Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde A

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 354 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €18

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je Wiskunde A cursus online

Overleg met je leraar Wiskunde A en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen wiskunde a online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

2082 leraren bieden

online lessen wiskunde a.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen wiskunde a te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 2082 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen wiskunde a te geven ?

2082 leraren wiskunde a bieden aan om je te helpen met wiskunde a.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 2082 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen wiskunde a?

De gemiddelde prijs voor online lessen wiskunde a is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar wiskunde a
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren wiskunde a krijgen?

Gemeten over een totaal van 354  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


2082 leraren wiskunde a  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Online Wiskunde A bijles op Superprof

Steeds meer leerlingen kiezen voor het volgen van wiskunde A bijles online

Het volgen van bijles wiskunde A wordt steeds populairder. Steeds meer leerlingen komen terecht op ons platform voor het zoeken van leraren die wiskunde bijles geven aan leerlingen. We hebben veel docenten gespecialiseerd in alle vakken met veel ervaring in het geven van bijles. Je kunt aan de slag gaan met een docent naar keuze, daarnaast kun je er zelf voor kiezen op welke locatie je wiskunde bijles aan je wilt laten geven. Bij Superprof waarderen we jouw comfort en heb je een vrije keuze. Dit maakt het volgen van wiskunde A bijles zo prettig en gemakkelijk. Steeds meer leerlingen kiezen ervoor om zich wiskunde les te laten geven online via de computer.

De reden dat steeds meer leerlingen wiskunde bijlessen online aan zich laten geven door een ervaren online docent is dat veel leerlingen moeite hebben met dit vak op school. Wiskunde is een verplicht vak op de middelbare school, natuurlijk is niet elke leerling weggelegd voor wiskunde. Wiskunde behoort ook tot de vakken waar leerlingen over het algemeen de meeste moeite mee hebben. Leerlingen krijgen wiskunde als een verplicht op het vmbo, havo en vwo. Op de havo en vwo kunnen leerlingen kiezen uit verschillende wiskunde varianten afhankelijk van hun vakkenpakket op school. Deze wiskunde varianten bestaan uit wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. Ze verschillen voornamelijk qua leerstof, moeilijkheidsgraad en complexiteit.

Leerlingen krijgen vaak ook te maken met wiskunde in het hoger onderwijs. Wiskunde kan zitten tussen de vakken die leerlingen krijgen op mbo, hbo en vwo-opleidingen. Op de middelbare school worden leerlingen voorbereid op de wiskunde die zij krijgen op mbo, hbo en wo-vervolgopleidingen. Wiskunde is een belangrijk vak dat zowel voorkomt in ons dagelijks als professionele leven. Het type wiskunde dat leerlingen leren in het hoger onderwijs bereidt hen voor op de soort wiskunde en de manieren waarop het wordt toegepast in de branch van hun studie.

Ga aan de slag met een wiskunde docent naar keuze

Wiskunde is veel meer dan een vak op school. Wiskunde kan ons bepaalde vaardigheden leren die ons de rest van ons leven kunnen helpen. We hebben het niet alleen over vermenigvuldigen, delen, hoeken meten, grafieken gebruiken, etc. Wiskunde helpt ons om onze logica, creativiteit, probleemoplossing, kritisch denken en zelfs onze communicatieve vaardigheden beter te ontwikkelen. Leerlingen hebben vaak op jongere leeftijd niet door op hoeveel manieren wiskunde van pas zal komen in hun toekomst. De realiteit is dat we elke dag wiskunde op de een of andere manier nodig hebben en gebruiken.

Superprof wiskunde docenten

Superprof is een online platform van docenten over heel Nederland. Niet alleen op Nederlands niveau maar ook over de rest van de wereld. Op Nederlands niveau kun je wiskunde docenten vinden in alle Nederlandse regio’s, steden en provincies, van Amsterdam tot Den Haag, Rotterdam, Groningen, etc. Het unieke aan Superprof is dat je kunt zoeken naar docenten dicht bij jou in de buurt en op een overzichtelijke manier alle profielen kunt bekijken waardoor je kunt zien wat voor beoordeling de docent heeft, wat zijn/haar kwalificaties zijn en veel meer. Op de profielen van de docenten zul je zien in welke vakken en onderwerpen specialisaties hebben. Je kunt op Superprof een bijlesdocent vinden voor alle vakken die er zijn, van wiskunde tot rekenen, natuurkunde, scheikunde, economie, biologie, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, etc. Voor elk vak is er een grote hoeveelheid leraren beschikbaar.

Onze docenten geven les op alle niveaus, het maakt niet uit of je een beginner of expert bent, kind of volwassen, een leerling op het vmbo, havo of vwo, een leerling op de mbo, hbo of universiteit, of iets anders. We hebben docenten gespecialiseerd op het geven van wiskunde bijlessen aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Onze docenten kunnen je overal mee helpen, van bijles wiskunde A, een uitgebreide cursus wiskunde, een duidelijk wiskunde uitleg, huiswerkbegeleiding, examentraining, en veel meer.

Dingen om te overwegen voordat je een wiskunde leraar kiest

Het kan moeilijk zijn om de perfecte wiskunde docent te kiezen, vooral om het feit dat al onze wiskunde docenten zeer ervaren zijn in wiskunde en het geven van wiskunde les en over allerlei kwalificaties beschikken. Het is echter belangrijk dat je als leerling voor de juiste online leraar kiest voor het geven van wiskunde bijles. We begrijpen dat iedereen anders is. Elke leerling leert anders, en daarom is het belangrijk om na te gaan waar je mee worstelt en een ervaren leraar te vinden die deze uitdaging aankan. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte online wiskunde leraar is het belangrijk dat je tijdens het contact opnemen bespreekt waar je precies mee worstelt, voor hoeveel tijd je bijlessen nodig hebt, op welke dagen en uur van de dag je lessen nodig hebt, wat de beschikbaarheid van de leraar is, of je hulp nodig hebt met leren, huiswerkbegeleiding, examentraining of iets anders.

Je moet voor jezelf inschatten voor hoe lang je wiskunde bijles nodig hebt. Sommige leerlingen hebben maar een paar lessen nodig of zelfs maar een korte uitleg of hulp, andere leerlingen hebben online wiskunde lessen nodig voor een maand of zelfs een half jaar tot een jaar. Dit is een belangrijk punt dat je moet overleggen met de docent voordat je begint aan je wiskunde bijlessen. De docent zal communiceren voor wat voor periode hij/zij beschikbaar is. Als je niet weet voor hoe lang je online bijles nodig hebt is dit niet noodzakelijk een probleem, je zal er na een paar online wiskunde lessen achter komen wat je progressie is en hoeveel je hebt geleerd om er zekerder van te zijn van hoe lang je ongeveer lessen wilt volgen.

Ga vandaag nog aan de slag met bijles wiskunde online

Het maakt niet uit in wat voor vak je op zoek bent naar bijles online, al gaat het om het vak wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits of iets anders, al onze docenten zijn goed voorbereid en helpen je graag met bijles, het geven van een cursus, huiswerkbegeleiding, examentraining en veel meer. Op ons platform kun je goed zien welke online docent beschikbaar is voor het geven van bijles wiskunde of een cursus wiskunde A online. Als je een docent hebt gevonden, neem dan contact op om te vragen of de docent beschikbaar is op de tijden waarop jij bijles wiskunde nodig hebt. Als je verdere vragen hebt kun je die gerust stellen tijdens het contact opnemen met de docent. Wacht niet langer en start vandaag nog!

Wat wil je leren?