Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Rekenen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 606 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Rekenen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Rekenen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Rekenen?

De gemiddelde prijs van lessen Rekenen is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Rekenen nemen?

Met de hulp van een leraar Rekenen kun je goed worden in Rekenen.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Rekenen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Rekenen aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Rekenen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Rekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Rekenen?

Er zijn momenteel 4765 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Rekenen lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 4765 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Rekenen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 606 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Rekenen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Rekenen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Wat is rekenen precies en waaruit bestaat het?

Rekenen is een van de belangrijkste vakken die worden onderwezen op de basisschool. Leerlingen van de basisschool leren tijdens dit schoolvak hoe ze moeten rekenen en hoe ze dit kunnen toepassen in hun dagelijks leven en toekomst. Rekenen vestigt de aandacht op een aantal basisbewerkingen die op getallen kunnen worden uitgevoerd. Dit gaat om optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen en worteltrekken.

Dagelijks voeren leerlingen deze bewerkingen uit op school, ze blijven oefenen totdat ze deze bewerkingen goed kunnen uitvoeren. Het leren rekenen bereid leerlingen voor om zich door te ontwikkelen en wiskunde te begrijpen als ze beginnen op de middelbare school. Als zij alle niveaus van rekenen succesvol hebben doorlopen kunnen ze zonder moeite kennismaken met de wiskunde.

De drie belangrijkste doelstellingen van het vak rekenen op school zijn wiskundig inzicht en handelen, getallen en bewerkingen, meten en meetkunde. Rekenen bestaat uit verschillende niveaus die kunnen worden verdeeld over de groepen van de basisschool. Niet alle leerlingen presteren even goed in dit vak, daarom bestaan er toetsen die het rekenniveau van leerlingen kunnen bepalen. Aan het eind van de schooljaren krijgen leerlingen op de basisschool een cito-toets waar het niveau van rekenen wordt berekend.

Wat maakt het vak rekenen belangrijk?

Rekenen kan net als vakken zoals taal, spelling, lezen, wereldgeoriënteerde vakken en kunst, niet missen op het onderwijs. Het kunnen rekenen is een van de belangrijkste vaardigheden die iedereen moet leren in het leven. We kunnen onmogelijk door het leven gaan zonder deze vaardigheid te bezitten. We komen rekenen en wiskunde overal tegen in het dagelijks leven en het is van groot belang voor onze professionele ontwikkeling. Het rekenen dat we leren op de basisschool bereidt ons voor op wiskunde. Zonder rekenen is het onmogelijk om wiskunde te leren als we doorstromen naar de havo, vwo of vmbo en later de HBO, MBO en/of universiteit. Het ontwikkelen van rekenvaardigheden is niet alleen belangrijk voor het leren van wiskunde maar zijn ook essentieel voor vakken als economie, scheikunde, biologie, techniek, algebra, natuurkunde en meer.

Bijles rekenen volgen

Veel verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je als kind vastloopt met rekenen, dit is erg normaal. Het beste wat je kunt doen is een docent raadplegen met veel kennis van rekenen en wiskunde. Een duidelijke cursus rekenen zal je al snel weer op het goede spoor brengen. Je hoeft alleen uit te leggen waar je moeite mee hebt en de bijlesleraar zal snel begrijpen wat de reden is waarom je bepaalde onderwerpen niet begrijpt. Onze leraren staan open voor geven van begeleiding om moeilijke onderwerpen te kunnen beheersen, huiswerkbegeleiding, toets, cito en examentraining, ze kunnen begeleiding geven voor alles wat je nodig hebt.

Dankzij Superprof kun je nu gemakkelijk bijlessen rekenen volgen bij jou in de buurt, een privéleraar naar jouw locatie laten komen of online aan de slag gaan. Wil je weten wie er allemaal beschikbaar is bij jou in de buurt? Ga naar de zoekbalk en type bijvoorbeeld ‘bijles rekenen groep 7’ samen met jouw locatie en je zal er al snel achter komen wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving.

We beschikken docenten door heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en veel meer locaties. Onze bijlessen en cursussen zijn zeer goedkoop, bijna gratis vergeleken met externe cursussen. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met een van onze enthousiaste privéleraren!

Ga aan de slag met bijles rekenen wanneer jij maar wilt

Bij ons heb je te veel voordelen waar jij van kunt profiteren bij het volgen van bijles rekenen. Bij klassikale lessen hebben leerlingen vaak niet lang genoeg de tijd om alles goed onder de knie te krijgen. Bij het volgen van bijles rekenen kun je net zo lang door als je zelf wilt. Het is belangrijk dat jij alle onderwerpen volledig onder de knie krijgt. Bij het volgen van bijles heb je geen haast, neem alle tijd die jij nodig hebt!

Je kunt bij ons zelf bepalen op welke tijden je bijles rekenen plaats moet vinden. Heb jij alleen vrije tijd op een specifieke dag van de week? Er is vast een reken leraar die jou kan helpen op deze dag. Lees alle advertenties en neem contact op met een door jou gekozen leraar. Bespreek met hem of haar waar en wanneer de eerste les rekenen plaats moet vinden. Start vandaag nog met je eerste bijles rekenen!

Wat wil je leren?