Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde in Leeuwarden

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 11 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Wiskunde bijles?

2. Organiseer je Wiskunde bijles in Leeuwarden

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leeuwarden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leeuwarden!

FAQ

💸 Wat is de prijs van een wiskundeles in Leeuwarden?

In Leeuwarden is het gemiddelde tarief van wiskunde bijles per uur €16.

 

Bijlesprijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw wiskundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar in Leeuwarden om privé wiskundecursussen te geven?

In Leeuwarden en de omliggende gebieden zijn 44 privéleraren wiskunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun advertenties bekijken en de wiskundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw wiskundecursus in Leeuwarden uit ons aanbod van meer dan 44 beschikbare docenten.

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan wiskundeleraren is gegeven in Leeuwarden?

Uit een steekproef van 11 aanbevelingen, beoordeelden studenten hun bijlesleraar wiskunde een gemiddelde van 4.8 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kan je op Superprof ook online bijlessen Wiskunde volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten biedt ook lessen lessen wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Wiskunde meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Wiskunde!

Check ons lerarenaanbod Wiskunde in Leeuwarden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles Wiskunde in Leeuwarden

Start met bijles wiskunde in de omgeving van Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en ben je op zoek naar wiskunde bijles gegeven door een privéleraar? Dan zit je bij ons goed! Op Superprof bieden wij de lessen die jij nodig hebt. Wij beschikken over een groot aantal zeer professionele wiskunde bijlesleraren die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw doelen. Onze wiskunde leraren in Leeuwarden hebben veel kennis en ervaring en weten precies hoe zij jou moeten helpen. Laat je helpen en zorg dat je snel beter presteert in het vak wiskunde. Ontdek gelijk welke van onze wiskunde leraren in Leeuwarden op dit moment beschikbaar zijn!

De bijles waar jij naar op zoek bent

Je kunt bij ons zonder twijfel de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Alle lessen die wij bieden zijn van hoge kwaliteit. Onze leraren hebben veel ervaring met het vak wiskunde en het geven van bijles. Laat je zo snel mogelijk helpen. Onze leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen om beter te presteren in het vak wiskunde. Neem met behulp van een van onze wiskunde leraren alle lesstof goed door. De leraar zal alle moeilijke onderwerpen zo effectief mogelijk uitleggen. Je zult bij het volgen van lessen al gauw merken dat je beter presteert in dit vak en dat je betere cijfers behaalt. Onze leraren kunnen jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en veel meer.

Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van leraren die wiskunde bijles bieden in Leeuwarden. Op de advertenties van onze leraren kun je alles vinden over hen, de lessen die zij bieden en hun tarieven. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Zorg dat je een leraar vindt die in staat is om bijles te geven op jouw niveau. Op Superprof kun je lessen vinden op alle niveaus. Van les aan leerlingen op de basisschool tot les aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo, studenten op het mbo, hbo, wo en meer. Op de advertenties kun je zien op welke niveaus elke leraar lesgeeft. Ben je naast wiskunde bijles ook op zoek naar les gericht op een ander vak? Je kunt bij ons ook bijles vinden gericht op andere vakken, denk aan rekenen, natuurkunde, scheikunde, Engels, Nederlands en veel meer.

Volg je bijles wiskunde op een locatie die voor jou praktisch is

Kies er bij ons voor om je bijles te volgen op een locatie waar jij je op je gemak voelt. Volg jij je bijles graag bij jou thuis? Bij ons is dat mogelijk. Een groot deel van onze leraren in Leeuwarden staan ervoor open om te reizen naar jouw locatie. Ook ontvangen velen jou graag bij hen thuis voor het geven van les. Via de advertenties van onze leraren kun je erachter komen op welke locaties zij in staat zijn om bijles te geven. Het is mogelijk dat je in plaats van fysieke lessen zoekt naar bijles online. Op Superprof kun je ervoor kiezen om je bijles online te volgen.

Een grote hoeveelheid van onze wiskunde leraren op Superprof zijn in staat om bijles online te geven via de webcam. Het volgen van bijles online heeft veel voordelen. Je kunt bij het volgen van bijles online bijvoorbeeld waar je maar wilt aan de slag. Je hoeft alleen je laptop, tablet of mobiel op te starten en je kunt van start met je online les. Waar jij je les ook wilt volgen, zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt en neem contact op. Kom samen met de door jou gekozen leraar tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog!

Wat wil je leren?