Homepagina
Lessen geven

Neem bijles Scheikunde in Alkmaar

🥇 De crème de la crème
⚗️ 6 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Scheikunde in Alkmaar

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind jouw leraar Scheikunde in Alkmaar

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Scheikunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Scheikundelessen in Alkmaar

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Alkmaar

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Alkmaar
beoordelen hun leraar Scheikunde (chemie) als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Scheikunde (chemie)

Volg een cursus Scheikunde in Alkmaar via Superprof

De beste scheikundelessen in Alkmaar

 
Woon jij in Alkmaar en ben je op zoek naar bijles gericht op scheikunde met een door jou gekozen scheikunde leraar bij jou in de omgeving van Alkmaar? Zit jij op school en heb je moeite met het vak scheikunde? Laat je dan zo snel mogelijk helpen door een van onze scheikunde experts bij jou in de buurt van Alkmaar.
 
Wij hebben een groot aantal scheikunde leraren met een grote passie voor scheikunde die jou graag willen helpen met het geven van scheikundeles. Onze leraren kunnen jou met veel dingen helpen, zorg snel dat je een leraar vindt die voldoet aan jouw eisen en doelen in Alkmaar!
 

Scheikundelessen van hoge kwaliteit

 
Scheikunde is een van de belangrijkste wetenschappen die er zijn. Scheikunde, ook bekend als chemie, is de wetenschap die de samenstelling, structuur en eigenschappen van materie bestudeert op basis van reacties en transformaties. Wijzelf en alles om ons heen bestaat uit materie. Over de hele wereld komen mensen vanaf een jonge leeftijd al te maken met het vak scheikunde op de middelbare school.
 
In Nederland is het een verplicht vak zowel op het vmbo, havo als vwo. Ook in het hoger onderwijs is het een veelvoorkomend vak. Veel studenten krijgen scheikunde op het mbo, hbo en wo. Hoewel het een zeer interessant vak is, hebben veel leerlingen regelmatig moeite met dit vak op school en zoeken naar extra hulp.
 

Experts op het gebied van scheikunde in Alkmaar

 
Zit jij op de middelbare school of in het hoger onderwijs en heb jij begeleiding nodig met het vak scheikunde? Zorg dan gauw dat je een leraar vindt tussen onze vele professionals bij jou in de omgeving van Alkmaar. Jaarlijks hebben veel leerlingen regelmatig moeite met het vak scheikunde en besluiten om bijles te volgen met een leraar met veel kennis en ervaring op het gebied van scheikunde.
 
Al onze leraren zijn in staat om scheikunde les te geven aan leerlingen op school. Kom er snel achter welke van onze scheikunde leraren in Alkmaar lesgeven op jouw niveau. Als jij niet op school zit maar graag bijles wilt volgen om andere redenen, dan kunnen onze leraren jou daar ook bij helpen. Naast scheikunde hebben de meeste van onze leraren ook kennis van biologie, wiskunde en natuurkunde.
 

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt

 
Als je moeite hebt met scheikunde dan is de beste beslissing die je kunt nemen om aan de slag te gaan met een door jou gekozen bijlesleraar bij jou in de buurt. Het is belangrijk dat je een scheikunde leraar vindt die voldoet aan al jouw eisen. Les of een cursus scheikunde volgen met een door jou gekozen leraar zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd veel beter zal presteren in het vak scheikunde, de leraar zal alle moeilijke onderwerpen zo goed mogelijk uitleggen.
 
De leraar kan jou ook helpen met huiswerk en met het leren voor een toets, tentamen of examen. Zorg ervoor dat je een leraar dicht bij jou vindt, hierdoor zal je niet ver hoeven te reizen. Je kunt ook de beslissing nemen om je bijles te volgen bij jou thuis en je scheikunde leraar over laten komen. Wij hebben meerdere leraren in Alkmaar, ongetwijfeld is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan.
 
Superprof is het beste platform voor het vinden van bijles in allerlei verschillende vakken. Naast scheikunde kun je ook leraren vinden gespecialiseerd in natuurkunde, biologie, wiskunde, rekenen, economie, Nederlands, Engels, Frans en veel meer vakken.
 

Bijles van hoge kwaliteit

 
Kijk welke leraren in staat zijn om jou te helpen met het geven van de soort bijles die jij nodig hebt en het geven van les op jouw niveau. Zonder twijfel is er een geschikte leraar die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen. Je kunt op de advertenties alle informatie lezen over iedere scheikunde leraar in Alkmaar.
 
Lees de advertenties om erachter te komen welke van onze leraren voldoen aan jouw eisen en verwachtingen. Op de advertenties kun je informatie lezen over hun kennis, ervaring, specialisaties, hun achtergrond, afgeronde opleidingen, hun prijs per uur, de locaties waarop zij lesgeven en of zij in staat zijn om een eerste les gratis te geven. Bekijk alle advertenties en kijk welke van onze leraren jouw interesse opwekt.
 

Selecteer een scheikunde leraar, neem contact op en boek je eerste les

 
Lees alle advertenties goed door en kijk of je een geschikte leraar kunt vinden bij jou in de buurt van Alkmaar. Kijk welke van onze leraren in staat zijn om bijles te geven op de locatie die jij in gedachten hebt. Ga jij het liefst aan de slag met je bijles bij jou thuis of op de locatie van je leraar? Kijk welke leraren jou kunnen helpen op de locatie waarop jij je prettig voelt. Als je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan direct contact op. Je kunt contact opnemen en/of je eerste les boeken via de advertentie van de door jou gekozen leraar.
 
Schrijf de leraar een bericht en vraag aan de leraar of hij of zij in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij vrij bent. Als de leraar in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij vrij bent, kom dan snel tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden.
 
Als de leraar niet in staat is om jou te begeleiden op deze tijden en alleen beschikbaar is op tijden die voor jou niet goed uitkomen, zorg dan dat je een andere leraar vindt die wel beschikbaar is. Naast een groot aantal scheikunde leraren in Alkmaar beschikken wij ook over een enorme hoeveelheid leraren die in staat zijn om scheikunde bijles online te bieden. Boek snel je eerste les en start vandaag nog met een leraar naar keuze in Alkmaar!

FAQ

💸 Hoeveel kost een privéleraar scheikunde per uur in Alkmaar en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van scheikunde bijlessen in Alkmaar is €17.

 

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw scheikundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze scheikunde docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar in Alkmaar om scheikundeles te geven?

6 docenten zijn beschikbaar om scheikundelessen te geven in Alkmaar en nabijliggende dorpen en steden.

 

Neem een ​​kijkje op hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les in Alkmaar uit ons aanbod van meer dan 6 beschikbare docenten scheikunde.

💻Kunnen we thuis via Skype of Zoom bijlessen Scheikunde volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen Scheikunde (chemie) les aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Scheikunde meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Scheikunde bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten leerlingen hun scheikundeleraar in Alkmaar?

Studenten raten hun scheikundeleraren gemiddeld 4.9 van de vijf in een steekproef van 2 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of e-mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom scheikundelessen beginnen in Alkmaar?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra scheikundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een scheikundeleraar kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde verpletteren.

 

Alle scheikunde cursussen met een gekwalificeerde privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende scheikundige concepten sneller onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé scheikundecursussen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een ervaren privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende scheikundige concepten sneller te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, kies je leraar en reserveer je scheikunde cursus vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je tutor om je scheikundelessen te organiseren from home, online of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 6 scheikunde leraren in Alkmaar.

 

Vind je scheikundeleraar