Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 211 beoordelingen.

21 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €21

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen frans online

Overleg met je leraar frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen frans online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

974 leraren bieden

online lessen frans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen frans te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 974 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen frans te geven ?

 

974 leraren frans bieden aan om je te helpen met frans.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 974 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen frans?

De gemiddelde prijs voor online lessen frans is 21 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar frans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren frans krijgen?

Gemeten over een totaal van 211  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

974 leraren frans  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek een online cursus Frans met Superprof

Frans bijles online met een docent naar keuze

Ben je op zoek naar Franse les online, een cursus Frans online, bijles Frans online of Franse lessen voor het voorbereiden op een Frans examen of huiswerk online? Het volgen van Frans bijles online en allerlei cursussen online is bij ons meer dan mogelijk! Nog nooit is het volgen van Franse lessen of een cursus Frans online zo gemakkelijk geweest. Dankzij Superprof kun je Franse lessen of een cursus Frans online volgen op de tijden die jou het beste uitkomen met een online Frans docent naar keuze. Het volgen van Franse lessen online of een cursus Frans online heeft veel verschillende voordelen ten opzichte van het volgen van een Frans cursus met een Frans docent op een fysieke locatie.

Allerlei soorten Franse lessen en cursussen online

Op Superprof kun je met een online docent Frans aan de slag gaan met de Franse lessen of taalcursus Frans online die jij nodig hebt. Dit kan gaan om Franse lessen of een online cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans online aan leerlingen op een niveau voor halfgevorderden, een Franse les online aan leerlingen op een niveau voor gevorderden en veel meer. Elke Frans docent online spreekt vloeiend Frans. Sommige van onze Frans docenten online spreken Frans op een native niveau en hebben een afkomst uit Frankrijk of Wallonië.

Elke Frans docent online kan je overal mee op weg helpen, ongeacht je Frans niveau. Al ben je een beginner die pas voor het eerst te maken krijgt met de Franse taal of een expert die graag meer wilt leren van de Franse taal, onze Frans docenten kunnen je overal mee helpen. Veel mensen die zich aanmelden voor het volgen van bijles Frans online zijn leerlingen in het onderwijs die hulp en begeleiding nodig hebben met het vak Frans. Daarnaast melden veel mensen zich aan voor het leren van zakelijk Frans voor hun beroep of studie.

Elke online docent Frans heeft veel kennis van de Franse taal en taalkunde en weet precies hoe hij/zij alles aan leerlingen moet uitleggen, hoe de Franse grammatica in elkaar zit, de beste manier voor het leren van woordenschat en het gebruik van Franse woorden, de Franse uitspraak, accenten en alle verschillende manieren van spreken, en veel meer. Je online docent Frans leert je tijdens de Franse lessen online of cursus Frans online alles van de Franse taal tot in de details.

Kies zelf voor een online docent Frans

Een groot voordeel van het volgen van Franse lessen of een cursus Frans online via Superprof is dat je zelf kan kiezen met welke online Frans docent je aan de slag wilt gaan. Je kunt op de pagina van Frans docenten online alle Frans docenten vinden die beschikbaar zijn voor het geven van Franse lessen en cursussen online. Op het profiel van elke online Frans docent kun je informatie vinden over de soorten Franse lessen en cursussen online die zij geven, wat hun ervaring, specialisaties en kwalificaties zijn, de tarieven, etc.

Elke Frans docent online geeft lessen en cursussen online van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Meerdere van onze Frans docenten online geven korting als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Ook geven veel online docenten hun eerste Frans les online gratis. Deze mogelijkheid staat meestal aangegeven op het profiel van de docent. Als je meer wilt weten over de Frans docent online, neem contact op en stel de docent alle mogelijke vragen die jij hebt.

Franse lessen online volgen op de meest praktische tijden

Je kunt met je online docent Frans je lessen of cursus Frans volgen op de tijden die jou het beste uitkomen. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag in de week om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Wij beschikken over veel online Frans docenten, je zal ongetwijfeld een geschikte online Frans docent vinden die beschikbaar is op de tijd, dag van de week en uur van de dag waarop jij Franse lessen of een cursus Frans online wilt volgen. De doelen van leerlingen kunnen erg verschillen, de ene leerling heeft maar een paar Franse lessen nodig voor een week, de ander voor een paar weken, maanden, een half jaar of zelfs voor een jaar. Neem contact op met een Frans docent online en kom samen tot een besluit.

Het volgen van een cursus Frans online kan overal waar je wilt

Franse bijles volgen en de Franse online taal leren kan dankzij Superprof waar je maar wilt. Je hoeft niet meer af te spreken met een Frans docent op een fysieke locatie om Franse lessen of een cursus Frans te volgen. Je hebt alleen een computer, een internetverbinding en een webcam nodig om te kunnen beginnen aan je lessen of cursus Frans online. Deze manier van lessen volgen is zeer dynamisch en super flexibel. Je kunt overal aan de slag, het maakt niet uit of je thuis bent of ergens anders. Je hoeft alleen je computer op te starten om aan de slag te gaan met je cursus Frans online.

Start vandaag nog met je cursus Frans online!

Leerlingen stellen onze Frans docenten online erg op prijs. We hebben een geweldige reputatie opgebouwd zowel op Nederlands niveau als op internationaal niveau. Steeds meer nieuwe leerlingen melden zich aan voor het volgen van allerlei verschillende lessen en cursussen. We hebben van veel leerlingen taalexperts gemaakt. We beschikken niet alleen over docenten gespecialiseerd in Frans maar ook docenten die lesgeven in andere talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Spaans en veel meer.

Ga vandaag nog aan de slag met je Franse lessen of cursus Frans online met je Frans docent online naar keuze op de tijd, dag en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Bekijk het profiel van elke online docent Frans voorzichtig en lees wat voor kennis, ervaring en kwalificaties elke online Frans docent. Als je een perfecte online docent Frans hebt gevonden, neem contact op en vertel wat voor soort online Franse lessen of cursus Frans je nodig hebt en op welke tijd, dag en uur van de dag en voor hoe lang de cursus wilt volgen. Stel alle mogelijke vragen die je hebt tijdens het contact opnemen. Wacht niet langer en start zo snel mogelijk met je Franse lessen of cursus Frans online!

Wat wil je leren?