Homepagina
Lessen geven

Neem bijles Scheikunde in Zwolle met Superprof

🥇 De crème de la crème
⚗️ 13 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Scheikunde in Zwolle

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind jouw leraar Scheikunde in Zwolle

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Scheikunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Scheikundelessen in Zwolle

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Zwolle

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Zwolle
beoordelen hun leraar Scheikunde (chemie) als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Scheikunde (chemie)

Volg Scheikunde lessen in Zwolle via Superprof

Scheikundelessen met een ervaren leraar in Zwolle

 

 
Ben jij op zoek naar scheikunde bijles gegeven door een ervaren leraar gespecialiseerd in dit vak bij jou in de buurt van Zwolle? Ben jij een leerling op school en heb jij hulp nodig met het vak scheikunde op de middelbare school of in het hoger onderwijs? Ga dan aan de slag met een van onze leraren gespecialiseerd in het geven van bijles aan leerlingen op het vmbo, havo of vwo of studenten die een opleiding volgen in het hoger onderwijs. Wij hebben scheikunde docenten verspreid over verschillende delen van Zwolle die jou graag willen helpen met het geven van bijles in dit vak. Zij doen hun best om alles zo goed mogelijk uit te leggen en jou te helpen om beter te kunnen presteren in dit vak. Als jij niet op school zit maar extra kennis en informatie op wilt doen over scheikunde of scheikunde gerelateerde onderwerpen, dan kunnen de meeste van onze leraren jou daar bij helpen. Wij hebben veel experts met een grote passie voor scheikunde die jou graag willen helpen met het uitbreiden van jouw kennis. Wat jouw doelen ook zijn, zorg snel dat je een perfecte leraar vindt voor het geven van de bijles die jij nodig hebt in Zwolle!
 
 

De beste bijles in Zwolle

 

 
Scheikunde is een van de belangrijkste wetenschappen die er bestaan en tegelijk een zeer belangrijk vak op school. Wij krijgen vanaf een zeer jonge leeftijd al te maken met het vak scheikunde. Het is een verplicht vak zowel op het vmbo, havo als op het vwo. Verder komt het vak scheikunde / chemie regelmatig voor in het hoger onderwijs. Veel studenten komen dit vak tegen op het mbo, hbo en op de universiteit. Niet alleen geven onze leraren bijles scheikunde aan leerlingen op school maar ook aan mensen die graag meer kennis op willen doen over deze wetenschap en/of nieuwe onderwerpen willen leren. Waar jij ook woont, ongetwijfeld is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou in de buurt in Haarlem.
 
 

Ga aan de slag met een door jou gekozen scheikunde leraar

 

 
Aan de slag gaan met een door jou gekozen leraar heeft te veel voordelen om op te noemen. Een van de tientallen voordelen is dat jij aan de slag kunt met je bijles of cursus scheikunde op jouw eigen leertempo. Je hebt geen haast en je kunt zoveel tijd als je zelf wilt besteden aan het volledig begrijpen van moeilijke onderwerpen. Het kan voorkomen dat jij moeite hebt met dit vak aangezien het allemaal te snel gaat op school. De docent zal er tijdens de bijles voor zorgen dat jij kunt leren op jouw persoonlijke leertempo. En vergeet niet dat het volgen van bijles tien keer persoonlijker is. Je zult je niet afgeleid voelen tijdens je les, de leraar zal ook geen tijd en aandacht hoeven te besteden aan andere leerlingen.
 
 
Je zult binnen een korte tijd veel beter presteren in het vak scheikunde. Aangezien bijles veel persoonlijker is, zorgt dit ervoor dat jij je veel meer op je gemak voelt en dat je met meer zelfverzekerdheid aan de slag kunt. Je kunt gedurende de hele les alle vragen stellen die in je opkomen. Zoals we al zeiden hebben wij ook docenten die lesgeven aan mensen die niet op school zitten maar graag extra kennis op willen doen. Onze leraren hebben veel kennis en kunnen jou bijna overal mee helpen. Naast scheikunde hebben de meeste leraren ook kennis van vakken als biologie, wiskunde en natuurkunde.
 
 

Kijk of je de lessen kunt vinden waar jij naar zoekt in Zwolle

 

 
Ontdek zo snel mogelijk welke van onze scheikunde leraren de lessen biedt die jij nodig hebt. Je kunt erachter komen welke leraren de lessen bieden die jij nodig hebt door hun advertenties te lezen. Lees alle advertenties en alle informatie goed door. Op de advertenties kun je diverse informatie vinden over onder andere hun specialisaties, aan wie en op welke niveaus zij lesgeven, hun methodologie, kennis, ervaring, hun tarief per lesuur, achtergrond en de locaties waarop zij jou kunnen begeleiden. Er is geen betere plek voor het vinden van professionele leraren. Naast scheikunde / chemie kun je ook leraren vinden gespecialiseerd in andere vakken, zoals natuurkunde, wiskunde, biologie, aardrijkskunde, economie en veel meer vakken.
 
 

Ga aan de slag op de locatie waarop jij het liefst aan de slag wilt

 

 
Naast alle bovengenoemde voordelen kun je ook profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen op welke locatie en tijden je scheikunde les plaats moet vinden. Is er een specifieke locatie waarop jij graag je bijles volgt? Zorg dan dat je een leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op deze locatie. Dit kan zijn bij jou thuis of op de locatie van de leraar. De meeste van onze leraren staan ervoor open om jou te ontvangen bij hen thuis. Je zit niet meer vast aan bijles op een vaste locatie waar jij niet van tevoren voor hebt gekozen. Je hoeft ook niet meer ver te reizen of hoge reiskosten te betalen, zeer waarschijnlijk is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Naast Zwolle kun je ook scheikunde leraren vinden in andere steden en regio’s van Overijssel en de rest van Nederland. Verder kun je er ook voor kiezen om je bijles scheikunde online te volgen via de webcam. Wij hebben een groot aantal online leraren die jou graag online willen helpen met het geven van scheikunde bijles.
 
 

Neem contact op en boek je eerste les

 

 
Al ben jij op zoek naar bijles, hulp met huiswerk, hulp met het leren voor een toets, examentraining, hulp met een opleiding of andere soorten lessen, kijk gauw welke van onze leraren jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen. Als je een perfecte docent hebt gevonden, neem dan snel contact op en stuur hem of haar een bericht. Laat de leraar weten in wat voor lessen jij geïnteresseerd bent en wat jouw doelen zijn. Laat ook weten voor hoe lang jij je bijles wilt volgen, bijvoorbeeld voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer. Start zo snel mogelijk met je eerste les in Zwolle!

FAQ

💸 Wat is de prijs van scheikundecursussen in Zwolle?

In Zwolle zijn de gemiddelde kosten van scheikunde bijlessen €18.

 

Bijlesprijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw scheikundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze scheikunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privé scheikundecursussen te geven in Zwolle?

13 docenten zijn beschikbaar om scheikundelessen te geven in Zwolle en nabijliggende dorpen en steden.

 

Lees hun profiel voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw scheikundecursus in Zwolle uit ons aanbod van meer dan 13 beschikbare docenten scheikunde.

💻Kun je op afstand via de webcam een cursus Scheikunde volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen Scheikunde (chemie) les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Scheikunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Scheikunde bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten studenten hun bijlesleraar scheikunde in Zwolle?

Uit een steekproef van 3 aanbevelingen, beoordeelden studenten hun scheikunde docenten een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefonisch contact of mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je starten met scheikundelessen in Zwolle?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom scheikunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een docent scheikunde kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde overwinnen.

 

Alle scheikunde cursussen met een gekwalificeerde leraar bieden je de gelegenheid de verschillende scheikundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor scheikundecursussen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een competente tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende scheikundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of online lessen wilt volgen, selecteer je privéleraar en reserveer je scheikunde cursus vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat informatie uit te wisselen met je leraar om je scheikundelessen te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 13 privéleraren in Zwolle.

 

Vind je scheikundeleraar