Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde A

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 457 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Wiskunde A leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Wiskunde A cursus

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Wiskunde a?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde a is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Wiskunde a nemen?

Met de hulp van een leraar Wiskunde a kun je goed worden in Wiskunde a.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Wiskunde a volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Wiskunde a aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Wiskunde a meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Wiskunde a bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Wiskunde a?

Er zijn momenteel 2712 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Wiskunde a lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 2712 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Wiskunde a beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 457 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken 
via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Wiskunde A?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Wiskunde A!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Wiskunde A bijles op Superprof

Ben je op zoek naar wiskunde A bijles? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Wiskunde, ook bekend als mathematiek, staat bekend als de studie van alle eigenschappen en relaties waarbij abstracte entiteiten betrokken zijn, zoals getallen, patronen, abstracte structuren, geometrische figuren, door middel van notaties en logisch redeneren. Wiskunde kan worden onderverdeeld in algebra, meetkunde, rekenkunde, goniometrie en analyse.

Wiskunde is een van de belangrijkste vakken op school. Alle leerlingen krijgen wiskunde op de middelbare school, op het vmbo, havo en vwo. Leerlingen op de basisschool krijgen het vak rekenen wat hen voorbereidt op wiskunde. Daarnaast komt wiskunde veel voor op de mbo, hbo en universiteit. Het niveau van wiskunde verschilt afhankelijk van de opleiding en schooljaar.

Hoe onderscheidt wiskunde A zich van andere soorten?

Tussen 1985 en 1990 zijn in Nederland verschillende soorten wiskunde ingevoerd op de havo en vwo. Dit gaat om wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en Wiskunde D. De verschillen tussen deze soorten is voornamelijk de moeilijkheidsgraad. Wiskunde A is minder complex dan wiskunde B en de nadruk ligt hier meer op toepassingen in sociale wetenschappen, zoals statistische verwerking. Wiskunde B legt meer nadruk op toepassingen in exacte wetenschappen. Wiskunde C is een soepelere versie voor leerlingen die verplicht zijn om wiskunde te leren maar zich hier minder op willen richten en mogelijk meer moeite hebben met wiskunde in het algemeen. Wiskunde D is een complexere en meer uitdagende versie. Wiskunde D is weggelegd voor leerlingen die zich meer in de wiskunde willen verdiepen en zich goed willen voorbereiden op wiskunde in het hoger onderwijs.

Het grote belang van wiskunde

Het is algemeen bekend dat wiskunde voor iedereen een hoogstnoodzakelijke vaardigheid is. Het is een instrument dat ons in staat stelt om de wereld om ons heen te begrijpen. Er zijn oneindig veel activiteiten in het dagelijks leven die verband houden met wiskunde. Enkele voorbeelden zijn het beheren van geld, het meten van afstanden, schattingen maken, tijden en snelheden berekenen en veel meer.

Wiskunde leert ons logisch na te denken en vaardigheden te ontwikkelen die ons helpen om problemen op te lossen en betere besluiten te nemen. Het is meer dan belangrijk dat we wiskundige vaardigheden verwerven, deze zullen ons hele leven van pas zijn. Het is moeilijk om een gebied te bedenken dat niet met wiskunde te maken heeft. Alles dat ons omringt heeft op de een of andere manier een correlatie met wiskunde.

Wiskundige vaardigheden worden over het algemeen in de meeste sectoren zeer gewaardeerd, in sommige sectoren zijn ze zelfs noodzakelijk. Dingen zoals het gebruik van statistieken en kansrekening is essentieel voor een grote hoeveelheid taken binnen verschillende sectoren. In de snel veranderende wereld van vandaag waarin we leven, vooral in termen van de technologische vooruitgang, neemt de vraag naar wiskundige kennis ook steeds meer toe. Wiskunde is cruciaal voor onze professionele ontwikkeling. We moeten te allen tijde in staat kunnen zijn om wiskundige problemen op te lossen.

Hoe komt het dat veel mensen moeite hebben met wiskunde?

Wiskunde is het vak waar leerlingen over het algemeen de meeste moeite mee hebben op school. Voor de een is wiskunde een passie en voor de ander een nachtmerrie. Niet iedereen is voor wiskunde weggelegd. Ieder persoon heeft zijn/haar eigen talenten, vaardigheden en interesses. Als je moeite hebt met wiskunde kan dit mogelijk betekenen dat het niet je sterkste vak is. Maar dit hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Regelmatig is de reden hiervoor een gebrek aan oefening. Mogelijk heb je meer toewijding nodig en tijd en aandacht besteden aan het oefenen van wiskunde. Daarnaast kan het niet volledig beheersen van eerdere concepten ervoor zorgen dat je nieuwe concepten niet goed begrijpt. Verder kan het voorkomen dat je een gebrek hebt aan interesse, wiskunde is niet altijd en voor iedereen een fascinerend vak.

Ga aan de slag met een bijlesdocent

Zoals we al zeiden, wiskunde behoort tot de vakken waar leerlingen vaak de meeste moeite mee hebben. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor. Je hoeft niet langer te worstelen met wiskunde, op Superprof hebben we een grote hoeveelheid wiskunde privéleraren die je graag een handje willen helpen. Het volgen van wiskunde bijles zal al snel een einde brengen aan je problemen en je zult wiskunde leren beheersen als nooit tevoren.

Onze leraren weten precies hoe ze alles uit moeten leggen, ze hebben veel ervaring en kunnen snel herkennen wat ervoor zorgt dat jij het vak niet goed begrijpt. Je kan aan de slag gaan met jouw leraar naar keuze op de locatie die jou het beste uitkomt. Dit kan bij jou thuis zijn, bij de bijlesdocent of online. Het leren op een vertrouwde locatie voelt veel fijner, daarnaast zijn de wiskunde lessen veel persoonlijker. Alle tijd en aandacht is naar jou gericht, er zijn geen interferenties en de wiskunde docent zal zich niet hoeven te focussen op andere leerlingen. Wiskunde vereist veel aandacht en concentratie, privéles wiskunde zorgt ervoor dat je alles op een veel sneller tempo leert.

Onze docenten zijn gespecialiseerd in wiskunde en hebben kennis van alle onderwerpen, van algebra tot meetkunde, trigonometrie, topologie, combinatoriek en meer. Je zal alle moeilijke formules leren lezen als een boek. Als je als leerling hulp nodig hebt met wiskunde A, wacht niet te lang om te starten met bijles wiskunde A. Een kleine achterstand kan al snel zorgen voor vertraging in dit complexe vak. Dit moet ten alle tijde worden voorkomen.

Wat je doelen ook zijn, het is altijd verstandig om een bijlesdocent raad te plegen om kennis op te doen van wiskunde. Superprof beschikt over een grote hoeveelheid economie bijlesdocenten door heel Nederland. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Haarlem, Leiden of ergens anders woont, je kan een economie docent vinden in bijna elke regio. Dagelijks helpen we tientallen leerlingen die hulp nodig hebben met wiskunde A bijles, een cursus wiskunde, examentraining, huiswerkbegeleiding en veel meer.

Superprof heeft een goede reputatie opgebouwd zowel op nationaal als internationaal niveau. We hebben experts die bijles geven in alle vakken, van wiskunde tot economie, natuurkunde, rekenen, scheikunde biologie, geschiedenis, m&o, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits en veel meer. Onze wiskunde docenten geven les op alle niveaus, van beginners tot experts, leerlingen op de basisschool, middelbare school, op het vmbo, havo en vwo, studenten op de mbo, hbo en universiteit, mensen die algemene kennis willen opdoen of hun kennis van een bepaald onderwerp willen verrijken, en veel meer. Neem snel contact op en wordt een echte wiskunde expert!

Wat wil je leren?