Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren rekenen in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 37 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze reken leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze docenten rekenen reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Aan de slag gaan met Rekenen in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen in Rotterdam

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Rekenen in Rotterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Rekenen in Rotterdam is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Rekenen nemen in Rotterdam ?

Met de hulp van een leraar Rekenen kun je goed worden in Rekenen.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Rotterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Rekenen ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Rekenen verzorgt

lessen rekenen online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Rekenen te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Rekenen te geven in Rotterdam ?

Er zijn momenteel 255 leraren Rekenen beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Rekenen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Rotterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 255 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Rekenen beoordeeld in Rotterdam?

Gemeten over een aantal van 37 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Rekenen in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles rekenen in Rotterdam

Er wordt steeds meer om bijles rekenen gevraagd

 

 

Rekenen is een van de vakken die niet kunnen missen in het onderwijs. Rekenen is net zo belangrijk als het leren van taal, schrijven en leren lezen. Rekenen is een vaardigheid die we dagelijks toepassen in ons leven, het stelt ons in staat om te tellen, vermenigvuldigen, delen, meten, schatten, tijden te berekenen, geld te beheren en veel meer. Dit zijn enkele voorbeelden, er zijn veel redenen die dit vak onmisbaar maken in het onderwijs. We passen rekenen toe zowel op het persoonlijke als professionele vlak in ons dagelijks leven, dit is waarom we zo goed mogelijk worden voorbereid op school. Mensen moeten in staat kunnen worden gesteld om deze vaardigheid toe te kunnen passen tijdens het uitoefenen van hun toekomstige beroep, in welke sector dan ook.

 

 

Rekenen in het dagelijks leven en op school

 

Rekenen wordt gegeven aan alle groepen op de basisschool, net zoals wiskunde in de meeste schooljaren op de middelbare school. Rekenen wordt al op vroege leeftijd geleerd aan kinderen, ze krijgen meestal voor het eerst te maken met rekenen op de leeftijd van 5 jaar. Dit komt omdat we rekenen op een vroege leeftijd al toepassen in ons dagelijks leven. Vanaf een vroege leeftijd beginnen we al te tellen, als we dit eenmaal kunnen wordt ons leven een stuk gemakkelijker.

 

We blijven onze vaardigheden door ontwikkelen en we leren steeds meer van rekenen naarmate we ouder worden. Op een gegeven moment komen we in aanraking met wiskunde, om dit aan te kunnen hebben we de basis nodig die we hebben geleerd in de vorige jaren. Het is noodzakelijk dat we te allen tijde een goede beheersing hebben van rekenen. Helaas maken zowel rekenen als wiskunde deel uit van de vakken waar leerlingen regelmatig moeite mee hebben. Niet alle leerlingen presteren even goed in dit vak. Als je als leerling te maken hebt met problemen dan is het belangrijk om te overwegen om rekenen bijles te nemen.

 

 

Wat maakt hulp bij rekenen zo belangrijk?

 

Regelmatig lopen leerlingen vast met rekenen. Professionele hulp bij rekenen is de beste oplossing op dit probleem. Wat maakt hulp bij rekenen belangrijk? Het is zeer belangrijk dat je ervoor zorgt dat je niet achterloopt op dit vak op school, dit is om meerdere redenen. Ten eerste is rekenen een zeer belangrijk vak dat overal voorkomt in ons dagelijks leven. We hebben dit vak hard nodig zowel op het persoonlijke als professionele vlak. Als je niet hebt geleerd om te rekenen en hoe de basis van wiskunde in elkaar zit kan het leven ons al snel compliceren. Het is belangrijk dat we in ons leven in staat zijn om te kunnen tellen, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, meten, etc. Zonder rekenen op school zouden we een groot gebrek hebben aan verschillende vaardigheden.

 

Mogelijk is rekenen niet het enige vak waar je als leerling moeite mee hebt, het wordt dus snel al moelijker om al je aandacht te besteden aan rekenen. Als je niet zorgt dat je op tijd weer op het goede spoor komt, kan dit ervoor zorgen dat je steeds meer achterloopt. Hoe groter je vertraging is in dit vak, hoe moeilijker het is om aandacht te besteden aan andere vakken waar je ook moeite mee hebt.

 

Daarnaast is het belangrijk om deze problemen op tijd aan te pakken omdat elk onderwerp dat je leert tijdens rekenen een deel van de basis vormt die je nodig hebt om verder te leren op een hoger niveau. Het is veel moeilijker om nieuwe concepten onder de knie te krijgen als je de vorige concepten niet volledig hebt kunnen beheersen. Automatisch zal dit ervoor zorgen dat je vertraging steeds meer toeneemt en uiteindelijk veel minder van dit vak hebt opgepikt dan je klasgenoten. Als je een vertraging hebt ontwikkeld op het basisonderwijs zal dit je redelijk duur komen te staan bij het leren van wiskunde. Zoals je kunt zien, het niet volledig begrijpen van een bepaald onderwerp binnen dit vak kan al snel veranderen in een probleem. Weet dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken door aan de slag te gaan met een professionele privéleraar!

 

 

Aan de slag gaan met een van de privéleraren van Superprof

 

Ben jij een van de leerlingen die moeite heeft met rekenen op school of ben je de ouder van een kind dat moeite heeft? Maak je niet te druk! Er is altijd een manier om welk probleem dan ook op een slimme manier op te lossen. Het is een feit dat niet elke leerling is weggelegd voor het vak rekenen, iedereen heeft verschillende talenten, capaciteiten en interesses. Zoals we al zeiden is het echter wel belangrijk dat als je als je als leerling achterloopt, dat je dit probleem op tijd aanpakt. Het goede nieuws is dat het bij ons mogelijk is om eenvoudig en snel aan de slag te gaan met een leraar die alles weet over rekenen, wiskunde en lesgeven. De leraar zal tijdens de eerste bijles rekenen al snel herkennen wat de oorzaken zijn van jouw problemen, welke onderwerpen ervoor zorgen dat je vastloopt.  De leraar zal ervoor zorgen dat je snel weer op het goede spoor komt waardoor je leerproces weer op een normaal ritme kan lopen.

 

Superprof beschikt over een grote hoeveelheid leraren door heel Nederland, van Rotterdam tot Utrecht, Den Haag, etc. gespecialiseerd in alle vakken, zoals onder andere rekenen, wiskunde, taal, Nederlands, Engels, natuurkunde, biologie, scheikunde, economie, en meer. Ze geven hulp bij rekenen aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, van de basisschool, groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8, tot de middelbare school, MBO, HBO, universiteit, etc. Onze leraren zijn in staat om rekenles of een uitgebreide cursus rekenen te geven bij jou thuis, op de locatie van de leraar of een andere locatie die jou het beste uitkomt. Je kan er ook voor kiezen om online bijles rekenen te volgen via de computer, onze leraren staan overal voor open. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?