Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren rekenen in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 41 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze reken leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten rekenen reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Rekenen in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen in Rotterdam

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💸 Hoeveel kost een rekenen bijles in Rotterdam en de omliggende gebieden?

In Rotterdam is de gemiddelde prijs van rekenlessen per uur €17.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft hun eerste reken bijles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze reken docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om een reken cursus te geven in Rotterdam?

267 privé leraar rekenen zijn beschikbaar om rekenlessen te geven in Rotterdam en nabijliggende dorpen en steden.

U kunt hun bijlesadvertentie bekijken en de rekenleraar berichten die past bij uw behoeften.

 

Kies uw les in Rotterdam uit ons aanbod van meer dan 267 beschikbare docenten rekenen.

💻Kan je op Superprof ook online lessen Rekenen volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de tutors biedt ook bijlessen lessen rekenen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Rekenen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Rekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan docenten rekenen is toegeschreven in Rotterdam?

Uit een steekproef van 41 ratings, beoordeelden leerlingen hun rekenleraren een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom rekenlessen starten in Rotterdam?

Iedere dag komt rekenen voortdurend terug en het maken van beslissingen op basis van wiskundig redeneren. Wanneer je naar de supermarkt gaat en snel moet uitrekenen of je genoeg geld bij je hebt, dan is  bijvoorbeeld hoofdrekenen en afronden erg belangrijk. Maar ook wanneer je uit wilt uitrekenen hoeveel salaris je overhoudt na het betalen van je vaste lasten en of de ober wel het correcte bedrag in rekening heeft gebracht.

 

Het is wel duidelijk dat rekenen van belang is in het dagelijks leven. Maar ook kun je rekenen nodig hebben bij verschillende vervolgopleidingen of werk en is het dus niet alleen nodig om later wiskunde te kunnen.

 

Uiteindelijk gaat het vooral om deze kennis te kunnen toepassen. Dit is de reden waarom extra reken ondersteuning zo gewild is.

 

Met de hulp van een reken leraar kunnen veel studenten hun angst voor rekenen overwinnen.

 

Altijd moeite gehad met rekenen? Rekenen is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle reken cursussen met een competente privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende rekenregels efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor rekenlessen om meer te leren over de verschillende reken regels met een gekwalificeerde privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende regels van rekenen efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je tutor te kiezen en je lessen rekenen te boeken in het comfort van je huis of op een externe locatie.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je leraar om je rekenlessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw rekenleraar te vinden tussen 267 docenten in Rotterdam.

 

Vind je rekenleraar

 

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Rekenen in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles rekenen in Rotterdam

Er wordt steeds meer om bijles rekenen gevraagd

 

 

Rekenen is een van de vakken die niet kunnen missen in het onderwijs. Rekenen is net zo belangrijk als het leren van taal, schrijven en leren lezen. Rekenen is een vaardigheid die we dagelijks toepassen in ons leven, het stelt ons in staat om te tellen, vermenigvuldigen, delen, meten, schatten, tijden te berekenen, geld te beheren en veel meer. Dit zijn enkele voorbeelden, er zijn veel redenen die dit vak onmisbaar maken in het onderwijs. We passen rekenen toe zowel op het persoonlijke als professionele vlak in ons dagelijks leven, dit is waarom we zo goed mogelijk worden voorbereid op school. Mensen moeten in staat kunnen worden gesteld om deze vaardigheid toe te kunnen passen tijdens het uitoefenen van hun toekomstige beroep, in welke sector dan ook.

 

 

Rekenen in het dagelijks leven en op school

 

Rekenen wordt gegeven aan alle groepen op de basisschool, net zoals wiskunde in de meeste schooljaren op de middelbare school. Rekenen wordt al op vroege leeftijd geleerd aan kinderen, ze krijgen meestal voor het eerst te maken met rekenen op de leeftijd van 5 jaar. Dit komt omdat we rekenen op een vroege leeftijd al toepassen in ons dagelijks leven. Vanaf een vroege leeftijd beginnen we al te tellen, als we dit eenmaal kunnen wordt ons leven een stuk gemakkelijker.

 

We blijven onze vaardigheden door ontwikkelen en we leren steeds meer van rekenen naarmate we ouder worden. Op een gegeven moment komen we in aanraking met wiskunde, om dit aan te kunnen hebben we de basis nodig die we hebben geleerd in de vorige jaren. Het is noodzakelijk dat we te allen tijde een goede beheersing hebben van rekenen. Helaas maken zowel rekenen als wiskunde deel uit van de vakken waar leerlingen regelmatig moeite mee hebben. Niet alle leerlingen presteren even goed in dit vak. Als je als leerling te maken hebt met problemen dan is het belangrijk om te overwegen om rekenen bijles te nemen.

 

 

Wat maakt hulp bij rekenen zo belangrijk?

 

Regelmatig lopen leerlingen vast met rekenen. Professionele hulp bij rekenen is de beste oplossing op dit probleem. Wat maakt hulp bij rekenen belangrijk? Het is zeer belangrijk dat je ervoor zorgt dat je niet achterloopt op dit vak op school, dit is om meerdere redenen. Ten eerste is rekenen een zeer belangrijk vak dat overal voorkomt in ons dagelijks leven. We hebben dit vak hard nodig zowel op het persoonlijke als professionele vlak. Als je niet hebt geleerd om te rekenen en hoe de basis van wiskunde in elkaar zit kan het leven ons al snel compliceren. Het is belangrijk dat we in ons leven in staat zijn om te kunnen tellen, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, meten, etc. Zonder rekenen op school zouden we een groot gebrek hebben aan verschillende vaardigheden.

 

Mogelijk is rekenen niet het enige vak waar je als leerling moeite mee hebt, het wordt dus snel al moelijker om al je aandacht te besteden aan rekenen. Als je niet zorgt dat je op tijd weer op het goede spoor komt, kan dit ervoor zorgen dat je steeds meer achterloopt. Hoe groter je vertraging is in dit vak, hoe moeilijker het is om aandacht te besteden aan andere vakken waar je ook moeite mee hebt.

 

Daarnaast is het belangrijk om deze problemen op tijd aan te pakken omdat elk onderwerp dat je leert tijdens rekenen een deel van de basis vormt die je nodig hebt om verder te leren op een hoger niveau. Het is veel moeilijker om nieuwe concepten onder de knie te krijgen als je de vorige concepten niet volledig hebt kunnen beheersen. Automatisch zal dit ervoor zorgen dat je vertraging steeds meer toeneemt en uiteindelijk veel minder van dit vak hebt opgepikt dan je klasgenoten. Als je een vertraging hebt ontwikkeld op het basisonderwijs zal dit je redelijk duur komen te staan bij het leren van wiskunde. Zoals je kunt zien, het niet volledig begrijpen van een bepaald onderwerp binnen dit vak kan al snel veranderen in een probleem. Weet dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken door aan de slag te gaan met een professionele privéleraar!

 

 

Aan de slag gaan met een van de privéleraren van Superprof

 

Ben jij een van de leerlingen die moeite heeft met rekenen op school of ben je de ouder van een kind dat moeite heeft? Maak je niet te druk! Er is altijd een manier om welk probleem dan ook op een slimme manier op te lossen. Het is een feit dat niet elke leerling is weggelegd voor het vak rekenen, iedereen heeft verschillende talenten, capaciteiten en interesses. Zoals we al zeiden is het echter wel belangrijk dat als je als je als leerling achterloopt, dat je dit probleem op tijd aanpakt. Het goede nieuws is dat het bij ons mogelijk is om eenvoudig en snel aan de slag te gaan met een leraar die alles weet over rekenen, wiskunde en lesgeven. De leraar zal tijdens de eerste bijles rekenen al snel herkennen wat de oorzaken zijn van jouw problemen, welke onderwerpen ervoor zorgen dat je vastloopt.  De leraar zal ervoor zorgen dat je snel weer op het goede spoor komt waardoor je leerproces weer op een normaal ritme kan lopen.

 

Superprof beschikt over een grote hoeveelheid leraren door heel Nederland, van Rotterdam tot Utrecht, Den Haag, etc. gespecialiseerd in alle vakken, zoals onder andere rekenen, wiskunde, taal, Nederlands, Engels, natuurkunde, biologie, scheikunde, economie, en meer. Ze geven hulp bij rekenen aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, van de basisschool, groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8, tot de middelbare school, MBO, HBO, universiteit, etc. Onze leraren zijn in staat om rekenles of een uitgebreide cursus rekenen te geven bij jou thuis, op de locatie van de leraar of een andere locatie die jou het beste uitkomt. Je kan er ook voor kiezen om online bijles rekenen te volgen via de computer, onze leraren staan overal voor open. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?