Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 4 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Alkmaar

Bekijk meer leraren

24 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Alkmaar!

Onze leerlingen in Alkmaar
beoordelen hun leraar Frans als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Boek een taalcursus Frans voor beginners in Alkmaar.

 

Ga snel aan de slag met je cursus Frans in Alkmaar

Ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in de Franse taal bij jou in de buurt van Alkmaar? Wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar les Frans, een cursus Frans, bijles Frans, training, hulp met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, woordenschat, spelling, uitspraak, communicatie, het verbeteren van je accent, Franse lessen aan beginners, Frans lessen aan intermediates, Frans lessen aan gevorderden, een cursus Frans aan groepen, een cursus aan kinderen, een cursus Frans aan jongeren en volwassenen, hulp aan leerlingen op de middelbare school, les aan leerlingen in het hoger onderwijs op het MBO, HBO of universiteit, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een cursus Frans voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, een cursus zakelijk Frans voor je werk, lessen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Grieks, Latijn of een andere taal, les op een specifieke locatie, een cursus Frans online, bijles online, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Alkmaar? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meerdere Frans experts in Alkmaar

Wij beschikken over een grote hoeveelheid docenten verspreid over heel Nederland. In Alkmaar kun je meerdere docenten vinden gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen. Zij hebben veel kennis en ervaring en willen jou graag helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Onze Frans docenten bieden verschillende lessen, cursussen en workshops. Ongetwijfeld zul je de lessen vinden die jij nodig hebt. Onze docenten weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en behoeften. Kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden die de lessen biedt die jij nodig hebt. Op deze pagina kun je alle docenten vinden gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen in Alkmaar. Op de advertenties van onze docenten in Alkmaar kun je alle belangrijke informatie vinden over de lessen en cursussen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, informatie over hun specialisaties, kennis, ervaring, prijs per uur, tijden, locaties en meer. Naast Frans beschikken wij ook over een enorm aantal docenten gespecialiseerd in andere talen en vakken, waaronder Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Grieks, Latijn, wiskunde, geschiedenis, etc.

Vind een geschikte docent in Alkmaar

Bij ons heb je in je voordeel dat je zelf kunt bepalen met wie jij aan de slag wilt. Je zit niet langer vast aan lessen met een leraar waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Je kunt zelf bepalen met welke van onze vele Frans leraren je lessen plaats moeten vinden. Bekijk alle advertenties, lees alle informatie goed door en kijk of er een perfecte leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je alle advertenties en informatie hebt bekeken en een geschikte Frans leraar hebt gevonden in Alkmaar, wacht dan niet langer en neem snel contact op. Je kunt op een eenvoudige manier contact opnemen en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de Frans docent. Vervolgens zul je alle opties zien waarmee jij contact kunt maken en een bericht kunt sturen. Schrijf een leraar naar keuze een bericht en laat weten wat voor lessen jij nodig hebt en welke doelen jij wilt bereiken door middel van je lessen. Ga snel aan de slag met je eerste Frans les in Alkmaar. Naast Alkmaar kun je ook docenten gespecialiseerd in de Franse taal vinden in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland. Je kunt Frans docenten vinden van Amsterdam tot Haarlem, Zaanstad, Rotterdam, Den Haag, Groningen, etc.

Bepaal waar en wanneer je Franse lessen plaats moeten vinden

Naast alle voorgenoemde voordelen zijn er veel meer dingen waar je van kunt profiteren. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waar je lessen plaats moeten vinden. De meeste van onze leraren in Alkmaar staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de leraar of op een andere locatie als de Frans leraar hiervoor open staat. Je kunt er ook voor kiezen om je Frans cursus online te volgen via de computer. Naast een locatie naar keuze kun je ook profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen op welke tijden je Franse lessen moeten plaatsvinden. Ontdek welke van onze Frans leraren beschikbaar is voor het geven van lessen op de tijden waarop jij vrij bent. Laat de docent ook weten voor hoe lang jij je lessen wilt volgen, of dit gaat om een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een cursus Frans voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar.

Ga snel van start met je eerste Frans les in Alkmaar

Al ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in de Franse taal bij jou in de buurt van Alkmaar, wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar les Frans, een cursus Frans, bijles Frans, training, hulp met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, woordenschat, spelling, uitspraak, communicatie, het verbeteren van je accent, Franse lessen aan beginners, Frans lessen aan intermediates, Frans lessen aan gevorderden, Frans cursussen aan groepen, een cursus aan kinderen, Frans cursussen aan jongeren en volwassenen, hulp aan leerlingen op de middelbare school, les aan leerlingen in het hoger onderwijs op het MBO, HBO of universiteit, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een cursus Frans voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, een cursus zakelijk Frans voor je werk, lessen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Grieks, Latijn of een andere taal, les op een specifieke locatie, een cursus Frans online, bijles online, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Alkmaar, ontdek snel wie er momenteel beschikbaar zijn in Alkmaar. Lees alle advertenties en informatie van de docenten in Alkmaar goed door, neem een beslissing en maak snel contact met een docent naar keuze!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun bijles leraren Franse taal in Alkmaar?

De leerlingen geven een gemiddelde rating van van de vijf op een meting van ratings.

 

In het geval van complicaties omtrent een bepaalde cursus, staat ons team Klantrelaties open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om lessen in de Franse taal te geven in Alkmaar?

In Alkmaar en omgeving, geven 4 privé leraren Franse lessen aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Alkmaar, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen Frans in Alkmaar uit 4 leraren.

👴🏼Om welke redenen zou je een cursus Frans gaan doen?

Privé lessen Frans met een docent laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je bijlesleraar en je plant in real life of online je privélessen Frans, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen Frans vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 4 tutors in de Franse taal in Alkmaar.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een thuisles Frans gemiddeld in Alkmaar en omgeving ?

De gemiddelde kosten van een bijles Frans in Alkmaar is €24.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.