Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 8 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Amersfoort

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

29 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

11 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 11 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amersfoort!

Onze leerlingen in Amersfoort
beoordelen hun leraar Frans als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Frans voor beginners, boek je eerste les via Superprof

Leer de Franse taal beheersen als een expert in Amersfoort

Woon je in Amersfoort en ben je op zoek naar een Frans leraar bij jou in de buurt voor het geven van lessen? Ben je op zoek naar Frans lessen en/of een cursus Frans, bijles Frans, training, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, Franse lessen aan intermediates, Franse lessen aan gevorderden, een Frans cursus aan groepen, Frans lessen aan kinderen, les aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, les voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, cursussen op een specifieke locatie, Frans lessen online via de webcam, cursussen online, Frans bijles online, les gericht op Engels, Nederlands, Italiaans of een andere taal, een proefles of iets dergelijks gegeven door een Frans leraar in Amersfoort? Ontdek snel welke van onze Frans leraren in Amersfoort de lessen of cursus biedt die jij nodig hebt!

De beste Frans leraren in Amersfoort

Op Superprof kun je een enorme hoeveelheid docenten vinden gespecialiseerd in allerlei verschillende onderwerpen en vakken. In Amersfoort kun je een groot aantal leraren vinden gespecialiseerd in de Franse taal, het geven van lessen gericht op basis Frans, de Franse taal op een niveau voor gevorderden, lessen gericht op de Franse grammatica, spelling, uitspraak, communicatie, Franse accenten, les gericht op het leren van Frans gesproken in een specifieke regio van Frankrijk of België en veel meer. Onze Frans leraren in Amersfoort bieden veel verschillende soorten lessen en cursussen aan leerlingen op verschillende niveaus en van alle categorieën. Onze Frans leraren bieden les aan leerlingen op een niveau voor beginners, leerlingen op een niveau voor intermediates, lessen op een niveau voor gevorderden en aan leerlingen van jong tot oud. Onze docenten hebben veel ervaring met het geven van lessen zowel aan jonge kinderen als aan mensen van een oudere leeftijd. Vind snel een geschikte Frans leraar in Amersfoort en meld je aan. Aan de slag gaan met een professionele Frans leraar bij jou in de buurt is de beste manier om snel en effectief de Franse taal te leren. Naast Amersfoort beschikken wij ook over leraren met diverse specialisaties in andere steden en regio’s van Utrecht en de rest van Nederland.

Kijk snel wie er allemaal beschikbaar zijn in Amersfoort

Wij hebben een groot aantal Frans experts verspreid over verschillende delen van Amersfoort. Ontdek snel welke van onze leraren in staat is om de lessen te geven die jij graag wilt volgen. Op deze pagina kun je alle Frans leraren vinden die op dit moment in staat zijn om jou te helpen met het geven van Frans lessen in Amersfoort. Op de profielen van onze leraren kun je alle relevante informatie vinden over hun specialisaties, kennis, ervaring, de soorten lessen die zij bieden, op welke niveaus zij lessen bieden, informatie over hun opleidingen, werkervaring, beschikbare tijden, locaties en meer. Bekijk elk profiel en lees alle informatie goed door. Kijk of er een juiste leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt behalen. Als je een geschikte Frans leraar in Amersfoort hebt gevonden, wacht dan niet te lang en neem snel contact op. Je kunt op een eenvoudige manier contact opnemen door op 'Boek een les' te drukken. Je kunt deze optie vinden op het profiel van de leraar. Druk hierop en kies één van de opties waarmee jij contact kunt maken. Schrijf de Frans leraar naar keuze een bericht en laat hem/haar weten wat jij precies nodig hebt, welke doelen jij graag wilt behalen, wat jij verwacht van je lessen en op welke tijden en locatie jij het liefst je lessen wilt volgen.

Volg je lessen op de tijden waarop jij vrij bent

In Amersfoort beschikken wij over meerdere Frans leraren die beschikbaar zijn voor het geven van lessen op verschillende tijden. Ontdek snel welke van onze Frans leraren in Amersfoort beschikbaar zijn voor het geven van lessen of de cursus die jij nodig hebt op de tijden waarop jij vrij bent. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week om een bepaald uur, vind dan een Frans leraar in Amersfoort die beschikbaar is voor het geven van les op deze tijden en dagen. De beschikbare tijden van meerdere van onze Frans leraren staan vermeld op hun profielen. Als je een geschikte leraar hebt gevonden wiens tijden niet staan vermeld, neem dan gerust contact op en vraag of hij/zij beschikbaar is voor het geven van lessen op deze tijden. Ontdek ook welke van onze docenten in staat is voor het geven van lessen op jouw gewenste locatie.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met een leraar naar keuze in Amersfoort

Al woon je in Amersfoort en ben je op zoek naar een Frans leraar bij jou in de buurt, ben je op zoek naar Frans lessen en/of een cursus Frans, bijles Frans, training, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, Franse lessen aan intermediates, Franse lessen aan gevorderden, een Frans cursus aan groepen, Frans lessen aan kinderen, les aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, les voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, cursussen op een specifieke locatie, Frans lessen online via de webcam, cursussen online, Frans bijles online, les gericht op Engels, Nederlands, Italiaans of een andere taal, een proefles of iets dergelijks gegeven door een Frans leraar in Amersfoort, vind snel een geschikte leraar bij jou in de buurt. Bekijk elk profiel en lees alle informatie goed door, neem een beslissing en maak snel contact met een leraar naar keuze in Amersfoort!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun bijles leraren Franse taal in Amersfoort?

Uit 1 beoordelingen geven de leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 van de vijf.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent onze diensten, staat onze klantenservice tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, elke werkdag.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel leraren zijn beschikbaar om bijlessen Frans te geven in Amersfoort en omgeving?

In Amersfoort en in aangrenzende gebieden, geven 8 tutors Franse lessen aan.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Amersfoort, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivé lessen Frans uit meer dan 8 tutoren.

👴🏼Waarom neem je privélessen Frans in Amersfoort?

Privélessen Frans met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je leraar en je organiseert in real life of online je lessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 8 privéleraren Frans in Amersfoort.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor lessen in de Franse taal in Amersfoort?

De gemiddelde kosten van een bijles Frans in Amersfoort is €29.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.