Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Natuurkunde in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Natuurkundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 30 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Natuurkunde reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Aan de slag gaan met Natuurkunde in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Natuurkunde in Rotterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Rotterdam
beoordelen hun leraar Natuurkunde als volgt

Lorenz

Leraar Natuurkunde

Hij reageerde direct op het verzoek van bijles. Was duidelijk en begrijpelijk. Door zijn uitleg een ruime voldoende gehaald.

Ulrich

Leraar Natuurkunde

Na een prettig orienterend gesprek zijn Ulrich en ik gestart met bijles voor wiskunde B voor een Ad opleiding. Ulrich heeft een positieve, geduldige en rustig manier van lesgeven. Hij geeft je handvatten waardoor je zelf getriggerd wordt om de som...

Erroll, 11 maanden geleden

Moohyun

Leraar Natuurkunde

Moohyun geeft goed les en mijn zoon vindt zijn lessen ook nog eens leuk! Zo worden de vakken natuurkunde en wiskunde steeds leuker! Moohyun legt goed uit en test ook of mijn zoon het echt heeft begrepen. Wij zijn erg tevreden.

Mel, 2 jaren geleden

Tom

Leraar Natuurkunde

Tom heeft mij bijles gegeven voor de vwo-vakken wiskunde b en natuurkunde. Ik heb deze tijd als erg fijn ervaren. Hij weet snel waar opgaven over gaan en zorgt ervoor dat je de stof ook echt begrijpt. Hij legt geduldig vragen uit, ook al begrijp je...

Ferda, 2 jaren geleden

Tom

Leraar Natuurkunde

Tom is een erg prettige persoon,legt alles rustig uit. Als onze zoon het de eerste keer niet begrijpt, legt Tom het nog een keer uit op een andere manier.Wij kunnen Tom van harte aanbevelen !

Baret, 2 jaren geleden

Sabrina

Leraar Natuurkunde

Ik heb nu ongeveer 2 maanden bijles Natuurkunde van Sabrina. Haar uitleg sluit heel goed aan bij mijn manier van leren. Mede door haar uitleg ben ik Natuurkunde een leuk vak gaan vinden en begrijp ik alles een stuk beter! Ik ben heel erg blij met de...

Patricia , 3 jaren geleden

FAQ

💸 Hoeveel kost een natuurkunde leraar per uur in Rotterdam en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van huiswerkbegeleiding natuurkunde in Rotterdam is €18.

 

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw natuurkundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft het eerste uur gratis natuurkundelessen.

 

Bekijk de prijzen van onze natuurkunde leraren in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar in Rotterdam om een privéles natuurkunde te geven?

In Rotterdam en de voorsteden zijn 141 natuurkundeleraren beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

Bekijk hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les in Rotterdam uit ons aanbod van meer dan 141 beschikbare tutorprofielen.

💻Kun je op afstand via de webcam bijlessen Natuurkunde volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen natuurkunde aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Natuurkunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Natuurkunde bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan natuurkundeleraren is toegeschreven in Rotterdam?

Uit een steekproef van 30 ratings, raten studenten hun bijlesleraar natuurkunde een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom een privé natuurkundecursus starten in Rotterdam?

Eruptie, Platentektoniek, Subductiezones ... Natuurkunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel tieners worstelen het hele jaar met natuurkunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom natuurkundeles zo gewild is. Want hoewel natuurkunde niet bekend staat als het meest gemakkelijke vak, is het wel heel fijn om onder te knie te hebben en op je lijst te hebben. Een goed cijfer voor natuurkunde als je van de middelbare school afgaat, opent een boel deuren qua mogelijke vervolgopleidingen. Voor vele opleidingen - in ieder geval vrijwel alle bèta-georiënteerde opleidingen - is een zekere mate van kennis van natuurkunde een harde eis om toegelaten te worden.

 

Met de hulp van een bijlesleraar natuurkunde kunnen veel studenten hun angst voor natuurkunde overwinnen.

 

Daarnaast is het belangrijk te benadrukken dat Natuurkunde ook van belang is als je niet van plan bent om je er later qua studie of werk op te focussen. Natuurkunde is namelijk belangrijk om de kleinste en simpelste natuurlijke reacties te kunnen snappen. Je zal er veel aan hebben in je dagelijkse leven.

 

Alle natuurkunde privé cursussen met een competente tutor bieden je de gelegenheid de verschillende natuurkundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem natuurkundecursussen om meer te leren over de verschillende natuurkundige concepten met een gekwalificeerde tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende natuurkundige concepten efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je leraar te kiezen en je lessen te boeken van huis, of op een externe locatie.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je tutor om je natuurkundeles in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw natuurkundeleraar te vinden tussen 141 docenten in Rotterdam.

 

Vind je natuurkundeleraar

Zin om aan de slag te gaan met Natuurkunde in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Natuurkunde in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Natuurkunde Rotterdam op maat via Superprof in Rotterdam

Waarom natuurkunde bijlessen volgen in Rotterdam?

 

Een uitgebreide kennis van natuurkunde is erg waardevol, meer dan de meeste mensen denken. Het biedt kwantitatieve en analytische vaardigheden, deze zijn van nut bij het analyseren van nieuwe informatie en het oplossen van alle problemen die zich voortdoen in de wetenschappen. Niet alleen in de natuurkunde zelf maar ook problemen die kennis vereisen op gebieden als techniek, biologie, scheikunde, wiskunde, aardrijkskunde en geneeskunde, en zelfs de economie, financiën, recht, management en politiek kunnen kennis van natuurkunde vereisen.

 

Natuurkunde is de basis van de meeste moderne technologieën en alle gereedschappen en instrumenten die worden gebruikt in technisch, medisch en wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Alles dat we produceren wordt gedomineerd door op natuurkunde/fysica gebaseerde technologieën.

 

Kennis van natuurkunde stelt je in staat om anderen te kunnen helpen. Een basiskennis van natuurkunde is erg cruciaal voor mensen die werken op diverse vakgebieden, vandaar dat het veel op school wordt onderwezen. Als je bijvoorbeeld werkt als arts is het zeer belangrijk dat je een basisbegrip hebt van natuurkunde, dit helpt om bepaalde medische onderwerpen beter te begrijpen. Het is daarom van hoog belang dat natuurkunde als vak wordt gegeven op middelbare en hogescholen.

 

Studies in natuurkunde bieden een uitstekende voorbereiding op het professionele gebied, ze bereiden je niet alleen voor om werkzaam te zijn binnen de natuurkunde zelf maar ook in andere disciplines zoals techniek, engineering, informatica, in de levenswetenschappen, waaronder bijvoorbeeld moleculaire biologie, genetica, ecologie, botanie en neurobiologie, denk ook aan aardwetenschappen, meteorologie en milieuwetenschappen, oceaanwetenschap. Daarnaast stromen deskundigen soms in vakgebieden als financiën, economie, politiek en journalistiek, die kennis van dit vak kunnen vereisen.

 

Kennis van natuurkunde opent veel deuren

 

De sector natuurkunde is enorm, er zijn oneindig veel vakgebieden en onderwerpen waar je je in kunt verdiepen. Dit creëert ook oneindig veel werkmogelijkheden binnen en buiten de sector. Veel beroepen die behoren aan andere branches vereisen vaak een goede beheersing van natuurkunde. Daarnaast is kennis opdoen van natuurkunde ook zeer gunstig voor mensen die beroepen uitoefenen die niet direct gerelateerd zijn aan de natuurkunde, denk bijvoorbeeld aan dokters, ingenieurs, biologen en leraren.

 

De arbeidsmarkt voor mensen met kennis van natuurkunde is erg divers en sterk. Daarnaast draait de natuurkunde over het algemeen om kwantitatief en analytisch denken, vaak gericht op het ‘grote plaatje’, hierdoor eindigen mensen met kennis van natuurkunde vaak eerder in hoge functies binnen bedrijven. Mensen komen niet alleen ver met een opleiding maar het volgen van een uitgebreide natuurkunde cursus kan je ook flink vooruithelpen.

 

Zoals we al zeiden is natuurkunde een van de belangrijke vakken waar leerlingen al mee te maken te krijgen op de middelbare school en zelfs al een beetje op de basisschool. Het is een van de belangrijke vakken op school, net zoals wiskunde, rekenen op de basisschool, scheikunde, aardrijkskunde, biologie, economie, m&o, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, geschiedenis, Latijn, Grieks, etc. Natuurkunde wordt aan de meeste leerlingen onderwezen op de havo, vwo en vmbo. Leerlingen krijgen vroeg al te maken met natuurkunde, sommigen kiezen ervoor om het te studeren en beginnen aan een MBO, HBO of WO-opleiding.

 

Natuurkunde leren kan een grote uitdaging zijn

 

Het is een feit dat het leren en uitoefenen van alles binnen de natuurkunde veel grote uitdagingen met zich meebrengt. Het kan zo complex zijn dat veel mensen die van plan zijn om natuurkunde te studeren er vaak meerdere keren over nadenken totdat ze tot dit besluit komen. Maar eigenlijk zou dit een van de belangrijkste redenen moeten zijn om natuurkunde te studeren. Zelfs deskundigen met de meeste kennis geven toe dat het vak zeer uitdagend kan zijn. Natuurkunde is een wetenschap waar je nooit genoeg van zal leren, er zijn altijd nieuwe dingen die je kunt ontdekken en onopgeloste problemen proberen op te lossen.

 

De opleidingen binnen dit vak kunnen zwaar zijn, natuurkunde is een zeer uitgebreid vak en studenten worden voorbereid op diverse vakgebieden, beroepen en carrières, met alle nodige kennis, ervaring en vaardigheden. Natuurkunde is volgens sommigen zwaarder dan andere vakken en studies, zoals psychologie, computerprogrammering, geschiedenis, etc. Het is dus belangrijk dat je hier passie voor hebt, erg leergierig bent en van wetenschap, onderzoek en experimenten houdt.

 

Natuurkunde bijles volgen in Rotterdam

 

Dagelijks komen we in contact met veel leerlingen die natuurkunde les hard nodig hebben. Deze leerlingen bestaan uit mensen van alle leeftijden met verschillende doelen. Sommigen studeren natuurkunde en hebben steun nodig voor bepaalde vakken die ze niet begrijpen, anderen lopen achter op het vak natuurkunde op de middelbare school en hebben hulp nodig als het gaat om bepaalde onderwerpen beter te begrijpen, of ze hebben huiswerkbegeleiding nodig of examentraining voor het voorbereiden op een natuurkunde examen. Er zijn ook veel mensen die graag een basis willen vormen van natuurkunde zonder een complete studie te hoeven volgen.

 

Al onze privéleraren zijn goed voorbereid, hebben veel kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van natuurkunde. Daarnaast zijn ze goed getraind in lesgeven. De leraren weten precies hoe ze je op weg kunnen helpen. Sommigen beschikken over de juiste apparatuur als het gaat om het uitvoeren van bepaalde onderzoeken en experimenten, ze staan vaak open om je te ontvangen bij hen thuis om een geschikte cursus natuurkunde te geven. Je kunt de natuurkunde bijlesleraar ook naar jouw huis laten komen. Daarnaast hoeft natuurkunde les niet noodzakelijk op een fysieke locatie plaats te vinden, je kunt er ook voor kiezen om natuurkunde les online te volgen. Bespreek dit van tevoren met je natuurkunde docent en hij/zij zal zich hierop voorbereiden.

 

Zoals je kunt zien heeft Superprof het mogelijk gemaakt om gemakkelijk, flexibel en snel bijles natuurkunde te volgen bij jou in de buurt, bij jou thuis of online. Je hoeft alleen je locatie in te typen om te zoeken naar alle leraren die beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Als je een natuurkunde docent hebt gevonden, twijfel niet om contact op te nemen, hij of zij heeft veel interesse om jou alles te leren wat je nodig hebt. De natuurkunde docent zal alle tijd en aandacht aan jou besteden waardoor het leerproces sneller dan ooit zal gaan, binnen een korte tijd zal je over alle kennis beschikken waar je naar zocht.

 

We beschikken over veel docenten door heel Nederland, zowel in Rotterdam als in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Zaanstad, Tilburg, Haarlem, Nijmegen, Groningen, etc. Natuurkunde les volgen is bij ons ook vrij goedkoop, bijna gratis vergeleken met de meeste traditionele cursussen. Wacht dus niet langer en ga aan de slag met een van onze enthousiaste leraren!

Wat wil je leren?