Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 9 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

21 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 3 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Haarlem!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Frans voor Beginners, Superprof is het juiste adres om je Frans te verbeteren.

Leer de Franse taal met een professionele docent in Haarlem

Ben je op zoek naar een professionele docent gespecialiseerd in de Franse taal in de buurt van Haarlem? Wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Franse les, een cursus Frans, bijles Frans, een workshop, studiebegeleiding, examentraining, een Frans cursus gericht op de Franse grammatica, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse les aan groepen, les Frans aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, Frans cursussen online, bijles online, training online, een cursus zakelijk Frans, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Haarlem, bekijk direct wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

De beste lessen in Haarlem

In Haarlem beschikken wij over een groot aantal docenten gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen die jou graag willen helpen met het leren van de Franse taal. Onze Frans docenten in Haarlem bieden verschillende soorten lessen, cursussen en workshops aan leerlingen op elk niveau, van beginners tot intermediates en gevorderden en aan leerlingen van jong tot oud. Onze Frans docenten beschikken over veel kennis, ervaring en specialisaties. Zij hebben veel leerlingen geholpen met het geven van Franse lessen en het behalen van hun persoonlijke doelen. Alle leerlingen die lessen hebben gevolgd met onze Frans docenten in Haarlem bevelen onze docenten aan iedereen aan. Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van docenten die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van Franse lessen in Haarlem. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, tarieven, tijden, locaties en meer.

Bepaal waar je lessen plaats moeten vinden

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke locatie je lessen plaats moeten vinden. Je hebt meerdere locaties om uit te kiezen. De meeste van onze Frans docenten in Haarlem staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Je kunt beslissen om je Franse lessen te volgen op de locatie van je docent. De meeste docenten beschikken over een geschikte locatie voor het geven van lessen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis en je docent over laten komen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de docent tijdens het contact opnemen. De docent zal jou gelijk laten weten of hij/zij in staat is om jou te begeleiden op deze locatie. Als je in plaats van het volgen van je lessen liever online aan de slag gaat dan is dat ook mogelijk. Veel van onze Frans docenten op Superprof bieden Franse lessen online en zijn hier goed op voorbereid. Ontdek snel welke van onze docenten in staat is om jou te begeleiden op jouw gewenste locatie.

Volg je lessen op de meest praktische tijden

Naast een locatie naar keuze kun je ook bepalen op welke tijden je Franse lessen moeten plaatsvinden. Je zit bij ons niet langer vast aan vooraf bepaalde lessen op vaste en onpraktische tijden. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week of maand om een bepaald uur, dan hoeft dit niet te betekenen dat je geen lessen kunt volgen. Ontdek snel welke van onze Frans docenten in Haarlem beschikbaar is op de tijden waarop jij je lessen wilt volgen. De beschikbare tijden van meerdere van onze docenten staan vermeld op hun advertenties.

Als je een geschikte docent hebt gevonden wiens tijden niet staan vermeld op de advertenties, neem dan gerust contact op en vraag of de docent in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij je lessen wilt volgen. Vind snel een geschikte docent die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent en neem contact op. Je kunt gemakkelijk contact opnemen en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. Laat tijdens het contact opnemen ook weten voor hoe lang jij je lessen wilt volgen, of dit gaat om een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les Frans in Haarlem

Al wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Franse les, een cursus Frans, bijles Frans, een workshop, studiebegeleiding, examentraining, een Frans cursus gericht op de Franse grammatica, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse les aan groepen, les Frans aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, Frans cursussen online, bijles online, training online, een cursus zakelijk Frans, een cursus Nederlands, Engels, Duits, Italiaans of andere talen, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Haarlem, bekijk direct wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Lees alle advertenties en informatie goed door en beslis met wie jij aan de slag wilt. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les in Haarlem!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Franse taal in Haarlem?

Uit 1 cijfers geven de cursisten een gemiddelde review van 5.0 uit 5.

 

Het Superprof-team is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, elke werkdag in het geval van complicaties omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijles leraren staan ​​tot uw beschikking om privélessen in de Franse taal te geven in Haarlem en omgeving?

In Haarlem en in aangrenzende gebieden, geven 9 bijles leraren Franse lessen aan.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Haarlem, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen in de Franse taal in Haarlem uit 9 geverifieerde profielen.

👴🏼Vanuit welk perspectief volg je een thuiscursus Frans in Haarlem?

Privélessen Frans met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je docent en je plant in real life of online je lessen Frans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je thuislessen Frans vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 9 privéleraren Frans in Haarlem.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van een les Frans in Haarlem?

In Haarlem is de gemiddelde prijs van een les in de Franse taal €21.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.