Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Frans leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 12 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met cursus Frans?

2. Organiseer je cursus Frans in Utrecht

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen studenten hun docenten Franse taal in Utrecht?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 4.8 van de vijf op een sample van 12 ratings.

 

In het geval van complicaties omtrent een bepaalde cursus, staat onze klantenservice klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, elke werkdag.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om lessen Frans te geven in Utrecht?

35 bijles leraren Frans geven privé lessen Frans in Utrecht en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles Frans in Utrecht uit 35 lesadvertenties.

💻Kunnen we thuis online lessen Frans volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook lessen lessen frans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Frans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Frans bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een cursus in de Franse taal in Utrecht?

De gemiddelde prijs van een bijles Frans in Utrecht is €20.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Frans!

Check ons lerarenaanbod Frans in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Franse les in Utrecht en red je op je vakantie of op werk

Volg je lessen Frans met een door jou gekozen leraar in Utrecht

Wil jij graag de Franse taal leren spreken met behulp van privéles? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als je zoekt naar een Frans cursus gegeven door een privéleraar in Utrecht, dan bieden we op Superprof wat jij nodig hebt. In Utrecht beschikken we over meerdere Frans leraren die jou graag willen helpen met het leren van de taal. Zoek je niet naar een cursus maar naar bijles gericht op het vak Frans op school? Ook kun je bij Superprof bijles vinden gegeven aan leerlingen die het vak Frans op school krijgen en hier moeite mee hebben. Waar je ook naar op zoek bent, zorg dat je gauw een geschikte leraar vindt bij jou in de buurt van Utrecht!

Leer de Franse taal met behulp van een privéleraar

Als je graag de Franse taal wilt leren spreken, lezen en schrijven, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met privéles. Onze leraren in Utrecht helpen je graag om de taal te leren. Privéles Frans volgen is een van de beste manieren om snel en effectief de taal te leren. Ben jij een beginner en wil je graag de basis van de taal leren? Meerdere van onze Frans leraren in Utrecht helpen jou graag met het leren van de taal vanaf nul. Als jij de basis al beheerst, dan kun je er ook voor kiezen om gevorderde lessen te nemen. Meerdere van onze Frans leraren in Utrecht helpen jou graag met het verrijken van je taalkennis en het brengen van je skills naar een hoger niveau. Kom er via de advertenties van onze leraren achter wie er in staat zijn om jou te helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt!

Bijles aan leerlingen op school

Niet alleen kun je bij ons cursussen vinden, ook kunnen veel van onze leraren jou helpen met het geven van bijles gericht op het schoolvak Frans. Dit is een van de vakken waar veel leerlingen regelmatig mee worstelen. Als jij hulp nodig hebt met het vak Frans, twijfel dan niet om je te laten helpen. Onze leraren helpen jou graag om beter te presteren in dit vak. Pak samen met de Frans leraar alle problemen waar jij tegenaan loopt effectief aan. De leraar zal tijdens het geven van bijles alle lastige onderwerpen zo duidelijk mogelijk uitleggen. Laat je gauw helpen door een bijlesleraar bij jou in de buurt. Onze leraren kunnen jou helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en veel meer.

Vind een ideale leraar en neem contact op

Kom er gauw achter welke van onze leraren in Utrecht de lessen Frans bieden die jij nodig hebt. Op deze pagina van Frans leraren in Utrecht kun je alle advertenties vinden van onze leraren met daarop alle belangrijke informatie. Je kunt info vinden over elke leraar, hun kennis, ervaring, opleidingen, hun gemiddelde prijs per uur en meer. Bekijk elke advertentie en lees alle informatie zorgvuldig door. Kijk of er een leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en doelen. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan via zijn/haar advertentie contact op. Je kunt eenvoudig contact maken door op Boek een les te klikken. Deze optie kun je vinden op de advertentie van de leraar.

Volg je les op een geschikte locatie

Het is belangrijk dat jij je Franse les volgt op een locatie waar jij je prettig voelt. Volg je les bijvoorbeeld bij jou thuis of op de locatie van je leraar. Via de advertenties kun je erachter komen op welke locaties onze leraren jou kunnen helpen. Ook kun je ervoor kiezen om je bijles of cursus Frans online te volgen. De meeste van onze Frans leraren op Superprof bieden Franse les online. Volg je cursus, bijles of huiswerkbegeleiding gerust online. Het is ook belangrijk dat je een leraar vindt die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Vind gauw een geschikte leraar en boek je eerste les!

Wat wil je leren?