Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Maastricht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 15 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met bijlessen Engels?

2. Organiseer je Engelse lessen in Maastricht

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Maastricht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Maastricht!

FAQ

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Maastricht en omgeving?

In Maastricht is het gemiddelde bedrag van lessen Engels €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de kosten van de lessen beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom lessen Engels volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Maastricht?

141 leraren in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Maastricht en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Maastricht het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Engels in Maastricht uit 141 geverifieerde profielen.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Maastricht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijles Engels in Maastricht via Superprof

Presteer beter in het vak Engels met behulp van een bijlesleraar in Maastricht

Krijg jij het vak Engels op school en heb jij hier nogal moeite mee? Wacht dan niet langer en ga van start met Engelse bijles gegeven door een ervaren privéleraar! Op Superprof beschikken wij over een grote hoeveelheid professionele privéleraren gespecialiseerd in het vak Engels. In Maastricht kun je meerdere zeer enthousiaste Engels leraren vinden die jou graag willen helpen met het geven van de bijles die jij nodig hebt. Start met je bijles en presteer beter in het vak Engels dan ooit tevoren. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Maastricht!

De bijles die jij nodig hebt

Onze Engels docenten in Maastricht bieden de bijles die jij nodig hebt. Zij weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen. Neem alle lesstof goed door met behulp van de docent. Ook kan de docent jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en veel meer! Je zult gegarandeerd veel betere prestaties halen in het vak Engels. Je kunt bij ons bijles vinden gericht op verschillende niveaus.

Van les aan leerlingen op de basisschool, middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo tot studenten op het mbo, hbo en wo: Superprof biedt lessen op alle niveaus. Kom erachter welke Engels docenten in Maastricht voldoen aan jouw eisen en doelen en lesgeven op jouw schoolniveau. Op de advertenties van onze docenten staat vermeld op welke niveaus zij lesgeven. Niet alleen kun je bij ons bijles vinden gericht op het vak Engels op school, ook kun je bij ons privéles en cursussen vinden gericht op het leren van de Engelse taal. Je kunt bij ons Engels lessen en cursussen vinden aan leerlingen op alle niveaus, van les aan beginners tot les aan intermediates en gevorderden.

Vind gauw een geschikte Engels docent

Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van Engels docenten die lesgeven in de omgeving van Maastricht. Op de advertenties kun je alle informatie vinden over de docenten en de lessen die zij bieden. Lees alle advertenties en kijk of je een docent kunt vinden die de lessen biedt die jij nodig hebt. Zodra je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Stuur de door jou gekozen docent een bericht en laat hierin weten waar jij hulp mee nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Zoek je naast Engels bijles ook naar les gericht op een ander vak? Op Superprof kun je bijles vinden gericht op alle vakken, van Frans tot Nederlands, wiskunde, scheikunde en veel meer.

Boek je eerste les

Heb jij een specifieke plek in gedachten waar jij je bijles Engels wilt volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kom er dan via de advertenties van onze docenten achter wie er in staat zijn om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie. Volg je les bijvoorbeeld bij jou thuis of op de locatie van je leraar. In het geval dat je geen geschikte docent kunt vinden bij jou in de buurt, dan kun je er ook voor kiezen om je Engels bijles online te volgen. De meeste van onze Engels docenten op Superprof staan ervoor open om bijles online te geven via de webcam. Zij zijn hier goed voor getraind en weten precies hoe zij online lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit. Het volgen van bijles online is voor velen een zeer praktische oplossing. Waar jij ook aan de slag wilt met je bijles, zorg gauw dat je een geschikte leraar vind en boek je eerste les. Start vandaag nog met je eerste bijles Engels!

Wat wil je leren?