Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Scheikunde (chemie)

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 423 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €18

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen scheikunde (chemie) online

Overleg met je leraar scheikunde (chemie) en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen scheikunde (chemie) online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

2285 leraren bieden

online lessen scheikunde (chemie).

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen scheikunde (chemie) te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 2285 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen scheikunde (chemie) te geven ?

2285 leraren scheikunde (chemie) bieden aan om je te helpen met scheikunde (chemie).

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 2285 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen scheikunde (chemie)?

De gemiddelde prijs voor online lessen scheikunde (chemie) is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar scheikunde (chemie)
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren scheikunde (chemie) krijgen?

Gemeten over een totaal van 423  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


2285 leraren scheikunde (chemie)  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg online scheikunde lessen via Superprof

Steeds meer mensen kiezen voor het volgen van scheikundelessen online

Tegenwoordig kan bijna alles virtueel en online, ook het volgen van lessen. Het is belangrijk om de technologische vooruitgang in je voordeel te laten werken. Het volgen van lessen online met een virtuele leraar is gemakkelijker dan ooit. Je hebt niet meer dan een computer of apparaat nodig met een webcam en een internetverbinding om aan de slag te gaan met online lessen. Als je meer wilt leren over scheikunde of bijles scheikunde nodig hebt dan is dat meer dan mogelijk. Dankzij Superprof kun je online of fysiek met een leraar naar keuze scheikundelessen volgen op de tijden die jou het beste uitkomen.

Het leren van scheikunde online

Op het internet is veel informatie te vinden over scheikunde en scheikundige onderwerpen. Je kunt gemakkelijk scheikunde experts en leraren volgen op social media, zoals YouTube, Twitter, Facebook, Quora, etc. Veel informatie is te vinden op filmpjes op YouTube zoals de werking van moleculen, metalen, ionen, atomen, chemische reacties, redoxreacties, energieën, samengestelde stoffen en veel meer. Als je je wilt verdiepen in scheikunde is het lezen van informatie op internet en het bekijken van filmpjes lang niet genoeg. Je kunt ook je tijd en internet gebruiken om aan de slag te gaan met een scheikunde leraar voor het volgen van scheikundelessen online.

Een grote selectie online scheikunde leraren

Superprof beschikt over een grote groep scheikunde leraren verspreid door heel Nederland. Veel van onze leraren geven zowel fysieke als online scheikundelessen aan leerlingen van alle categorieën en leeftijden. Je kunt via ons platform gemakkelijk een online scheikunde leraar vinden voor het volgen van scheikundelessen, je kunt op deze pagina alle profielen zien van leraren die beschikbaar zijn om scheikundelessen te geven online via de computer. Door de flinke hoeveelheid leraren heb je veel opties om uit te kiezen. Er is niets beter dan het zelf kunnen kiezen voor een leraar. We hebben in de afgelopen jaren een geweldige reputatie opgebouwd zowel op Nederlands als internationaal niveau. Op Superprof weet je gegarandeerd dat je lessen krijgt van hoge kwaliteit.

Scheikundelessen aan leerlingen van alle categorieën en niveaus

Onze online scheikundelessen zijn geschikt voor leerlingen van alle categorieën, niveaus en leeftijden. Veel van onze leerlingen zijn leerlingen op de middelbare school die scheikunde als een verplicht vak krijgen op het vmbo, havo en vwo. Veel leerlingen hebben moeite met scheikunde op de middelbare school en hebben scheikunde bijles of extra hulp nodig voor het begrijpen van moeilijke onderwerpen, we komen dagelijks in contact met leerlingen op het vmbo, havo en vwo die zoeken naar een geschikte scheikunde leraar online.

Naast leerlingen op de middelbare school komen we regelmatig in contact met leerlingen in het hoger onderwijs. Veel leerlingen in het hoger onderwijs krijgen het vak scheikunde of chemie. Dit vak in het hoger onderwijs kan zeer complex zijn, leerlingen worden voorbereid met kennis van scheikunde om dit toe te kunnen passen in hun professionele leven. Als je als leerling moeite hebt met dit vak is het altijd zeer verstandig om scheikundelessen te volgen of om extra hulp te vragen. Onze leraren helpen je met veel enthousiasme en weten precies hoe ze alle onderwerpen op het gebied van scheikunde moeten uitleggen aan leerlingen.

Mensen die zich aanmelden zijn lang niet alleen leerlingen op de middelbare school of in het hoger onderwijs. Veel mensen melden zich aan om het feit dat ze zich willen verdiepen in de wereld van scheikunde of specifieke scheikundige onderwerpen. Onze leraren staan overal voor open en bezitten veel kennis. Ze kunnen leerlingen helpen met het begrijpen van de werking van moleculen, atomen, metalen, ionen, chemische reacties, biologische redoxreacties, samengestelde stoffen en veel meer. We hebben experts met kennis van verschillende deelgebieden van scheikunde, zoals anorganische chemie, analytische scheikunde, organische chemie, biochemie, katalyse, kwantumchemie en meer.

De voordelen van het volgen van scheikundelessen online

Het volgen van scheikundelessen online brengt tientallen voordelen met zich mee. Ten eerste heb je veel opties om uit te kiezen als het gaat om leraren. Wij beschikken over leraren verspreid over heel Nederland, je hebt tientallen leraren om uit te kiezen. Je zal ongetwijfeld een geschikte leraar vinden met veel kennis, ervaring en verschillende kwalificaties. Onze leraren geven scheikundelessen aan iedereen, ongeacht het niveau, kennis, ervaring of leeftijd van de leerling. Leerlingen die ervoor kiezen om traditionele en klassikale lessen te volgen hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf te kiezen voor een leraar, via Superprof heb je tientallen verschillende opties.

Je zal je scheikundelessen of bijles scheikunde kunnen volgen op de tijden waarop jij beschikbaar bent. Bijna iedereen heeft een volle agenda, dit geldt zowel voor leerlingen als voor leraren. Er is niets beter dan lessen volgen van hoge kwaliteit zonder veel tijd te hoeven verliezen aan reizen. Voor het volgen van scheikundelessen online hoef je alleen je computer op te starten om aan de slag te kunnen met je leraar. Je zal niet hoeven te reizen en je hoeft je leraar niet over te laten komen. Dit scheelt veel reiskosten en kostbare tijd.

Als je alleen beschikbaar bent op een bepaalde dag van de week dan is het belangrijk dat je een leraar vindt die beschikbaar is op deze tijden. Ga op zoek naar een geschikte leraar, neem contact op en bespreek of jullie tijden overeenkomen. Als de leraar beschikbaar is op de tijden en locatie waarop jij je lessen wilt volgen dan kunnen jullie al snel tot een besluit komen. Bij het volgen van scheikundelessen online zit je niet meer vast aan een specifieke locatie. Je kunt je les volgen waar je maar wilt, al ben je thuis of onderweg. Het enige wat je nodig hebt is je computer en internet. Dankzij Superprof kun je lessen van zeer hoge kwaliteit volgen tegen een zeer betaalbare prijs. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met online scheikundelessen!

 

Wat wil je leren?