een handje te helpen. Als ze naar mij uitreiken
zal ik dan ook mijn best doen om ze te helpen.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Paul — Zoals ik al zei ben ik enorm geïnteresseerd in de technische vakken. Als je even doorzet op de
middelbare school en vakken zoals wiskunde en natuurkunde de kans geeft om zichzelf te laten
zien zal er een wereld voor je open gaan. Dit soort vakken beschrijven de wereld zo goed en zijn
te vertalen op een manier die iedereen kan begrijpen.

Deze vakken dagen me uit en zorgen er soms ook voor dat ik ze even niet meer wil zien. Op
het moment dat je alles even laat bezinken zal je zien dat je elke keer weer meer begrijpt. Het
gevoel als je eindelijk iets begrijpt wat eerst zo ongrijpbaar leek is fantastisch. Als leraar is het moeilijk om dit gevoel over te brengen bij leerlingen als het vak in de eerste instantie zo ongrijpbaar lijkt. Dit is dan ook mijn uiteindelijke doel. Oh en een mooi cijfer is natuurlijk ook leuk!
Daarbij moet ik zeggen dat elk vak zijn rol heeft bij de ontwikkeling van een persoon. Waarmee jij
verder gaat is uiteindelijk aan jou. Ik zou er persoonlijk niet op staan wachten om iemand zijn
boekhouding voor de rest van mijn leven te doen, maar voor iedereen is er iets!
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Paul — Ik heb zelf geen specifiek rolmodel of in ieder geval niet een enkele. Ik heb wel enorm veel
respect voor alle gepassioneerde leraren die het aandurven om voor de klas te staan. Onze
leraren zijn superbelangrijk voor de toekomst van onze kinderen. Ze ondersteunen ze in
verschillende levensfasen en hebben allemaal invloed op hun ontwikkeling. Onderschat niet hoe
moeilijk het kan zijn om een grote groep studenten dag in en uit te onderwijzen. Mijn partner is
afgestudeerd wiskunde docent en ik respecteer haar enorm. Lesgeven is dan ook echt een vak
apart!
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Paul — Als aller eerste is het enorm belangrijk dat je verstand hebt van je vak. Dit is natuurlijk logisch. Als
jij jezelf niet genoeg hebt ontwikkeld in een vakgebied is het onmogelijk om alle denkfouten van
een leerling te zien. Ik kom wel meteen met de deur binnenvallen met mijn volgende punt. Een
docent die verstand heeft van zijn vak is niet per definitie een goede docent. Ik gaf al eerder aan
dat je veel meer vaardigheden zal moeten aanleren om een goede docent te zijn.

Je werkt met kinderen of jong volwassenen. Dit is een moeilijke doelgroep die niet altijd
makkelijk bereikbaar is. Je zal dus moeten werken aan je pedagogische en didactische
vaardigheden. Voor iedereen die net begint heb ik één tip die universeel geldt. Bereid je goed
voor en houd je aan de basis. Zorg dat er een duidelijke structuur zit in de manier waarop je
werkt. Ook al is dit niet meteen duidelijk voor de leerling, het is belangrijk dat het duidelijk is
voor jou. Maak een stappenplan en doe ervaring op. Blijf vooral gepassioneerd en streef naar
verbetering.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Paul — Ik heb zelf een zeer interessante middelbare schoolcarrière gehad. Ik was zeker niet de ideale
leerling, maar was wel altijd prestatiegericht. Ik was zeker niet even goed bevriend met alle
docenten en had altijd wel kritiek op iets. Ondanks dit profiel kreeg ik altijd van mijn docenten te
horen dat ik een excellente docent zou kunnen worden. Ik gaf dan altijd aan dat dit zou
gebeuren. Ik was natuurlijk nog vrij jong, maar kon hier niet eens aan denken. Uiteindelijk ben ik
toch in het onderwijs terecht gekomen, wat best ironisch is.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school en hoe je die hebt overwonnen!
Paul — Zoals ik al eerder aangaf voldeed ik niet aan de beschrijving van een top leerling. Dit is nog best
zacht uitgedrukt. Ik weet precies hoe het is om deze tijd door te komen en heb zelf ervaren hoe
koppig je kunt zijn. Ik luisterde naar geen enkel advies en deed alles op mijn eigen manier. Dit
leidde uiteindelijk toch tot slechte schoolprestaties. Op het moment dat dit ging opstapelen was
dit voor mij het signaal dat ik er iets aan moest doen. Ik kon niet toegeven aan het feit dat ik zo
slecht scoorde. Mijn drang naar prestatie heeft mij wakker geschut. Dit natuurlijk in combinatie
met ouder worden ;)
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies.
Paul — Naast de voldoening om andere te helpen zijn er natuurlijk ook andere zaken waar mijn aandacht
naar toe gaat. Zoals ik al eerder aangaf ben ik gaan studeren aan de technische universiteit in
Delft. Ik ben mij hier momenteel verder aan het ontwikkelen. We zijn hier in zekere zin continue
bezig met het analyseren en oplossen van problemen. We maken hier gebruik van modellen op
de computer en hebben hier natuurlijk onze grote vriend wiskunde nodig. Ik zit hier op mijn plek
en doe het rustig aan. Ik ben in ieder geval nog lang niet van plan om te stoppen met het helpen
van leerlingen.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof?
Paul — Een superprof zet in mijn ogen zijn leerlingen altijd op de eerste plaats, zal nooit
een onredelijke verwachting creëren en moet altijd gepassioneerd blijven. Een superprof geeft een leerling ook inzicht in zijn eigen leerproces. Ik ben van mening dat ik aan deze eisen voldoe.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Examentraining Wiskunde B/D is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Technische Wiskunde student aan de TU Delft. 5+ jaar ervaring met bijles geven aan alle leerjaren en doe dit sinds het begin met plezier!
25€
Daniel
 • (14 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef bijlessen op een manier die de leerling aangeeft fijn te vinden. Ik heb gemerkt dat het voor de meeste leerlingen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Afgestudeerde Bedrijfskundige op de Erasmus Universiteit helpt graag met Wiskunde A!
16€
Dylan
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik probeer het zoveel mogelijk vanuit de ander te laten komen door veel vragen te stellen. Ook werk ik gestructureerd. Omdat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ervaren docent wiskunde, natuurkunde en ict geeft gepassioneerd (bij)les volgens diverse lesmethoden.
20€
Hakim
1e les gratis!

structuur en logische wijze van les geven.

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Bevoegde docent wiskunde met meer dan 10 jaar ervaring op vmbo, havo en vwo
30€
Nafees
1e les gratis!

Wie goed wil zijn in wiskunde, moet wiskunde begrijpen! Als je het begrijpt, dan krijg je ook inzicht. Ik controleer of je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student mechanical engineering aan de Technische Universiteit met 5 jaar ervaring geeft les wiskunde en rekenen bijles voor alle niveaus
20€
Can
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn methode vaak op de leerling zelf. Ieder persoon is anders, dus een aangepast les patroon aan de leerling zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Bijles van een afgestudeerde WO in Wiskunde, Rekenen en Talen in Rotterdam!
20€
Monisha
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is duidelijke uitleg in 'Jip en Janneke' taal en het zelf laten oplossen van vraagstukken. ...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student bedrijfskunde aan de Erasmus. Wiskunde afgerond met een 9.1. Ik zou graag jullie helpen met jullie wiskunde problemen, want voor elk probleem is er een oplossing:)
14€
Levin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven, is vooral zoveel mogelijk opdrachten te maken. Wiskunde is een vak, waarin je niet alleen genoeg...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Leergierige WO Student die u graag helpt met wiskundige vakken en talen!!!!
25€
Sander
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is om in eerste instantie duidelijk te maken wat het nut is van de stof en de bijbehorende...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ik ben Levin, een student bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit. Ik zou jullie graag helpen met jullie wiskunde problemen en hier jullie zo goed mogelijk in te begeleiden.
15€
Levin
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven, is vooral zoveel mogelijk opdrachten te maken. Wiskunde is een vak, waarin je niet alleen genoeg...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO studente Geneeskunde met een passie voor het menselijk lichaam en wiskunde, dat veel makkelijker is dan dat het lijkt.
15€
Senem
1e les gratis!

In mijn lessen probeer ik vooral de leerling aan het woord te laten komen, te laten denken en te activeren door zelf zoveel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
Wo student Civile Techniek geeft wiskunde B les, op middelbare school, HBO en WO niveau.
17€
Ezzat
1e les gratis!

Wiskunde is geen theoretisch vak. Daarom is het belangrijk om verschillende voorbeeld te behandelen zodat de student(e) het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Hi! Ik heb de hbo-opleiding Maritiem Officier afgerond en ik kan je helpen op allerlei vlakken als wiskunde, natuurkunde, thermodynamica, elektrotechniek etc. Vraag maar raak en ik leg het je uit!
10€
Piet
1e les gratis!

Je geeft aan waar je problemen mee hebt en dat gaan we oefenen! Ik leg je de theorie uit op een begrijpelijke en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Bijles Wiskunde en Natuurkunde; WO student Econometrie en operationele research Erasmus Universiteit Rotterdam
25€
Koen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is het bekijken van de vragen van leerlingen en hoe zij de oplossing zelf zouden kunnen vinden....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
WO student bedrijfskunde, goed in wiskunde en rekenen. Veel ervaring met bijles geven
17€
Merin
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is zeer gevarieerd en hangt af van wat de leerling prettig vindt. Ik wissel af met het maken en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
6VWO student, geeft bijles aan andere leerling omtrent de vak Rekenen en Wiskunde.
16€
Nisa
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is, online opdrachten vinden over het vak en vervolgens samen met de leerling het opdracht...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
6VWO student geeft bijles in de vakken: Wiskunde, Rekenen, Scheikunde, Biologie en Engels.
18€
Nisa
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is, online opdrachten zoeken en samen met de leerling proberen het opdracht te maken. Tijdens het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 23€ 23€ 21€
5 uur 110€ 110€ 105€
10 uur 220€ 220€ 210€
Boek een les