Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Scheikunde in Eindhoven

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 18 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Scheikunde (Chemie) in Eindhoven is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Scheikundelessen in Eindhoven

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Hoeveel kosten scheikundelessen in Eindhoven en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van een les scheikunde in Eindhoven is €16.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw scheikundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft de eerste scheikunde bijles gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze scheikunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar om scheikunde cursussen te geven in Eindhoven?

In Eindhoven en de voorsteden zijn 68 scheikundeleraren beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

U kunt hun profiel checken en de scheikundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw scheikundecursus in Eindhoven uit ons aanbod van meer dan 68 beschikbare docenten scheikunde.

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan scheikundeleraren is gegeven in Eindhoven?

Leerlingen beoordelen hun leraren scheikunde gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 18 ratings.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kun je op Superprof ook online privélessen Scheikunde volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen scheikunde (chemie) aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Scheikunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Scheikunde bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Scheikunde (Chemie) in Eindhoven?

Check ons geweldige aanbod van leraren Scheikunde (Chemie) in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg scheikunde lessen in Eindhoven via Superprof

De vele redenen voor het volgen van scheikundelessen in Eindhoven

Steeds meer mensen en leerlingen melden zich aan voor het volgen van scheikundelessen, scheikunde bijles, een cursus scheikunde of iets dergelijks in de buurt van Eindhoven. Nog nooit is het leren van scheikunde en het volgen van lessen in Eindhoven zo eenvoudig geweest. We hebben in de afgelopen dagen een geweldige reputatie opgebouwd zowel op Nederlands als internationaal niveau. Ook in Eindhoven denken leerlingen er niet te lang over om zich zo snel mogelijk aan te melden voor scheikundelessen, een cursus of bijles scheikunde.

Voor wie zijn de lessen geschikt?

De populariteit van Superprof is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Dankzij ons kun je aan de slag met een scheikunde leraar waar je maar wilt op de tijden die voor jou praktisch zijn met een leraar naar keuze. Nog nooit is het volgen van lessen zo flexibel, eenvoudig en dynamisch geweest. Scheikunde is niet iets wat je zomaar leert, toch hebben wij ervoor gezorgd dat je sneller dan ooit allerlei kennis op kan doen. Voor wie zijn onze lessen geschikt? Onze leraren zijn experts op het gebied van scheikunde en kunnen leerlingen overal mee helpen, ongeacht hun niveau, leeftijd, kennis en ervaring.

Scheikundelessen voor leerlingen die moeite hebben met scheikunde op school

Een grote hoeveelheid van onze leerlingen zijn leerlingen die het vak scheikunde krijgen op school, veel leerlingen krijgen scheikunde op de middelbare school als een verplicht van op het vmbo, havo en vwo. Scheikunde behoort tot de vakken waar leerlingen regelmatig last mee hebben, het kan erg complex zijn, zowel voor leerlingen op het vmbo, havo als op het vwo.

Het volgen van scheikundelessen met een privéleraar is altijd een verstandige keuze, de leraar zal alles duidelijk uitleggen en je van alles leren waardoor je een goed begrip krijgt van onderwerpen die je moet leren op school. Leerlingen op de middelbare school ontdekken vaak al snel dat ze alle onderwerpen tot in de details begrijpen en dat hun prestaties op school flink verbeteren.

Naast leerlingen op de middelbare school komen we ook regelmatig in contact met leerlingen in het hoger onderwijs. In het hoger onderwijs komen veel leerlingen ook te maken met het vak scheikunde of chemie. Onze leraren weten precies hoe ze scheikundelessen moeten geven aan leerlingen in het hoger onderwijs die een MBO, HBO of universiteitsopleiding doen.

Je kennis verrijken van scheikundige onderwerpen

Onze leraren geven niet alleen les aan leerlingen op de middelbare school of hoger onderwijs. Veel leerlingen die onze lessen volgen zijn mensen van alle leeftijden die zich graag willen verdiepen in de wereld van scheikunde of scheikundige onderwerpen en elementen willen begrijpen. Scheikunde/chemie is een interessant en oneindig groot vak, er vallen altijd nieuwe dingen te leren. Elke scheikunde leraar kan je tijdens het geven van scheikundelessen precies vertellen hoe onder andere moleculen, ionen, chemische binding, atomen, metalen, chemische reacties, chemische stoffen, biologische redoxreacties, etc. werken en in elkaar zitten.

Scheikundelessen met een leraar naar keuze op de meest praktische tijden en locatie

Het grote voordeel van het volgen van scheikundelessen met Superprof is dat je je lessen kan volgen op de tijden die jou het beste uitkomen met een leraar naar keuze en op een praktische locatie. We beschikken over een grote groep scheikunde leraren in Eindhoven, je zal ongetwijfeld een geschikte leraar vinden voor het geven van lessen. De meeste van onze leraren staan ervoor open om de lessen te geven op de locatie die jou het beste uitkomt in Eindhoven, al is dit bij jou thuis, op de locatie van de leraar of online via de computer. Deze mogelijkheden staan aangegeven op de profielen van de leraren.

Je kunt je lessen volgen op de tijden die jou het beste uitkomen. Als je alleen vrije tijd hebt op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Zonder twijfel is er een leraar die beschikbaar is op deze tijden. Het is belangrijk dat je contact opneemt met een leraar naar keuze via Superprof en bespreekt welke tijden jou het beste uitkomen. De leraar zal laten weten hoe zijn/haar agenda ervoor staat. Als de leraar beschikbaar is op de tijden waarop jij lessen wilt volgen kunnen jullie al snel tot een besluit komen. Je hebt een vrije keuze als het gaat om het kiezen van leraren, er zijn veel opties mogelijk. Er is niets beter dan het kunnen kiezen van je eigen leraar.

Online scheikunde leren

Het internet maakt steeds meer dingen mogelijk en gemakkelijk, vooral als het gaat om het verkrijgen van informatie. Je kan alle nodige informatie vinden op het internet over alle vakken en onderwerpen die er zijn. Je kunt tegenwoordig experts op diverse gebieden volgen op social media platformen, van Twitter tot YouTube, Facebook, Quora, etc. Een veel gevolgde scheikunde expert is Sieger Kooij. Als je informatie zoekt over de werking van moleculen, ionen, chemische binding, atomen, metalen, chemische reacties, experimenten, etc., veel informatie is te verkrijgen op filmpjes op YouTube.

Desalniettemin, als je een expert wilt worden dan is het lezen en kijken van filmpjes lang niet genoeg. Er is niets beter dan het volgen van scheikundelessen met een leraar naar keuze die je alles tot in de details uit kan leggen en je overal mee kan helpen. Als je graag scheikunde online leert kun je er ook voor kiezen om online aan de slag te gaan met een scheikunde leraar van Superprof via de computer.

Scheikunde leren met een leraar online

Veel leerlingen kiezen ervoor om scheikunde te leren en scheikundelessen te volgen op een fysieke locatie met een leraar in Eindhoven. Als je liever niet aan de slag gaat met fysieke lessen kun je er ook voor kiezen om online aan de slag te gaan met je scheikundelessen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer, internetverbinding en een webcam. Al onze scheikunde leraren zijn goed getraind op het geven van lessen online en hebben genoeg ervaring met het geven van les via de computer. Voor het volgen van je les online hoef je helemaal niet meer te reizen en je leraar ook niet. Dit scheelt veel reiskosten en kostbare tijd. Het volgen van je les online is zeer gunstig voor leerlingen die veel onderweg zijn of een zeer volle agenda hebben. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met je scheikundelessen!

 

Wat wil je leren?