Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 9 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Enschede

Bekijk meer leraren

17 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Enschede!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Boek een cursus Frans voor beginners via Superprof.

Volg je cursus Frans in Enschede

Woon je in Enschede en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen? Wil je de Franse taal leren en/of zoek je naar les Frans, een Frans cursus, Frans bijles, training, hulp met het voorbereiden op een Frans examen, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, advies en hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur, hulp met het voorbereiden op een VCA examen, hulp met het leren van de basis, een cursus aan leerlingen op een niveau voor beginners, cursussen aan intermediates, cursussen aan gevorderden, lessen aan een groep, les en trainingen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, een Frans cursus online, Frans bijles online, training online, studiebegeleiding online, lessen gericht op Engels, Nederlands, Duits of andere talen, een cursus zakelijk Frans of iets dergelijks in Enschede? Bekijk direct wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn in Enschede!

Verschillende soorten lessen en cursussen in Enschede

Op Superprof beschikken wij over een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen verspreid over heel Nederland. In Enschede hebben wij een groot aantal leraren die jou met veel enthousiasme willen helpen met het geven van de lessen of cursus die jij nodig hebt en het bereiken van de doelen die jij wilt behalen. Zij hebben veel kennis en diverse specialisaties op het gebied van de Franse taal en weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en persoonlijke doelen. Onze Frans leraren in Enschede hebben veel ervaring, zij hebben veel leerlingen geholpen met het leren van de Franse taal. Alle leerlingen die lessen hebben gevolgd met onze Frans leraren in Enschede bevelen onze leraren aan iedereen aan. Op deze pagina kun je alle Frans leraren vinden gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen. Op de advertenties van onze Frans leraren in Enschede kun je alle belangrijke informatie vinden over de leraren, hun specialisaties, kennis, ervaring, de soorten Frans lessen en cursussen die zij bieden, informatie over hun prijs per uur, beschikbare tijden, locaties en meer.

Ontdek welke van onze leraren beschikbaar is bij jou in de buurt

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door. Kijk of er een geschikte Frans leraar zit tussen de vele advertenties van Frans leraren in Enschede. Al zoek je naar een Frans cursus, Frans bijles, training, hulp met het voorbereiden op een Frans examen, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, advies en hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur, hulp met het leren van de basis, lessen aan gevorderde Frans sprekers of iets anders, kijk welke Frans leraar de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een perfecte leraar hebt gevonden, wacht dan niet langer, neem contact op en boek je eerste Frans les in Enschede. Dit kun je doen door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de leraar. Kies één van de opties waar je contact mee kunt maken en schrijf de leraar naar keuze een bericht. Laat de leraar weten wat voor lessen jij nodig hebt en welke doelen jij wilt bereiken met je lessen.

Lessen van hoge kwaliteit

Bij ons kun je profiteren van tientallen verschillende voordelen. Al onze Frans leraren in Enschede zijn experts in de Franse taal. Wij werken alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Met wie jij ook beslist om je lessen te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag met een leraar die precies weet hoe hij/zij jou moet helpen met het leren van de Franse taal. Alle lessen die zij bieden zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze Frans leraren in Enschede bieden is zeer voordelig. Ook bieden meerdere van onze frans leraren in Enschede kortingen op hun les als je van tevoren meerdere lessen tegelijk boekt. Verder kun je profiteren van het feit dat bijna elke leraar een eerste les gratis biedt. Profiteer van deze eerste les gratis en kijk of de les jou bevalt. Profiteer ook van het feit dat je zelf kunt bepalen op welke tijden en locatie jouw lessen plaats moeten vinden.

Ga zo snel mogelijk van start met je eerste les Frans in Enschede!

Al woon je in Enschede en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen, wil je de Franse taal leren en/of zoek je naar les Frans, een Frans cursus, Frans bijles, training, hulp met het voorbereiden op een Frans examen, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, advies en hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur, hulp met het voorbereiden op een VCA examen, hulp met het leren van de basis, een cursus aan leerlingen op een niveau voor beginners, cursussen aan intermediates, cursussen aan gevorderden, lessen aan een groep, les en trainingen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, een Frans cursus online, Frans bijles online, training online, studiebegeleiding online, lessen gericht op Engels, Nederlands, Duits of andere talen, een cursus zakelijk Frans of iets dergelijks in Enschede, bekijk direct wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn in Enschede en neem contact op met een leraar naar keuze!

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Frans uit Enschede beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde score van van de vijf op een meting van waarderingen.

 

Het Superprof-team is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, vijf dagen per week in het geval van een vraag omtrent een les.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel tutors zijn beschikbaar om thuislessen in de Franse taal te geven in Enschede?

In Enschede en omgeving, geven 9 leraren Franse lessen aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan selecteren welke tutor in Enschede, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivé lessen in de Franse taal uit meer dan 9 advertenties.

👴🏼Met welke intentie volg je privé lessen Frans in Enschede?

Privélessen Frans met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je tutor en je organiseert in real life of online je lessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om bijlessen Frans te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 9 leraren in de Franse taal in Enschede.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van een thuisles in de Franse taal in Enschede?

De gemiddelde kosten van een cursus Frans in Enschede is €17.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.