Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde in Den Haag

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 32 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Wiskunde bijles?

2. Organiseer je lessen Wiskunde in Den Haag

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

💸 Wat is de prijs van wiskundelessen in Den Haag?

In Den Haag is het gemiddelde tarief van wiskundelessen €20.

 

Bijleskosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw wiskundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze privéleraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om wiskundeles te geven in Den Haag?

216 privé wiskundeleraren zijn beschikbaar om wiskundecursussen te geven in Den Haag en de omliggende gebieden.

 

Bekijk hun profiel voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw privécursus in Den Haag uit ons aanbod van meer dan 216 beschikbare docenten wiskunde.

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan wiskundeleraren is gegeven in Den Haag?

Leerlingen raten hun leraren wiskunde gemiddeld 4.9 van de vijf in een steekproef van 32 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kun je op Superprof ook online lessen Wiskunde volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Wiskunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Wiskunde!

Check ons lerarenaanbod Wiskunde in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een wiskunde bijles in Den Haag op Superprof

Waarom wiskunde leren leuk én belangrijk is

 

Wiskunde is een vak dat door vele gevreesd wordt op de middelbare school. Toch geven mensen die moeite hebben met het vak vaak toe dat ze het leuk vinden op het moment dat ze het snappen. Samengevat: deze mensen vinden het niet leuk dat het ze net lukt vergelijkingen of formules op te lossen. Ze balen dat ze het juiste antwoord op een vergelijking of berekening niet weten te vinden en verliezen hun motivatie omdat ze denken dat ze het toch niet kunnen. Dit is precies waarom een wiskundedocent zo belangrijk is. Doorhebben hoe wiskunde werkt, met name hoe wiskunde in de praktijk wordt toegepast in zo goed als alles wat er om ons heen gebeurt, is ontzettend leuk. Wiskunde, rekenen, meetkunde, te leren via Superprof.

 

Wie wiskunde begrijpt, begrijpt de wereld beter. Wie de ideeën achter de verschillende wiskundeonderdelen begrijpt en probleemoplossend leert denken, zal zien dat ook in het dagelijks leven bepaalde problemen makkelijker opgelost worden. Je begint namelijk in te zien welke stappen er genomen moeten worden, hoe je een probleem leert analyseren en wat nu eigenlijk logica is. Om zo te leren denken, moet je in de meeste gevallen wiskundeles hebben. Het kan natuurlijk ook zijn dat je wiskunde wilt leren vanwege een andere reden. Daarom is het belangrijk dat je, voordat je op Superprof gaat zoeken naar een wiskundedocent in Den Haag en wiskundeles neemt, gaat nadenken waarom je eigenlijk wiskundeles neemt.

 

Waar je over moet nadenken voordat je wiskundeles neemt

 

Goed, je hebt besloten dat je wiskundeles in Den Haag wilt. Er zijn echter een aantal vragen die je jezelf moet stellen: je wilt immers de best mogelijke wiskundedocent in Den Haag en voorkomen dat degene die je wiskundeleraar in Den Haag wordt niet begrijpt wat jij moet leren of ervaring tekort komt. Rekenen, wiskunde en getallen is geen wetenschap.

 

De eerste vraag die je jezelf moet stellen, en dit is een vraag die algemener is en die je jezelf moet stellen voor iedere nieuwe les die je neemt, wat het onderwerp ook is, is de vraag wat je budget is. Afhankelijk van het aantal lessen dat je per maand neemt, kan je een inschatting maken hoeveel je kan betalen. Vervolgens stel je jezelf de vraag of je online of op locatie les wilt krijgen. Online kan je namelijk in principe hetzelfde doen als tijdens een fysieke les, maar toch geven sommige mensen de voorkeur aan een les waarbij ze tegenover iemand van vlees en bloed zitten, in plaats van achter een computerscherm. Wiskunde, getallen, rekenen, leerlingen zijn te nemen via Superprof.

 

Wat verder een hele belangrijke vraag is die je jezelf moet stellen, is het doel dat je nastreeft. Wil je je eindexamen halen, je cijfers opkrikken of heb je een bepaald cijfer nodig om over te gaan? Wil je meer begrijpen van een specifiek onderdeel van wiskunde? Zo breed als de wiskunde is en zo gevarieerd als het aanbod van Superprof van wiskundeleraren in Den Haag is, zo moeilijk wordt je keuze als je niet specifiek zoekt op een wiskundedocent die voldoet aan de eisen om jouw doel te bereiken. Iedere wiskundedocent in Den Haag brengt zijn of haar eigen ervaring en kennis mee, en hoe specifieker je zoekt, hoe beter je daar gebruik van kunt maken.

 

Wiskunde leren in Den Haag

 

Den Haag is een geweldige stad om Den Haag te leren, al is het alleen maar vanwege de aanwezigheid van de vele wetenschappelijke instituten en universiteiten. Het Mathematisch Instituut, hoewel onderdeel van de Universiteit Leiden, is ook terug te vinden in de stad, en je kan op verschillende plekken, zoals de Hogeschool Den Haag, wiskunde studeren. De Hofstad kent daarnaast een enorme geschiedenis wat betreft grote wiskundigen en wetenschappers.

 

Een van de bekendste wetenschappers van de 17e eeuw was Christiaan Huygens, geboren, getogen en gestorven in Den Haag. Huygens wordt “een pionier van de kansrekening en een wegbereider van de differentiaal- en integraalrekening” genoemd, en wordt nog steeds beschouwd als een van de grootste wiskundigen van die eeuw, in een tijd dat we niet geholpen werden door computers en smartphones. In de 18e – en 19e eeuw maakte Jean Henri van Swinden naam als wiskundige in Nederland. Van Swinden, ook een geboren Hagenaar, bracht revolutionaire veranderingen teweeg en kreeg zelfs internationale prijzen voor zijn werk.

 

Jan Tinbergen was in de 20e eeuw een van de grondleggers van de econometrie en zelfs een van de weinige Nederlanders die “Nobelprijs voor de Economie” won voor zijn belangrijke werk. Binnen de econometrie bestaat zelfs de regel van Tinbergen, vernoemd naar de bekende Hagenaar. Dan is er nog Gerrit Blaauw, die wordt beschouwd als een pionier op het gebied van informatica en die werkzaam was op onder andere Harvard. Zonder deze Hagenaar zouden computers wellicht nooit op het punt zijn, waar ze vandaag de dag zijn. En om nog maar een voorbeeld te noemen, ook Simon van der Meer komt uit Den Haag. Van der Meer won de Nobelprijs voor de Natuurkunde voor de ontdekking van de W-boson en Z-boson deeltjes. Natuurkunde is geen wiskunde, maar zonder wiskunde schiet je weinig op met natuurkunde!

 

Hoe Superprof je aan de beste wiskundeleraar in Den Haag helpt

 

Goed, misschien dat je niet in de voetsporen treedt van deze illustere Hagenezen, maar het motiveert toch extra om te weten dat er zulke grote namen in Den Haag zich bezighielden met de wiskunde. Nu kan je zoek naar de beste wiskundeleraar in Den Haag. Dat kunnen er verschillende zijn, maar de beste manier om je wiskundedocent via Superprof te vinden is door in de zoekbalk ‘wiskunde leren Den Haag’ in te vullen en te kijken naar de vele wiskundedocenten die beschikbaar zijn. Welke wiskundedocent past binnen je budget? En welke wiskundeleraar in Den Haag geeft online les? En wie heeft ook nog eens kennis van en ervaring met het onderdeel waarop jij je wilt verbeteren? Als jij denkt dat je de beste wiskundeleraar in Den Haag gevonden hebt, kan je met hem of haar in gesprek gaan. Veel docenten bieden een gratis proefles aan, om te kijken of de lessen bevallen!

Wat wil je leren?