Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 5 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Leeuwarden

Bekijk meer leraren

17 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 2 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leeuwarden!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Boek een taalcursus Frans voor beginners via Superprof

Volg je cursus Frans met een expert in Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en zoek je naar een ervaren Frans leraar bij jou in de buurt? Wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans lessen, een cursus Frans, bijles Frans, een cursus gericht op het leren van de Franse grammatica, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, Franse accenten, hulp met het vak Frans op school, hulp met een opleiding, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, hulp met het voorbereiden op een Frans examen, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor intermediates, lessen op een niveau voor gevorderden, Frans cursussen aan groepen, Franse lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, cursussen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees of een andere taal, een cursus Frans op een specifieke locatie, een cursus Frans online, Frans bijles online, een proefles of iets anders met een professionele Frans leraar in Leeuwarden? Bekijk direct wie er op dit moment beschikbaar zijn voor het geven van de lessen die jij nodig hebt in Leeuwarden!

Meerdere Frans leraren in Leeuwarden

Al woon je in Leeuwarden en zoek je naar Frans lessen van hoge kwaliteit, dan ben je hier aan het juiste adres. In Leeuwarden beschikken wij over meerdere leraren met veel kennis en ervaring op het gebied van de Franse taal. Zij weten veel van de Franse taal en taalkunde en weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en doelen. Onze leraren hebben veel ervaring en hebben veel leerlingen geholpen met het leren van de Franse taal en het geven van de lessen die zij nodig hadden. Alle leerlingen die Frans lessen hebben gevolgd met onze Frans leraren in Leeuwarden raden het volgen van Frans lessen met onze experts aan iedereen aan. Twijfel niet en kijk snel of je een geschikte leraar kan vinden tussen de meerdere advertenties van onze Frans leraren in Leeuwarden. Op deze pagina kun je alle leraren vinden die momenteel in staat zijn om jou te helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Al zoek je naar een cursus Frans, bijles Frans, een cursus gericht op het leren van de Franse grammatica, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, Franse accenten, hulp met het vak Frans op school, hulp met een opleiding, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, lessen aan beginners, lessen aan gevorderden of iets dergelijks, kijk snel of je een geschikte leraar kunt vinden die de lessen biedt die jij nodig hebt.

Vind een geschikte Frans leraar bij jou in de buurt van Leeuwarden

Bekijk alle advertenties van onze Frans leraren in Leeuwarden en lees alle vermelde informatie goed door. Kijk of er een geschikte leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en persoonlijke doelen en de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een perfecte Frans leraar hebt gevonden die de lessen biedt die jij nodig hebt, wacht dan niet te lang en neem snel contact op. Je kunt op een vrij eenvoudige manier contact opnemen en een eerste les boeken. Dit kun je doen door op 'Boek een les' te drukken op de advertentie van de leraar. Schrijf de leraar naar keuze een bericht en laat hierin weten wat voor lessen jij nodig hebt, wat jouw Frans niveau is en welke doelen jij wilt bereiken door middel van je Frans lessen. Laat ook weten op welke tijden en locatie jij aan de slag wilt met jouw lessen. De leraar zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk te reageren en jou voorzien van alle belangrijke informatie. Aan de slag gaan met een professionele Frans leraar is de beste manier om snel en effectief de Franse taal te leren.

Volg je lessen op een locatie die voor jou goed uitkomt

Bij ons kun je zelf bepalen op welke locatie je lessen plaats moeten vinden. De meeste van onze Frans leraren in Leeuwarden zijn in staat voor het geven van lessen op meerdere locaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan de slag te gaan bij jou thuis. Veel leraren op Superprof staan ervoor open om les te geven op de locatie van hun leerlingen. Ook kun je ervoor kiezen om je lessen te volgen op de locatie van de leraar. De meeste Frans leraren beschikken over een goede omgeving voor het geven van lessen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, bespreek dit dan met de leraar.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les Frans in Leeuwarden!

Al woon je in Leeuwarden en zoek je naar een ervaren Frans leraar bij jou in de buurt, wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans lessen, een cursus Frans, bijles Frans, een cursus gericht op het leren van de Franse grammatica, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, Franse accenten, hulp met het vak Frans op school, hulp met een opleiding, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, hulp met het voorbereiden op een Frans examen, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor intermediates, lessen op een niveau voor gevorderden, Frans cursussen aan groepen, Franse lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, cursussen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees of een andere taal, een cursus Frans op een specifieke locatie, een cursus Frans online, Frans bijles online, een proefles of iets anders met een professionele Frans leraar in Leeuwarden, bekijk direct wie er op dit moment beschikbaar zijn voor het geven van de lessen die jij nodig hebt in Leeuwarden. Lees alle advertenties goed door, neem een juiste beslissing en maak contact met een leraar naar keuze!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun docenten Franse les in Leeuwarden?

De leerlingen geven een gemiddelde rating van uit 5 op een meting van reviews.

 

Onze klantenservice is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, de hele week in het geval van vragen omtrent een privécursus.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel leraren zijn beschikbaar om bijlessen in de Franse taal te geven in Leeuwarden?

In Leeuwarden en in aangrenzende gebieden, geven 5 tutors Franse les aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Leeuwarden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Frans in Leeuwarden uit 5 leraren.

👴🏼Met welk doel zou je lessen Frans gaan volgen?

Lessen Frans met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je selecteert je leraar en je plant in real life of online je privélessen in de Franse taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je thuislessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 5 bijlesleraren Frans in Leeuwarden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een thuisles in de Franse taal in Leeuwarden?

In Leeuwarden is het gemiddelde bedrag van een bijles Frans €17.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel leraren geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.