Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 19 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Nijmegen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

18 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Nijmegen!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Frans voor beginners, vind jouw lessen op Superprof

Volg je Frans lessen met een expert in Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen in Nijmegen? Wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans les, een cursus Frans, bijles Frans, een Frans workshop, training, hulp met een opleiding, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse les aan een groep, Franse lessen aan kinderen, een cursus Frans aan jongeren en volwassenen, lessen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, les aan leerlingen in het hoger onderwijs, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur en leven in Frankrijk, taalcursussen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Italiaans of andere talen, cursussen op een specifieke locatie, een cursus Frans online, Frans bijles online, taaltraining online, een proefles of iets dergelijks gegeven door een Frans leraar in Nijmegen? Bekijk direct wie er momenteel beschikbaar zijn in Nijmegen!

Een groot aantal Frans leraren in Nijmegen

In Nijmegen beschikken wij over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen. Zij willen jou graag helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van de doelen die jij wilt behalen. Onze Frans leraren in Nijmegen hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties, zij weten precies hoe zij jou moeten helpen en lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en persoonlijke doelen. Onze Frans leraren bieden verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Kijk snel of je de lessen kunt vinden die jij nodig hebt. Op deze pagina kun je alle profielen vinden van leraren gespecialiseerd in het geven van Frans lessen die momenteel in staat zijn om jou te begeleiden in Nijmegen. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden over hun kennis, ervaring, specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, tarieven, de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven, tijden en meer.

Volg je Frans lessen met een leraar naar keuze

Dankzij Superprof kun je zelf kiezen met welke leraar jij aan de slag wilt. Je zit niet langer vast aan lessen met een leraar waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om leraren, in Nijmegen hebben wij een grote hoeveelheid Frans experts die jou met veel enthousiasme willen helpen. Het is erg belangrijk dat je lessen kunt volgen met een leraar naar keuze die voldoet aan al jouw eisen en behoeften om zoveel mogelijk uit je leerervaring te kunnen halen. Al onze Frans leraren in Nijmegen bieden lessen van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer voordelige tarieven. Ook bieden meerdere van onze leraren kortingen op hun Frans les als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Verder biedt bijna elke Frans leraar in Nijmegen een eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis les kun je kennismaken met de leraar en zijn/haar manier van lesgeven en uiteindelijk bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen Frans leraar.

De vele voordelen van het volgen van lessen met onze frans docenten in Nijmegen

Op Superprof heb je tientallen voordelen waar je van kunt profiteren. Naast het zelf kunnen bepalen met welke Frans leraar jij aan de slag wilt kun je ook bepalen op welke tijden en locatie je lessen moeten plaatsvinden. De meeste van onze Frans leraren in Nijmegen staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Op de profielen van onze Frans leraren in Nijmegen staan de locaties vermeld waarop zij in staat zijn om Franse lessen te geven. Je kunt ervoor kiezen om je Frans lessen te volgen op de locatie bij jou thuis en je Frans leraar over laten komen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je Frans lessen te volgen op de locatie van je leraar. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten en bespreek dit met de leraar. Naast Franse lessen op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om je Frans lessen of cursus Frans online te volgen. Ontdek verder welke leraren in staat zijn om jou te begeleiden op de tijden waarop jij vrij bent. Vind een geschikte leraar en laat weten op welke tijden jij je lessen wilt volgen. De leraar zal jou snel laten weten of hij/zij beschikbaar is voor het geven van lessen op deze tijden.

Neem contact op en boek je eerste les in Nijmegen

Al ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen in Nijmegen, wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans les, een cursus Frans, bijles Frans, een Frans workshop, training, hulp met een opleiding, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse les aan een groep, Franse lessen aan kinderen, een cursus Frans aan jongeren en volwassenen, lessen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, les aan leerlingen in het hoger onderwijs, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur en leven in Frankrijk, taalcursussen gericht op Engels, Nederlands, Duits, Italiaans of andere talen, cursussen op een specifieke locatie, een cursus Frans online, Frans bijles online, taaltraining online, een proefles of iets dergelijks gegeven door een Frans leraar in Nijmegen, vind snel een geschikte leraar bij jou in de buurt. Bekijk elk profiel en lees alle informatie goed door. Beslis met wie jij aan de slag wilt, maak contact en boek je eerste les Frans in Nijmegen!

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Frans uit Nijmegen beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde score van 5.0 uit 5 op een sample van 4 beoordelingen.

 

Onze klantenservice is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, vijf dagen per week in het geval van vragen omtrent een cursus.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om les Frans te geven in Nijmegen?

19 privéleraren Frans bieden de mogelijkheid tot thuislessen Frans in Nijmegen en omgeving.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Nijmegen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Frans in Nijmegen uit 19 bijlesleraren.

👴🏼Om welke redenen zou je privélessen Frans gaan starten?

Thuislessen Frans met een tutor geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je leraar en je organiseert in real life of online je bijlessen Frans, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de docent van jouw keuze om thuislessen in de Franse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 19 docenten Frans in Nijmegen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een bijles Frans in Nijmegen?

De gemiddelde prijs van een les in de Franse taal in Nijmegen is €18.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.