Homepagina
Lessen geven

Bijles, privéles of cursus Rekenen via de webcam

🥇 De crème de la crème
💻 3173 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Rekenen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 377 beoordelingen.

16 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €16

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind je ideale leraar zonder je te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een les

02

Organiseer je les online

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Rekenen

5.0
Veerle Leraar Rekenen

Doelgericht met een duidelijk plan van aanpak. Een prettige manier van uitleg met rust in het laten maken van fouten om te verbeteren en te leren. Dankjewel Veerle!

5.0
Amir Leraar Rekenen

Amir is een rustige en zeer kundige leraar die het vermogen heeft kinderen geconcentreerd en rustig mee te nemen in de stof. Dit schept vertrouwen. Mijn zoon heeft veel baat bij Amir gehad. Amir is tevens makkelijk in de omgang, maar wel sterk en...

Jeroen, 2 weken geleden

5.0
Len Leraar Rekenen

Vriendelijke, rustige leraar die de stof goed uitlegt. Neemt de tijd, heeft veel geduld. Na veel vieren, heeft mijn zoon na de hulp van Len een dikke voldoende gehaald voor wiskunde.

Vivian, 2 weken geleden

5.0
Anne Leraar Rekenen

Hele fijne, begrijpelijke uitleg voor scheikunde en wiskunde. De stof is door Anne uitgelegd waardoor in 1,5 uur tijd in één klap de stof duidelijk werd. Zeker één aanrader!!

Laura, 2 weken geleden

5.0
Can Leraar Rekenen

Can heeft mij geholpen met de wiskunde van jaar 1 Economie en Bedrijfseconomie. Ik merkte dat Can erg veel ervaring heeft als bijlesdocent; hij wist de stof goed op mij over te brengen. Bovendien was er ruimte om hem WhatsApp-berichten te sturen met...

Tom, 3 weken geleden

4.9
Adam Leraar Rekenen

We zijn ontzettend blij met de wiskundelessen Adam! Hij geeft in alle rust en geduld wiskundeles aan onze zoon Darragh. De opgelopen achterstand is ingelopen van de afgelopen maanden en hij heeft hem het zelfvertrouwen gegeven om goed voorbereid de...

Darragh, Eén maand geleden

Bekijk ons aanbod aan lessen Rekenen

Laat een privé leraar Rekenen je helpen met huiswerkbegeleiding, vragen of rekenen examentraining

De beste bijles rekenen online

 

Rekenen is een vak dat niet altijd geliefd is bij leerlingen op de basisschool, hetzelfde geldt voor wiskunde op de middelbare school en voor mensen in het algemeen. Rekenen is niet voor iedereen weggelegd, velen hebben hier hun hele leven moeite mee, zowel op de basisschool, middelbare school als in het dagelijks leven. Alle concepten van rekenen hoeven niet noodzakelijk moeilijk te zijn om te leren als je er voldoende tijd aan besteedt. Sommige leerlingen krijgen niet genoeg tijd op school en hebben iets meer tijd nodig om rekenen te begrijpen en hebben vaak meer hulp bij rekenen nodig dan andere leerlingen die alles veel sneller oppakken.

 

Op welk niveau je je ook bevindt, het is altijd belangrijk om te beschikken over kennis van de vorige niveaus. Als je geen goede basis van rekenen hebt opgebouwd kan dit veroorzaken dat je de volgende niveaus niet goed aankan en dit zorgt voor vertraging. Hoe langer je er over doet om dit probleem aan te pakken, hoe meer de vertraging zal toenemen. Het is niet ongebruikelijk dat kinderen moeite hebben met rekenen op de basisschool, regelmatig komen we in contact met leerlingen en ouders van leerlingen die de leerling op willen geven voor het volgen van bijles rekenen of een cursus rekenen.

 

 

Rekenen is een onmisbaar vak

 

Rekenen is van groot belang in het onderwijs aangezien dit ons voorbereidt op een betere toekomst, zowel op het persoonlijke als professionele vlak. Rekenen stelt ons in staat om te kunnen tellen, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, worteltrekken, meten, schatten, en veel meer. Het vergemakkelijkt ons leven op meerdere manieren dan de meeste mensen beseffen. We komen deze concepten overal tegen in ons dagelijks leven en het maakt het uitoefen van een professioneel beroep vaak gemakkelijker.

 

We komen rekenen daarnaast tegen in bijna alle andere vakken. Ten eerste is het onmogelijk om te beginnen aan wiskunde als je geen basis hebt van rekenen, daarnaast is een basis van rekenen en wiskunde cruciaal voor het leren van vakken zoals economie, natuurkunde, biologie, scheikunde, aardrijkskunde, waar rekenen veel in voorkomt.

 

 

Veelvoorkomende problemen

 

Zoals we al zeiden, het is niet ongebruikelijk dat kinderen moeite hebben met rekenen op school. Er zijn veel verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat je problemen kunt hebben met rekenen. Een veelvoorkomend probleem is dat je als kind weinig interesse hebt of niet de beste bent in dit vak. Dit is niet erg, alle leerlingen hebben een vak waarin ze minder goed presteren. Dit neemt niet weg dat het belangrijk is om te slagen in dit vak op school en voldoendes te halen.

 

Een ander veelvoorkomend probleem is dat leerlingen geen goede basis hebben van de vorige concepten. Misschien heb je als leerling niet goed opgelet tijdens bepaalde lessen of heb je belangrijke informatie gemist, of misschien heb je er weinig van begrepen. Als je geen goede basis hebt van eerdere onderwerpen kan dit er al snel voor zorgen dat je nieuwe onderwerpen niet goed begrijpt. Af en toe ligt het probleem bij de docent op school. Docenten geven soms geen goede uitleg, dit zorgt er meestal voor dat leerlingen die moeite hebben met rekenen er al snel niets meer van begrijpen. Mogelijk zijn de lessen van rekenen niet boeiend genoeg en zakt de interesse van de leerlingen al snel weg.

 

Het kan ook liggen aan het feit dat je als kind je abstracte capaciteiten nog niet of niet volledig hebt ontwikkeld. Leerlingen op de basisschool moeten heel veel concepten en nieuwe kennis uit hun hoofd leren. Voor de een is dit geen probleem maar als jij vrij laat bent in het ontwikkelen van een uithoudingsvermogen kan dit je prestaties op school al snel negatief beïnvloeden. Maar dit is geen probleem, als dit je geval is heb je gewoon iets meer tijd en aandacht nodig om bepaalde dingen te leren. Als laatste kunnen problemen bij het rekenen ook liggen aan condities zoals dyslexie, een leerstoornis, dyscalculie, ADHD, een verwerkingsstoornis, moeilijkheden met motorische vaardigheden of iets dergelijks.

 

 

De beste oplossingen

 

Het is belangrijk om veel te oefenen, door veel te oefenen en je te richten op de onderwerpen waar je moeite mee hebt zal je er als snel achter komen dat rekenen veel eenvoudiger gaat. Als kind op de basisschool is het belangrijk dat je de tijd neemt die je nodig hebt. Als je niet genoeg tijd krijgt op school kan het erg handig zijn dat je buiten de uren die je doorbrengt op school wat extra tijd en aandacht besteedt aan rekenen. Als je problemen hebt is de beste beslissing die je kan nemen om les te nemen met een docent gespecialiseerd in rekenen.

 

Rekenles volgen gegeven met een bijlesdocent kan van grote hulp zijn. Deze docent is gespecialiseerd in lesgeven en heeft veel ervaring met leerlingen die moeite hebben met dit vak. De docent zal al snel herkennen wat jouw zwakke punten zijn en wat je moet verbeteren. Onze docenten zijn ervaren met het geven van duidelijke uitleg en kwaliteitsvolle lessen. De docent zal in de tijd die hij/zij aan jou besteedt alle persoonlijke aandacht aan jou geven. Het is onmogelijk om achter te lopen op rekenen als je regelmatig online bijles rekenen volgt. Het volgen van rekenles hoeft niet noodzakelijk online te zijn en kan ook op een fysieke locatie plaatsvinden als dat beter uitkomt. In plaats van online les kun je ervoor kiezen om bijles te volgen bij jou thuis of bij de docent.

 

We beschikken over leraren in alle steden en provincies binnen Nederland, van Amsterdam, tot Zaanstad, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Zoetermeer, Den Haag, etc. We hebben leraren met kennis van alle vakken, zoals rekenen, wiskunde, taal, Nederlands, Engels, biologie, natuurkunde, economie, geschiedenis, scheikunde, aardrijkskunde, m&o, Frans, Duits, Latijn, en meer. Onze leraren geven hulp, training, huiswerkbegeleiding, begeleiding voor het voorbereiden op een toets of op de cito, een algemene cursus rekenen, ze staan open voor welke les je ook nodig hebt. Onze experts geven les aan mensen van alle leeftijden en niveaus, aan leerlingen op de basisschool, van groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8, leerlingen op de middelbare school, MBO, HBO, universiteit en meer. Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact op!

FAQ

📒 Hoe werkt les online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

3173 leraren bieden

online lessen rekenen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 3173 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

3173 leraren rekenen bieden aan om je te helpen met rekenen.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 3173 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 16 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar rekenen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren rekenen krijgen?

Gemeten over een totaal van 377  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


3173 leraren rekenen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.