Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren rekenen in Den Haag

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 26 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze reken leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten rekenen reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Rekenen in Den Haag is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen in Den Haag

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

💸 Wat is de prijs van rekenlessen in Den Haag?

In Den Haag is het gemiddelde tarief van reken bijlessen per uur €18.

 

Bijlestarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw rekenleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijles leraren biedt hun eerste les gratis aan.

 

Bekijk de tarieven van onze leraren rekenen in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om een cursus rekenen te geven in Den Haag?

151 docenten zijn beschikbaar om rekencursussen te geven in Den Haag en nabijliggende dorpen en steden.

U kunt hun cv checken en de rekenleraar berichten die past bij uw behoeften.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 151 leraren rekenen.

💻Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Rekenen volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen rekenen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Rekenen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Rekenen bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten studenten hun rekenleraar in Den Haag?

Uit een steekproef van 26 aanbevelingen, gaven studenten hun bijlesleraar rekenen een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je starten met lessen rekenen in Den Haag?

Dagelijks komt rekenen voortdurend terug en het nemen van beslissingen op basis van wiskundig redeneren. Wanneer je naar de supermarkt gaat en snel moet uitrekenen of je genoeg geld bij je hebt, dan is  bijvoorbeeld hoofdrekenen en afronden erg belangrijk. Maar ook wanneer je uit wilt uitrekenen hoeveel salaris je overhoudt na het betalen van je vaste lasten en of de ober wel het correcte bedrag in rekening heeft gebracht.

 

Het is wel duidelijk dat rekenen van belang is in het dagelijks leven. Maar ook kun je rekenen nodig hebben bij verschillende vervolgopleidingen of werk en is het dus niet alleen nodig om later wiskunde te kunnen.

 

Uiteindelijk gaat het vooral om deze kennis te kunnen toepassen. Dit is de reden waarom reken les zo gewild is.

 

Met de hulp van een privéleraar rekenen kunnen veel studenten hun angst voor rekenen verpletteren.

 

Altijd moeite gehad met rekenen? Rekenen is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle reken privé cursussen met een gecertificeerde tutor bieden je de kans de verschillende rekenregels beter onder de knie te krijgen.

 

Neem rekenlessen om meer te leren over de verschillende reken regels met een gecertificeerde tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende regels van rekenen efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je cursus te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je leraar om je rekenlessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw rekenleraar te vinden tussen 151 reken leraren in Den Haag.

 

Vind je rekenleraar

 

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen in Den Haag?

Check ons geweldige aanbod van leraren Rekenen in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles rekenen in Den Haag

Twijfel niet langer over het nemen van bijles rekenen

 

Het volgen van bijles rekenen is de beste beslissing die je kan maken als je moeite hebt met dit vak. Op Superprof beschikken we over een grote hoeveelheid leraren die je kunnen helpen om alles waar je moeite mee hebt te kunnen beheersen. Wij hebben veel mensen bewezen dat je niet super vaardig hoeft te zijn om succes te hebben in rekenen en goede cijfers te behalen. Hoewel een natuurlijk talent een voordeel biedt om sneller een beter begrip van bepaalde concepten te krijgen, kan het oefenen en er volledig voor gaan je erg ver helpen.

 

Het is erg gunstig als je een positieve houding hebt als je iets wilt leren. Een docent is de geschikte persoon om je te helpen met oefenen, hij of zij kan je houding positief beïnvloeden. Onze privéleraren weten alles over lesgeven, een goede omgang met kinderen en jongeren en het onderwijzen van rekenen. Begeleiding en hulp bij rekenen is de beste manier om problemen met dit vak slim aan te pakken.

 

 

Pak problemen op tijd aan

 

Als jij als leerling worstelt met het leren van rekenen of je merkt als ouder dat je kind hier voortdurend last mee heeft, is het noodzakelijk dat je op tijd actie onderneemt. Als er niet op tijd actie wordt ondernomen kan dit op verschillende manieren een negatieve invloed hebben op de leerling en het leerproces. Ten eerste is rekenen een vak dat we ons hele leven nodig hebben, het wordt alleen op school uitgebreid onderwezen. Als je problemen hebt met dit vak en geen actie onderneemt, kan dit ervoor zorgen dat je steeds meer achterloopt en dat je je rekenvaardigheden niet volledig kan ontwikkelen.

 

We hebben rekenen hard nodig op alle soorten vlakken in ons dagelijks leven, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. We moeten te allen tijde in staat kunnen zijn om goed te kunnen tellen, vermenigvuldigen, schatten, meten, tijden te berekenen, geld beheren, etc. Activiteiten waar we op elk moment van de dag mee te maken kunnen krijgen. Daarnaast is het van groot belang dat je in staat bent om deze activiteiten goed te kunnen uitvoeren tijdens het uitoefenen van een professioneel beroep.

 

Als je je als leerling nog in een vroege fase bevindt op school is het al helemaal van groot belang dat je problemen tijdens het vak rekenen op tijd aanpakt. Elk schooljaar leren leerlingen nieuwe concepten tijdens rekenen, deze concepten hebben ze nodig om het volgende niveau/schooljaar aan te kunnen. Als er geen goede basis is gevormd zorgt dit er alleen maar voor dat het kind steeds meer achterloopt en de nieuwe concepten niet begrijpt.

 

Leerlingen die moeite hebben met een bepaald vak krijgen soms automatisch ook moeite met andere vakken. Dit komt omdat ze te veel tijd doorbrengen om een vak te begrijpen en soms niet genoeg tijd en aandacht besteden aan andere moeilijke vakken. Kies dus zo snel mogelijk voor het nemen van rekenles met een enthousiaste docent, hij/zij zal je alles leren wat je nodig hebt en al je vertrouwen in dit vak weer teruggeven.

 

 

Voordelen van het volgen van bijles rekenen via Superprof

 

Het volgen van bijles rekenen is de beste beslissing die je kan maken om alle eerdergenoemde problemen aan te kunnen pakken. Daarnaast heeft het volgen van bijles of een cursus rekenen via Superprof veel voordelen ten opzichte van externe platformen en cursussen. Onze leraren hebben het leerproces en ritme van veel leerlingen opmerkelijk kunnen verbeteren. Zij zijn in staat om alle tijd en aandacht persoonlijk aan jou te kunnen besteden waardoor je alles in een korte tijd onder de knie hebt. De docent weet precies hoe hij/zij een geschikte les kan voorbereiden, alle aandacht zal gericht zijn op de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Aan het begin zal de docent beoordelen wat voor lessen je precies nodig hebt zodat je tijdens de lessen precies krijgt wat je nodig hebt.

 

Een veelvoorkomende oorzaak waardoor leerlingen moeite hebben is dat de docent op school het niet interessant genoeg maakt. Rekenen kan al snel behoorlijk saai en vervelend zijn voor leerlingen, dit kan hun leerproces al snel negatief beïnvloeden. Onze leraren van Superprof maken het leren van rekenen een stuk leuker en zullen een stijlvolle draai aan je lessen geven. Rekenen zal leuker dan ooit tevoren zijn. Een ander voordeel is dat onze leraren bepaalde oefeningen constant herhalen, dit om er zeker van te zijn dat de leerling alle regels en concepten heeft onthouden uit vorige lessen, waardoor ze de concepten en kennis niet zullen verliezen.

 

De docent zal je helpen om je te richten op specifieke moeilijke onderwerpen. De docent maakt het mogelijk om specifieke onderwerpen of concepten te benadrukken en de nodige tijd aan de leerling te besteden totdat hij of zij de onderwerpen volledig begrijpt. Er zal geen aandacht besteed hoeven te worden aan andere leerlingen. De docent zal al je verbeterpunten veel gemakkelijker kunnen herkennen als onderdeel van het leerproces. De docent zal in staat zijn om al je vragen snel te beantwoorden en alle twijfels die je hebt direct te verduidelijken.

 

Een ander voordeel van onze leraren is dat ze kunnen lesgeven met interessante thema’s en onderwerpen. De les is veel leuker en interessanter met voorbeelden en oefeningen op basis van onderwerpen die je persoonlijk interessant vindt. Dit zorgt ervoor dat het leerproces veel sneller zal gaan dan normaal. Er zijn te veel voordelen om op te noemen. Als leerling zal je tijdens de lessen veel meer vertrouwen opbouwen met de inhoud en alle onderwerpen die je leert. Dit allemaal vanuit het comfort van je huis of een andere comfortabele locatie, als je er beter bij voelt kan het ook online.

 

Superprof beschikt over veel bijlesdocenten door heel Nederland, van Den Haag tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, etc. We hebben docenten met kennis van alle vakken, zoals rekenen, wiskunde, taal, Nederlands, Engels, economie, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, biologie, Frans, Duits, alles te maken heeft met onderwijs. Ze geven begeleiding, hulp en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, van de basisschool, groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8, tot de middelbare school, MBO, HBO, universiteit, etc. Onze lessen zijn ook zeer goedkoop, bijna gratis vergeleken met de meeste externe cursussen. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met een van onze docenten!

Wat wil je leren?