Homepagina
Lessen geven
Apeldoorn 
Rong - Prof wiskunde - Apeldoorn
Apeldoorn 
 • Super tutor
 • (46 beoordelingen)
I
Inci
« Perfect! Rong legt heel erg goed uit aan mijn dochter van 9 jaar en doet het... Lees meer »
I
Inci
« Perfect! Rong legt heel erg goed uit aan mijn dochter van 9 jaar en doet het echt heel leuk met kinderen! Het geeft mijn dochter zelfvertrouwen. Ik ben heel erg blij met de bijles van Rong. »
28€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Rong
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • Alle niveaus

WO leraar TU Delft met wiskunde een 10! vwo6 leerling in 5 dgn geholpen wiskunde B herexamen met 7,5 voor de TU Delft! leerling groep8 advies MAVO/havo: in 3 mnd heeft ze VWO gehaald door rekenen!

Methodologie

Ik ben een trotse leraar. Al mijn leeringen vinden het leuk om telkens met me aan tafel samen te werken. Mooi cijfers behalen en zelfvertrouwen bouwen in de klas zijn mijn doelen met mijn leeringen.

Super tutor

Rong is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Ik ben ingenieur uit TU Delft. Wiskunde was mijn favoriet vak. Ik geef al since een jaar bijles aan kinderen van middelbaar school groep 2 t/m eindexamenjaar groep 6 vwo, ook help ik kinderen op basisscholen met Cito toets rekenen. meest recente prestatie: vwo6 leerling herexamen wiskunde B geholpen: in 5 dagen herexamen geslaagd met 7,5 en toegelaten voor de TU Delft! leerling groep 8 met schooladvies MAVO/havo geholpen met rekenen eindtoets heeft ze VWO gehaald door rekenen!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 28€/u
Lessen aangeboden door Rong
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • Alle niveaus

De 46 beoordelingen over Rong
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
I
Inci

Perfect! Rong legt heel erg goed uit aan mijn dochter van 9 jaar en doet het echt heel leuk met kinderen! Het geeft mijn dochter zelfvertrouwen. Ik ben heel erg blij met de bijles van Rong.

K
Kim

Perfect! Rong geeft goed les en zorgt ook dat je het echt snapt. Ze is heel vriendelijk en ze kan bijna altijd wel les geven en ook op korte termijn wat ervoor heeft gezorgd dat ik binnen 2 weken van een 4,5 naar een 6,1 ben gegaan voor wiskunde! Ze staat open voor wat jij nodig hebt en kijkt ook mee naar wat jou verbeter punten zijn of wat je nog een keer moet herhalen.

L
Lars

Perfect! Altijd een erg fijne en duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!

C
Chris

Excellent! Rong legt duidelijk uit. Haar bijlessen hebben ons erg geholpen. Ook reageerde ze snel op de aanvraag, waardoor we snel aan de slag konden!

K
Kusno

Excellent! niet streng, en goede uitleg

Reactie van Rong

Samuel werkt heel netjes! ga zo door en wij gaan zeker terug naar de VWO!

S
Sebastiaan

Perfect! Rong heeft goede kennis van mijn wiskunde, wanneer ik aankom met een onderwerp, weet ze altijd gelijk wat ze er mee aanmoet. Ze kan duidelijk uitleggen, en de bijlessen helpen mij veel. Wiskunde gaat mij nu makkelijker af.

J
Janine

Perfect! Rong is duidelijk, heel zorgvuldig en ook heel vrolijk! Hele fijne combinatie! Mijn wiskunde B herexamen ging na paar dagen bijles heel goed. Ronduit top!

Reactie van Rong

Nicky werkt hard en netjes! Ik voel echt een Delftenaar naast me

Q
Quinn

Excellent! De bijles was echt top, zeker aan te raden! Ik ga nu gegarandeerd met een stuk meer vertrouwen en vaardigheid mijn examen in!

Reactie van Rong

Het gaat hartstikke goed: samen sommen maken. Quinn werkt heel netjes, compliment! :)

M
Melissa

Excellent! Rong geeft al een tijdje wiskunde bijles aan onze havo5 zoon. Hij heeft zijn cijfer al 2,7 punten opgehaald! Super(prof)!!! Rong heeft een hele prettige manier van bijles geven. Op naar de eindexamen.

Reactie van Rong

Sean is een doorzetter en wij zijn een goed team samen, op weg naar examen!

37 aanbevelingen

A
Armance

Mijn zoon moest een voldoende halen voor zijn wiskunde A toets (VWO 4) voor kansberekening. Twee on-line bijlessen waarin Rong alles duidelijk en rustig met hem doornam en uitleg gaf, hebben ervoor gezorgd dat hij een 8,7 haalde.

S
Sara

Rong heeft geduld en maakt tijd vrij, zonodig ook op korte termijn. Ze zorgt ervoor dat onze zoon de dingen beter begrijpt. En daardoor groeit zijn vertrouwen in zichzelf. Rong is enthousiast wanneer hij de dingen snapt. Ze houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken. Onze zoon is blij met de manier waarop Rong hem helpt de dingen beter te begrijpen. En ik ben blij dat zij hem kan helpen waar ik het niet zelf kan. Bedankt Rong!

I
Inci

Rong geeft mijn dochter van 9 jaar bijles in rekenen. We doen dit online aangezien we niet in de buurt wonen. Dit gaat heel erg goed. Rong weet het heel goed en duidelijk uit te leggen en ze doet dat heel leuk met mijn dochter en ze geeft haar zelfvertrouwen, zelf leer ik er ook veel van!

K
Koen

Rong heeft me super goed en snel geholpen in tijden die vaker mij uitkwamen dan haar voor mijn laatste definitieren toets waarvoor ik nog optijd een 6,2 kon halen om mijn diploma af te ronden. Dankjewel nog!

S
Sandra

Rong geeft goede uitleg a.d.h.v. opgaven en legt het vaker uit als het de eerste keer niet duidelijk was. Het was mogelijk snel een afspraak op korte termijn te plannen.

J
Jeroen

Rong heeft voldaan aan alle verwachten. De studenten waren zeer tevreden!!

H
Hector David

Juf Rong, heeft heel goed les.En de manure was top se uitlegd is fantastisch.Ze is heel eg beter Dan mijn wiskunde juf.Ik Beveel jullie echt aan om haar jou les te laten geven

F
Finn

De reden waarom ze de super prof verdiend is omdat ik haar alles kan vertellen en door haar ben ik echt beter geworden in wiskunde/nask

R
Ruqayyah

Heel fijn! Ik ging van een heel laag cijfer naar een 7, de lessen zijn heel leerzaam en helpen goed. Ik raad het zeker aan!

K
Khadija

Rong geeft goede uitleg en zorgt ervoor dat je alles goed begrijpt. Zeker een aanrader!

Interview met Rong

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Rong — Ongeveer twee jaar geleden. Na terugkeer uit het buitenland wilde ik niet meer fulltime werken, en bijles geven is een leuke parttime job.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Rong — Ik geef bijles in exacte vakken, met name rekenen / wiskunde. Ik ben zelf altijd erg goed geweest in wiskunde. Ik vind het leuk om leerlingen de beste methodes uit te leggen om berekeningen te maken. Het is leuk om te zien hoe leerlingen met sprongen vooruit kunnen gaan als de juiste methode toepassen en daarmee goed oefenen.

Mindere ervaringen heb ik tot nog toe niet veel. Een enkele keer is het voorgekomen dat een leerling niet mee wilde gaan in mijn aanpak. Dan werkt het helaas niet - de leerling moet zelf wel willen.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Rong — Mijn moeder is mijn rolmodel, ze is super slim en ze altijd heel behulpzaam. Ze blijft altijd positief en is weet mensen te motiveren.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Rong — Een warme persoonlijkheid, motiverend, positief, behulpzaam en aanpassingsvermogen zijn zeer belangrijk in dit vak. Geen enkele leerling is hetzelfde, bij het lesgeven let ik goed op de persoonlijkheid van mijn leerling zodat ik ervoor kan zorgen dat mijn leerling zich op zijn/haar gemak voelt.
VRAAG 05 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwinnen!
Rong — Tja... ik heb werkelijk nooit moeilijkheden gehad op school! :-)
VRAAG 06 | 07
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Rong — Mijn passie is kinderen helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze hun kansen kunnen vergroten.
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen
Rong — Goed aanvoelen waar de leerling problemen mee heeft en veel geduld hebben!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Wiskunde A is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Apeldoorn
Ervaren en betrokken bijlesdocent geeft bijles in Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. Persoonlijke aandacht en aansluiten op niveau van de leerling heeft topprioriteit bij mij!
20€
Michael
1e les gratis!

Ik ga altijd na waar jij als leerling behoefte aan hebt: Algemene uitleg? Sommen behandelen? Jouw vraag als leerling staat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Apeldoorn
Mbo student, ik help graag bij het maken van je huiswerk, en het begrijpen van rekenen.
18€
Femke
1e les gratis!

Ik neem de tijd om te begrijpen waar je vastloopt, en neem ook zeker de tijd om te kijken naar iets wat voor jou goed werkt....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Engelstalig docent geeft exacte vakken bijles, twvo gericht in Apeldoorn. Bevoegd vwo docent.
20€
Pippa
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven op school is doelgericht praktijkwerk. Ik wil dat mijn studenten goed bigrijpen hoe belangrijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Rekenen lastig? Ik help je graag en weet zeker dat ik er voor kan zorgen dat je beter wordt in rekenen.
20€
Jeroen
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om met de leerling, ouders en de school samen af te stemmen hoe we het gaan aanpakken. Zo kunnen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Apeldoorn
Eerstegraads docent met zeven jaar leservaring in de bovenbouw havo/vwo (wiskunde A/B/C/D) werkt nu in andere sector, maar zou graag nog enkele leerlingen bijles geven.
30€
Daan
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Individueel bijles geven gaat voor mij om het gesprek: we starten bij het boek, maar ik zal snel vragen gaan stellen die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Universitair student die bijles geeft in Wiskunde aan middelbare scholieren van alle niveaus
18€
Jordin
1e les gratis!

Ik heb niet per se één methode van lesgeven. Mijn lessen zijn hierdoor niet echt te definiëren. Ik wil mijn lessen altijd...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
HBO student life science geeft wiskunde les op VMBO, HAVO, VWO, MBO en HBO niveau
12€
Annabel
1e les gratis!

Ik geef les door veel opgaven te herhalen en de leerling handvaten te geven zodat ze inzicht krijgen in de theorie en niet...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Eerstegraads docent met ruime ervaring in examenklassen helpt graag met de laatste loodjes.
30€
Daan
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Welke onderwerpen zijn belangrijk voor het examen? Net nog even die tips en trucs om die voldoende neer te zetten. Voor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
HBO student Arnhem (uit Apeldoorn, afgestudeerd op VWO) geeft bijles in wiskunde A
15€
Karlijn
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat de leerling wilt behandelen. Verder kijken we samen naar wat de leerling moeilijk vindt en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
HBO student geeft Natuurkunde en scheikunde bijles aan havo en mavo studenten
10€
Bryan
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven varieert naar de behoefte van een student. Het is belangrijk dat de leerling het vak snapt en dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Docent wiskunde legt graag en geduldig uit! Voor alle VO-afdelingen met methodes G&R of MW
15€
Dirk
1e les gratis!

Mijn aanpak bestaat in het algemeen uit een verlegenheidsvraag. Van daaruit kan ik met enkele vragen ontdekken waar precies...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Apeldoorn
Havo diploma, sociaal vaardig, bovengemiddeld intelligent, grote algemene kennis. Nederlands, sport, Wiskunde
14€
Ruben
1e les gratis!

Ik probeer mn enthousiasme over te brengen op de leerlingen en probeer leuke en aantrekkelijke maniertjes te bedenken om het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Mbo student geeft leuke lessen rekenen met goede rustige uitleg voor iedereen
14€
Valentino
1e les gratis!

Ik wil graag helpen met de dingen die je moeilijk vind ipv alles wat je al kent herhalen op die manier kom je verder

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 28€ 28€ 28€
Boek een les