Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 12 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met bijles Spaans?

2. Organiseer je Spaans cursus in Utrecht

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

FAQ

✒️ Hoe worden bijlesleraren Spaanse les uit Utrecht beoordeeld?

Uit 12 cijfers geven de studenten een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf.

 

Een advies op afstand staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, elke werkdag in het geval van een probleem omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privélessen in de Spaanse taal te geven in Utrecht?

In Utrecht en omgeving, geven 80 privéleraren Spaanse les aan.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen in de Spaanse taal in Utrecht uit 80 geverifieerde profielen.

💻Kun je thuis via de webcam bijles Spaans volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen spaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Spaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een cursus Spaans gemiddeld in Utrecht en omgeving?

In Utrecht is het gemiddelde bedrag van privélessen Spaans €22.

 

De ervaring van de tutor Spaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

De meeste docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Start vandaag nog met het verbeteren van je Spaans!

Check ons lerarenaanbod Spaans in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Cursus Spaans op Superprof

Spaans bijles vlakbij jou in de buurt van Utrecht

¿Quieres aprender español? Ben je op zoek naar bijles Spaans, een cursus Spaans, hulp met het voorbereiden op een Spaans examen of iets dergelijks in de buurt van Utrecht? Dan is het goede nieuws dat wij over een groot aantal Spaans docenten beschikken die bijles en cursussen geven in Utrecht. Nog nooit is het vinden van Spaanse les Utrecht zo eenvoudig geweest. Met maar een paar klikken kun jij bij jou in de buurt in Utrecht Spaanse lessen volgen of als het beter uitkomt Spaanse lessen online volgen. Bij ons is van alles is mogelijk!

Spaanse cursus in Utrecht op jouw locatie naar keuze

Spaanse les volgen is nog nooit zo dynamisch geweest, dankzij Superprof kun je je cursus Spaans volgen op jouw locatie naar keuze in Utrecht. Je kunt Spaanse cursussen volgen op de locatie van je Spaans docent, je kan je docent ook over laten komen voor het geven van Spaanse lessen op jouw locatie, oftewel bij jou thuis. We hebben Spaans docenten verspreid over heel Utrecht, mogelijk is er een Spaans docent op een minimale afstand van jou vandaan in Utrecht. De Spaanse taal leren hoeft niet noodzakelijk plaats te vinden op een fysieke locatie, je kunt ook aan de slag gaan met je Spaans bijles of cursus Spaans online. Onze Spaans docenten zijn zeer ervaren als het gaat om het leren van Spaans online.

Cursus Spaans volgen kan ook online

Een groot pluspunt van Superprof is dat je naast een locatie naar keuze er ook voor kunt kiezen om Spaanse les online te volgen. Al onze Spaans docente zijn hier goed voor getraind en geven jou graag een cursus Spaans of Spaans bijles online. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een webcam. Door Spaanse lessen online te volgen hief je niet meer naar een specifieke locatie te reizen en je docent Spaans ook niet. Je hoeft alleen je computer op te starten en laat de Spaanse les beginnen! Voordelen van Spaanse lessen online volgen is dat je uit een onbeperkt aantal Spaans docenten kunt kiezen, het maakt niet uit of je Spaans docent in Amsterdam, Nijmegen of Utrecht woont, alles is online en he hoeft je Spaans docent niet fysiek te ontmoeten. Spaanse lessen online volgen is misschien iets minder persoonlijk, toch weten onze Spaans docenten hoe ze de online lessen zo prettig en persoonlijk mogelijk kunnen maken. Veel Spaans online docenten beschikken over software en programma's die het leren vergemakkelijken.

Spaanse cursussen op de meest praktische tijden

Je kunt dankzij Superprof een cursus Spaans volgen op de tijden en dagen die jou het beste uitkomen. Je hoeft niet je Spaanse les te volgen op vaste tijden, je kan zelf kiezen welke dagen je de Spaans cursus wilt volgen. Al heb je alleen tijd op maandag, dinsdag of woensdag dan is dat geen probleem. Als je elke maandag Spaanse les wilt volgen, zoek dan een Spaans docent die beschikbaar is op maandag en op het uur van de dag die jou het beste uitkomt. Doelen kunnen erg verschillen, sommige cursisten hebben maar een paar Spaanse lessen nodig, andere cursisten hebben een cursus Spaans nodig voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Neem contact op met de Spaans docent in Utrecht en vraag hoe zijn/haar rooster ervoor staat. Er is altijd wel een Spaans docent die beschikbaar is op de tijden die jou het goed uitkomen.

Weet van tevoren welke variant van Spaans je wilt leren

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld. Het is de tweede taal met de meeste moedertaalsprekers op aarde. Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers en 75 miljoen mensen die Spaans spreken als een tweede taal. Dit komt samen op een totaal van 558 miljoen Spaans sprekers. De Spaanse taal is geboren in Spanje en stamt af van het Latijn. In totaal spreken 20 landen Spaans als de officiële taal, naast Spanje wordt het gesproken over bijna heel Latijns-Amerika, van Mexico tot Argentinië. Dit komt om het feit dat Spanje de Spaanse taal naar Latijns-Amerika heeft gebracht tijdens de periode van de Spaanse kolonisatie.

Onze Spaans docenten geven Spaanse lessen gericht op de Spaanse taal gesproken in Spanje en Spaanse lessen gericht op het Spaans gesproken in Latijns-Amerika. Spaans gesproken in Spanje kan behoorlijk verschillen van het Spaans gesproken in Latijns-Amerika. Het is dus belangrijk dat je er zeker van bent wat voor variant van Spaans je wilt leren.

Onze Spaans docenten kunnen je overal mee helpen

Al onze Spaans docenten in Utrecht en de rest van Nederland geven hulp aan cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, cursisten die de Spaanse taal al op een redelijk niveau spreken en beginners die pas voor het eerst met Spaans te maken krijgen. Onze Spaans docenten kunnen je helpen met het leren spreken en het ontwikkelen van schrijf-, luister- en leesvaardigheden in het Spaans.

Je Spaans docent zal je niet alleen de Spaanse taal leren of hulp geven bij het leerproces, je docent zal ook informatie geven over de cultuur van landen waar Spaans wordt gesproken. Het is belangrijk dat je een goed begrip hebt van de cultuur bij het leren van een nieuwe taal, dit helpt om de taal veel beter te begrijpen. Tijdens de les kan je Spaans docent je voorzien van alle informatie en al je vragen op een duidelijke manier beantwoorden.

Al onze cursisten stellen ons zeer op prijs. Superprof geeft lessen in alle vakken en op alle locaties. Onze hoeveelheid docenten blijft steeds meer groeien. Onze docenten hebben veel ervaring in de Spaanse taal, de meerderheid van onze docenten spreken Spaans als een moedertaal en hebben tegelijkertijd een grote passie voor het geven van lessen. Al onze Spaans docenten zijn goed getraind en hebben de juiste kwalificaties als het gaat om Spaans en lesgeven. Al ben je op zoek naar een cursus Spaans in de buurt van Utrecht of Spaanse les online, wacht niet langer, vind een juiste Spaans docent en schrijf je zo snel mogelijk in!

Wat wil je leren?