Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren rekenen in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 20 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze reken leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten rekenen reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Rekenen in Eindhoven is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen in Eindhoven

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

FAQ

💸 Hoeveel kosten rekenlessen per uur in Eindhoven en de omliggende gebieden?

In Eindhoven is de gemiddelde prijs van rekenen cursus €16.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar rekenen
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze privéleraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze docenten rekenen in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar in Eindhoven om lessen rekenen te geven?

In Eindhoven en de voorsteden zijn 110 privéleraren rekenen beschikbaar voor het geven van privécursussen.

U kunt hun bijlesadvertentie checken en de rekenleraar benaderen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 110 leraar profielen.

💻Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom privéles Rekenen volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen rekenen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Rekenen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Rekenen bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun reken begeleider in Eindhoven?

Studenten beoordelen hun leraren rekenen gemiddeld 4.8 uit 5 in een steekproef van 20 ratings.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met een privé rekencursus in Eindhoven?

In het dagelijks leven komt rekenen voortdurend terug en het nemen van beslissingen op basis van wiskundig redeneren. Wanneer je naar de supermarkt gaat en snel moet uitrekenen of je genoeg geld bij je hebt, dan is  bijvoorbeeld hoofdrekenen en afronden erg belangrijk. Maar ook wanneer je wilt berekenen hoeveel salaris je overhoudt na het betalen van je vaste lasten en of de ober wel het correcte bedrag in rekening heeft gebracht.

 

Het is wel duidelijk dat rekenen van belang is in het dagelijks leven. Maar ook kun je rekenen nodig hebben bij verschillende vervolgopleidingen of werk en is het dus niet alleen nodig om later wiskunde te kunnen.

 

Uiteindelijk gaat het vooral om deze kennis te kunnen toepassen. Dit is de reden waarom extra rekenles zo gewild is.

 

Met de hulp van een tutor rekenen kunnen veel studenten hun angst voor rekenen overwinnen.

 

Altijd moeite gehad met rekenen? Rekenen is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle reken privé cursussen met een gecertificeerde tutor bieden je de gelegenheid de verschillende rekenregels efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Neem privé rekenlessen om meer te leren over de verschillende reken regels met een gekwalificeerde privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende regels van rekenen sneller te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, kies je privéleraar en reserveer je rekenlessen vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je docent om je rekenles in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw rekenleraar te vinden tussen 110 leraren in Eindhoven.

 

Vind je rekenleraar

 

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen in Eindhoven?

Check ons geweldige aanbod van leraren Rekenen in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles rekenen in Eindhoven

Waarom rekenen bijles volgen in Eindhoven?

 

Dagelijks komen we in contact met leerlingen van alle niveaus die moeite hebben met het vak rekenen. Dit is zeer begrijpelijk, rekenen is over het algemeen geen eenvoudig vak voor de meeste kinderen. Veel mensen geven vaak toe dat ze regelmatig moeite hadden met rekenen op de basisschool. Kinderen zijn nog onervaren en komen steeds in aanraking met nieuwe onderwerpen die ze nog nooit hebben gezien en moeten er alles voor doen om deze zo snel mogelijk te leren.

 

Daarnaast hebben alle scholen en groepen hetzelfde ritme waarop lessen worden gegeven. Leerlingen hebben vaker last van het feit dat het ritme te snel gaat voor hun. Iedereen heeft vakken waarin ze minder goed kunnen presteren dan bij andere vakken. Veel leerlingen kunnen het ritme en alle rekenlessen gemakkelijk volgen, maar niet iedereen. Het komt regelmatig voor dat leerlingen meer tijd nodig hebben om bepaalde vakken beter te begrijpen. Een te snel ritme is niet gunstig en kan er al snel voor zorgen dat leerlingen achterlopen. Dit is iets wat zeer belangrijk is om te voorkomen, zowel als leerling als ouder.

 

Het kan niet alleen aan het ritme liggen maar ook aan andere factoren. Denk bijvoorbeeld aan een slechte uitleg van de docent zelf of onvoldoende aandacht aan de vooruitgang van de leerling. Sommige leerlingen ondergaan niet door de beste periode van hun leven, dit kan het leerproces al snel negatief beïnvloeden. Er zijn te veel dingen om op te noemen die een negatieve impact kunnen hebben. Iedere leerling heeft zijn/haar persoonlijke capaciteiten, talenten en interesses. Het kan voorkomen dat je als leerling niet bent weggelegd voor dit vak. Het is echter wel belangrijk dat je rekenen leert begrijpen en dat dit je leerproces niet negatief beïnvloedt.

 

 

Hoe maak je rekenen leuker?

 

Als je als leerling achterloopt of moeite hebt met bepaalde onderwerpen is de beste beslissing die je kunt nemen om aan de slag te gaan met een van onze docenten op Superprof. Onze privéleraren kunnen het leren van rekenen veel leuker en interessanter maken. Ten eerste zal de docent je alles vol met enthousiasme leren met een positieve houding. Dit zorgt ervoor dat rekenen veel levendiger wordt en de leerling veel sneller enthousiast raakt om nieuwe onderwerpen en rekenconcepten te leren.

 

Onze leraren hebben veel ervaring met lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden en weten precies hoe ze lessen interessanter kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het gebruiken van interessante onderwerpen en thema’s. Rekenen leren zal veel leuker en interessanter zijn met voorbeelden en oefeningen op basis van onderwerpen die je persoonlijk interessant vindt. De docent kan thema’s gebruiken die het leren veel aantrekkelijker maken.

 

Als de leerling lol heeft tijdens de les zal hij of zij rekenen niet meer zien als een obstakel. Beter nog, de leerling zal al snel verlangen naar de volgende les. Dit heeft een positieve invloed op het leerproces van de leerling. Als leerling zal je al snel merken dat rekenen veel soepeler gaat dan normaal en dat je geen moeite meer hebt met de onderwerpen die je lastig vond.

 

 

Is rekenen bijles de beste keuze?

 

Als je als leerling achterloopt op het vak rekenen is het van groot belang dat je dit probleem op tijd aanpakt. Dit kan voorkomen dat je moeite blijft hebben met dit vak in de toekomst en dat je de volgende niveaus beter aankunt en begrijpt. Hoe eerder je herkent dat je problemen hebt met rekenen, hoe beter. Als je lang een goed ritme hebt gevolgd maar onlangs merkt dat je moeite begint te hebben ben je op tijd om actie te ondernemen. Dit kan voorkomen dat de problemen in rekenen zich accumuleren en dat je tot een punt komt dat je niets meer van de rekenles begrijpt. Als je als leerling vrij jong bent en merkt dat je hier moeite mee hebt dan ben je op een goed punt om te vragen voor wat extra hulp bij rekenen. De beste beslissing die je kunt nemen is het nemen van rekenen bijles gegeven door een docent met veel kennis van dit vak.

 

 

 

Een van de vele voordelen van het volgen van bijles rekenen of een cursus rekenen met een van onze privéleraren is dat de docent de lessen of cursus speciaal voor jou zal voorbereiden. Privélessen zijn zo veel persoonlijker en de docent zal alle tijd en aandacht aan jou kunnen besteden. De docent zal er alles voor doen om al je sterke en zwakke punten te herkennen, hij of zij zal al snel te weten komen wat de onderwerpen zijn waar je moeite mee hebt om deze te kunnen verbeteren. Afhankelijk van je persoonlijke leerritme en werktempo zal je in staat zijn om lessen te krijgen die beter passen bij je algemene ritme. Als je niet voldoende tijd en aandacht krijgt om rekenen te leren op school kun je tijdens privélessen alle tijd nemen die je wilt.

 

 

Hoe vindt je een geschikte privéleraar?

 

Om een geschikte docent te vinden hoef je niet lang te zoeken. Wij beschikken over experts op alle gebieden. Superprof heeft een grote hoeveelheid leraren door heel Nederland, van Eindhoven tot Den Haag, Utrecht, etc. gespecialiseerd in alle vakken, zoals rekenen, wiskunde, Nederlands, Engels, en meer. Ze geven bijles rekenen, huiswerkbegeleiding en allerlei soorten hulp aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, van de basisschool, groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8, tot de middelbare school, MBO, HBO, universiteit, etc.

 

Het maakt niet uit of je 6 jaar of 18 jaar bent, onze leraren kunnen je altijd op het goede spoor brengen en zorgen dat je rekenen goed leert beheersen. Je hoeft alleen het onderwerp of vak en je woonplaats te zoeken en je ziet al snel wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt! Onze leraren staan open voor de tijden en locatie die jou het beste uitkomen. Je kunt bijles volgen bij jou thuis, bij de docent of online. Als je bijvoorbeeld meerdere keren per week lessen nodig hebt, zal de docent ervoor zorgen dat hij/zij voor jou klaar zal staan. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met een van onze enthousiaste privéleraren!

Wat wil je leren?