Homepagina
Lessen geven

Neem bijles Scheikunde in Haarlem met Superprof

🥇 De crème de la crème
⚗️ 12 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Scheikunde in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind jouw leraar Scheikunde in Haarlem

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Scheikunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Scheikundelessen in Haarlem

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Haarlem

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Haarlem
beoordelen hun leraar Scheikunde (chemie) als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Scheikunde (chemie)

Volg Scheikunde lessen in Haarlem via Superprof

Verdiep je in scheikunde met een door jou gekozen docent in Haarlem

 

 
Ben jij op zoek naar bijles gericht op scheikunde met een bijlesleraar met veel kennis en ervaring van dit vak bij jou in de buurt van Haarlem? Krijg jij het vak scheikunde op school en loop jij hierop achter en/of heb jij moeite met het begrijpen van bepaalde onderwerpen? Dan is aan de slag gaan met een ervaren scheikunde de beste beslissing die je kunt nemen. Wij hebben een groot aantal scheikunde docenten verspreid over verschillende delen van Haarlem die jou graag willen helpen met het geven van bijles. Zij zorgen ervoor dat je beter presteert in dit vak en dat je een beter begrip krijgt in de onderwerpen waar jij mee worstelt. Zit je niet op school maar wil jij graag meer kennis opdoen over scheikunde of specifieke onderwerpen binnen scheikunde? Laat je dan helpen door een van onze vele experts. Onze leraren willen jou graag helpen met het uitbreiden van jouw kennis. Waar jij ook naar zoekt, zorg snel dat je een geschikte bijlesleraar vindt bij jou in de buurt van Haarlem!
 
 

Scheikunde experts in Haarlem

 

 
Scheikunde is een zeer belangrijk vak op school. We krijgen vanaf een jonge leeftijd al te maken met dit vak. Het is een verplicht vak zowel op het vmbo, havo als vwo. Daarnaast krijgen veel leerlingen dit vak op het mbo, hbo en op de universiteit. De meeste van onze scheikunde docenten in Haarlem zijn gespecialiseerd in het geven van bijles aan leerlingen op school en willen jou graag helpen. Het kan ook zijn dat jij op zoek bent naar scheikunde les om andere redenen. Wat jouw redenen ook zijn voor het volgen van bijles, zorg dat je een docent vindt die gespecialiseerd is in het geven van de lessen die jij nodig hebt. Je kunt scheikunde docenten vinden verspreid over heel Haarlem, zeer waarschijnlijk is er een professionele docent niet al te ver bij jou vandaan.
 
 
 

Volg je bijles met een docent naar keuze

 

 
 
Er is niets beter dan het volgen van bijles met een door jou gekozen docent. Kijk of je een docent kunt vinden die voldoet aan al jouw eisen. Bijles volgen heeft tientallen voordelen. Ten eerste kun je tijdens je bijles leren op je eigen tempo. Als je moeite hebt met scheikunde op school en alles te snel gaat voor jou, dan is bijles volgen de beste beslissing die je kunt nemen. De leraar zal er alles voor doen om jou te helpen op jouw persoonlijke tempo. Het volgen van bijles is ook veel persoonlijker. Als je bijles in je eentje volgt zul je minder last hebben van afleidingen. De leraar zal alle tijd en aandacht daarnaast alleen aan jou hoeven te besteden. De scheikunde leraar zal ervoor zorgen dat je een goed begrip krijgt van alle onderwerpen waarin jij je wilt verdiepen. Aangezien het volgen van bijles persoonlijker is, zorgt dit ervoor dat jij je minder onzeker voelt. Je kunt gerust alle vragen stellen die je wilt. De leraar zal jou helpen om beter te presteren op school. Als jij niet op school zit maar graag extra kennis op wilt doen, dan zal de leraar ervoor zorgen om alle onderwerpen zo goed mogelijk uit te leggen. Naast scheikunde hebben de meeste docenten in Haarlem ook kennis van natuurkunde, biologie en wiskunde.
 
 

Ontdek of je de soort bijles kunt vinden die jij nodig hebt

 

 
Kijk snel of je kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Om erachter te komen welke docenten de lessen bieden die jij nodig hebt, kun je op hun advertenties kijken. Waarschijnlijk ben je hierboven al meerdere advertenties tegengekomen. Je kunt op deze pagina alle advertenties vinden van docenten die in staat zijn om bijles scheikunde te geven in Haarlem. Op de advertenties kun je informatie vinden over de vakken en onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, op welke niveaus zij lesgeven, hun methodologie, kennis, ervaring, hun prijs per uur, achtergrond en op welke locaties zij lesgeven. Superprof is de beste plek voor het vinden van ervaren docenten in veel verschillende vakken. Je kunt naast scheikunde ook leraren vinden gespecialiseerd in vakken als wiskunde, natuurkunde, biologie, economie, rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, m&o, Nederlands, Duits, Engels, Frans en veel meer vakken.
 
 
 

Kijk wie jou kan begeleiden op jouw gewenste locatie en tijden

 

 
Naast alle bovengenoemde voordelen kun je bij ons ook profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer jouw bijles of cursus scheikunde plaats moet vinden. Heb jij een specifieke locatie in gedachten waarop jij aan de slag wilt met jouw scheikundeles? Kijk of je een docent kunt vinden die in staat is om jou te begeleiden op de locatie waarop jij het liefst aan de slag wilt. Je kunt bijvoorbeeld de beslissing nemen om aan de slag te gaan op de locatie van de docent. Ongetwijfeld is er een docent niet al te ver bij jou thuis. Dankzij Superprof hoef je niet meer ver te reizen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bijles te volgen bij jou thuis. Meerdere docenten in Haarlem staan ervoor open om te reizen naar jouw locatie. Woon jij niet in Haarlem? Naast Haarlem kun je ook scheikunde docenten vinden in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland. Je kunt docenten vinden van Amsterdam tot Alkmaar, Hoorn, Schagen, Rotterdam, Den Haag, Hoofddorp, Leiden, Utrecht en veel meer plaatsen.
 
 
 

Scheikunde bijles online

 

 
Je hoeft bij ons niet noodzakelijk aan de slag te gaan met jouw bijlesleraar op een fysieke locatie. Je kunt bij ons je scheikundeles ook online volgen via de webcam. Een groot aantal van onze scheikunde docenten op Superprof is in staat om jou online te helpen via de webcam. Je bijles online volgen heeft veel voordelen, bijvoorbeeld het feit dat je niet hoeft te reizen en overal waar je bent aan de slag kunt gaan. Je hoeft alleen je computer of ander apparaat op te starten. Als jij een gebrek aan tijd hebt dan is je bijles online volgen een verstandige keuze. Het kan ook voorkomen dat jij het simpelweg prettiger vindt om je bijles online te volgen. Of je op een fysieke locatie aan de slag wilt of liever online, kijk snel of je en docent kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en boek je eerste les!

FAQ

💸 Hoe duur is een scheikundeleraar in Haarlem en de omliggende gebieden?

In Haarlem is het gemiddelde tarief van scheikunde bijles per uur €17.

 

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren geeft hun eerste scheikundeles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze scheikunde leraren in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om scheikunde les te geven in Haarlem?

In Haarlem en de voorsteden zijn 12 privéleraren scheikunde beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

Lees hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 12 leraren.

💻Is het op Superprof mogelijk om online bijles Scheikunde volgen, thuis, via webcam?

80% van de tutors biedt ook lessen Scheikunde (chemie) les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Scheikunde meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Scheikunde bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan scheikundeleraren is toegeschreven in Haarlem?

Uit een steekproef van 1 aanbevelingen, raten studenten hun scheikundeleraren een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom privé scheikundelessen starten in Haarlem?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel studenten worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom scheikundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een privéleraar scheikunde kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde overwinnen.

 

Alle scheikunde lessen met een competente leraar bieden je de kans de verschillende scheikundige concepten efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé scheikundelessen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een competente privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende scheikundige concepten sneller te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of online lessen wilt volgen, selecteer je tutor en boek je scheikunde lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je tutor om je scheikunde lessen te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 12 privé leraren in Haarlem.

 

Vind je scheikundeleraar