Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Scheikunde in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 21 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Scheikunde (Chemie) in Utrecht is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Scheikundelessen in Utrecht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Hoeveel kost een privéleraar scheikunde per uur in Utrecht en de omliggende gebieden?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van scheikundelessen per uur €18.

 

Bijles prijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw scheikundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze scheikunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar om privé scheikundecursussen te geven in Utrecht?

95 docenten zijn beschikbaar om scheikundelessen te geven in Utrecht en de omliggende gebieden.

 

Neem een ​​kijkje op hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les in Utrecht uit ons aanbod van meer dan 95 beschikbare tutorprofielen.

💻Kun je op Superprof ook online bijlessen Scheikunde volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen scheikunde (chemie) aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Scheikunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Scheikunde bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan scheikundeleraren is gegeven in Utrecht?

Uit een steekproef van 21 ratings, gaven leerlingen hun bijlesleraar scheikunde een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je starten met een privé scheikundecursus in Utrecht?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra scheikundeles zo gewild is. Scheikunde is daarbij ook belangrijk als je een bèta-gerelateerde vervolgopleiding wilt volgen later. Vele opleidingen accepteren geen studenten als die geen scheikunde hebben afgerond op de middelbare. In Nederland kun je scheikunde studeren in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en Leiden.

 

Met de hulp van een tutor scheikunde kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde overwinnen. Best handig, nietwaar? Of nog steeds niet overtuigd? Denk dan eens aan alle beroepen die je kan uitvoeren met een scheikundeachtergrond: onderzoeker in de farmaceutische industrie, ontwikkelaar nanotechnologie, moleculair bioloog, microbioloog, petroloog en meer.

 

Als je op zoek naar de de steen der wijzen, of chemie voor jou toekomst, raden we je aan om scheikunde lessen te volgen via Superprof.

Alle scheikunde privélessen met een gecertificeerde privé tutor bieden je de kans de verschillende scheikundige concepten sneller onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé scheikundecursussen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een gecertificeerde tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende scheikundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of online lessen wilt volgen, selecteer je tutor en reserveer je scheikunde cursus vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je leraar om je scheikundelessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 95 scheikundeleraren in Utrecht.

 

Vind je scheikundeleraar

Zin om aan de slag te gaan met Scheikunde (Chemie) in Utrecht?

Check ons geweldige aanbod van leraren Scheikunde (Chemie) in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg scheikunde lessen in Utrecht via Superprof

Start zo snel mogelijk met je scheikundelessen in Utrecht

Ben je op zoek naar scheikundelessen, bijles scheikunde, een cursus scheikunde of hulp met het voorbereiden op een scheikunde examen in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Bij ons kun je aan de slag gaan met allerlei verschillende scheikunde lessen en cursussen met een scheikunde naar keuze in de buurt van Utrecht. We geven scheikunde lessen en cursussen aan leerlingen op alle niveaus, leeftijden en categorieën. Van scheikunde bijles aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo, lessen aan leerlingen in het hoger onderwijs en lessen aan mensen die hun algemene kennis willen verrijken of kennis willen opdoen over een specifiek scheikundig onderwerp. Je kunt scheikundelessen volgen op de locatie en tijden die jou het beste uitkomen met een scheikunde leraar naar keuze.

Steeds meer mensen melden zich aan voor het volgen van scheikundelessen

Steeds meer mensen en leerlingen schrijven zich in voor het volgen van scheikundelessen in Utrecht om veel verschillende redenen. Veel van onze leerlingen zijn leerlingen op school. Scheikunde behoort tot de vakken waar leerlingen regelmatig moeite mee hebben. Scheikunde is een verplicht vak op de middelbare school, zowel op het vmbo, havo als vwo. Onze scheikunde leraren komen dagelijks in contact met leerlingen op het vmbo, havo en vwo die extra hulp nodig hebben met het vak scheikunde. Naast de middelbare school is scheikunde ook een veelvoorkomend vak in het hoger onderwijs. We komen regelmatig in contact met leerlingen die scheikunde krijgen bij hun opleiding en begeleiding nodig hebben.

Onze leerlingen zijn niet alleen leerlingen op de middelbare school of in het hoger onderwijs, we komen ook dagelijks in contact met mensen die graag algemene kennis willen opdoen van scheikunde vanwege hun interesse of omdat hun beroep kennis van scheikunde vereist. Veel mensen vragen daarnaast om scheikundelessen om bepaalde onderwerpen binnen de scheikunde beter te begrijpen, zoals de werking van metalen, moleculen, atomen, ionen, chemische reacties, chemische binding, redoxreacties, scheikundige experimenten, etc.

Ga aan de slag met scheikundelessen met een scheikunde leraar naar keuze

Het grote voordeel van Superprof is dat je scheikundelessen en cursussen kunt volgen met een scheikunde leraar naar keuze. In Utrecht beschikken we over een grote hoeveelheid scheikunde leraren, je hebt een groot aantal om uit te kiezen. Op de pagina van scheikunde leraren in Utrecht kun je alle profielen zien van de leraren die beschikbaar zijn. Op het profiel van elke scheikunde leraar kun je zijn/haar tarieven zien, de beschikbaarheid, locatie en ook de ervaring, specialisaties en kwalificaties van elke scheikunde leraar. Als je een geschikte leraar hebt gevonden, maak dan snel contact!

Je kan zelf kiezen op welke tijden je scheikundelessen wilt volgen

Voor de meeste mensen is hun tijd zeer beperkt, dit maakt het zelf kunnen kiezen voor de tijden om scheikundelessen te volgen zo belangrijk. Superprof heeft er alles aan gedaan om de ervaring zo prettig mogelijk te maken voor leerlingen en dat ze geen enkele les hoeven te missen. Leerlingen kunnen lessen volgen op een eigen ritme en op de tijden waarop zij vrij zijn. Als je als leerling alleen beschikbaar bent op een specifieke dag van de week dan kun je gemakkelijk een scheikunde leraar vinden in Utrecht die beschikbaar is op deze tijden. Al ben je bijvoorbeeld alleen op maandagochtend beschikbaar of op vrijdagavond dan is het belangrijk dat je een scheikunde leraar in Utrecht vindt die vrij is en in staat is om scheikundelessen te geven op deze tijden.

Scheikundelessen op jouw locatie naar keuze

Dankzij Superprof hoef je geen scheikundelessen meer te volgen op een vaste onpraktische locatie. Je zal ook niet ver meer te hoeven reizen, je kan je scheikundelessen volgen op een locatie die voor jou prettig en praktisch is. Je kunt met een scheikunde leraar aan de slag op de locatie van de leraar zelf. Mogelijk is er een scheikunde leraar op niet meer dan een paar kilometer bij jou vandaan. Er is niets beter dan het volgen van lessen dichtbij huis. Dit scheelt reiskosten en kostbare tijd.

Als je helemaal niet je deur uit wilt dan is dat geen probleem, veel van onze scheikunde leraren staan ervoor open om scheikundelessen te geven bij jou thuis. Alle informatie met betrekking tot de locaties waar leraren in staat zijn om lessen te geven staat vermeld op hun profiel. Als je liever online je scheikundelessen volgt met een online scheikunde leraar dan kun je daar ook voor kiezen. Veel scheikunde leraren bieden de optie om scheikundelessen online te geven. Bedenk waar je je lessen het liefst volgt en kijk naar alle mogelijkheden die er zijn.

Scheikunde leren online

Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om kennis op te doen over verschillende onderwerpen, er is veel informatie te vinden op het internet. Je hoeft ook niet meer noodzakelijk opleidingen en lange trainingen te volgen om een expert te worden. Dit geldt ook voor het leren van scheikunde. Online kun je veel informatie vinden over allerlei onderwerpen, zoals de werking van metalen, moleculen, atomen, ionen, chemische reacties, chemische binding, samengestelde stoffen en veel meer. Veel informatie is online te verkrijgen via filmpjes op YouTube en op welke scheikunde website of app dan ook. Je kunt ook gemakkelijk experts van scheikunde en leraren volgen op social media, zoals Facebook, Quora of Twitter.

Scheikundelessen volgen met een scheikunde leraar online

Als je geen lessen wilt volgen op een fysieke locatie met een scheikunde leraar kun je er ook voor kiezen om online aan de slag te gaan met een online leraar. De meeste leraren op Superprof zijn goed voorbereid op het geven van lessen online aan leerlingen. Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van online lessen is een computer, internetverbinding en een webcam. Voor het volgen van online lessen hoef je niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een scheikunde leraar uit Utrecht, we beschikken over online leraren door heel Nederland die in staat zijn om je online les te geven. Je hoeft alleen je computer op te starten en je kunt starten met je lessen. Of je liever op een fysieke locatie in Utrecht aan de slag gaat met je lessen of online via de computer, zoek snel een leraar en neem contact op. Begin vandaag nog aan je scheikundelessen!

Wat wil je leren?