Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Frans leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 12 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Wil je starten met cursus Frans?

2. Organiseer je Franse bijles in Utrecht

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen studenten hun docenten Franse taal in Utrecht?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 4.8 van de vijf op een sample van 12 ratings.

 

In het geval van complicaties omtrent een bepaalde cursus, staat onze klantenservice klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, elke werkdag.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om een cursus Frans te geven in Utrecht?

35 privéleraren in de Franse taal bieden de mogelijkheid tot lessen Frans in Utrecht en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jethuislessen in de Franse taal uit meer dan 35 geverifieerde profielen.

💻Kun je vanuit huis via de webcam bijlessen Frans volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen frans aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Frans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Frans bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Waarom zou je lessen Frans gaan doen?

Bijlessen Frans met een privéleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je bijlesleraar en je organiseert in real life of online je bijlessen Frans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om vlotter uit de voeten te kunnen op vakantie, een ontbijt te bestellen in een Franse Bistro in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen verstaan of om simpelweg je Franse examen te kunnen halen. Superprof helpt. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn geweldig rijke cultuur: de Franse romans, cinema en toneelstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en meer dan de moeite waard om te ontdekken in de originele taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om privélessen in de Franse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 35 leraren Frans in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen in de Franse taal in Utrecht?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van privé lessen Frans €20.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel tutors bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Frans!

Check ons lerarenaanbod Frans in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

De beste Frans bijlessen in Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar Franse les in Utrecht, bijles Frans, een cursus Frans, hulp met het voorbereiden op een Frans examen of iets dergelijks? Onze Frans leraren in Utrecht van Superprof kunnen je overal mee helpen. De Franse taal leren is nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel geweest. Je kunt waar je ook wilt in Utrecht aan de slag gaan met een Frans leraar naar keuze. Onze Frans leraren geven alle soorten cursussen aan deelnemers op elk niveau, van beginners tot gevorderden, aan deelnemers die Frans willen leren en er voor het eerst mee te maken krijgen, leerlingen die Frans op school of opleiding krijgen en mogelijk moeite hebben met dit vak, mensen die op zoek zijn naar een cursus zakelijk Frans en meer.

De beste manier om Frans te leren

Onze Frans leraren in Utrecht geven Franse lessen, bijles en allerlei Franse cursussen. De beste manier om talen te leren is om te oefenen met mensen die de taal spreken als een moedertaal of zeer gevorderd zijn. De meeste van onze Frans leraren in Utrecht spreken Frans als een moedertaal en hebben een afkomst uit Frankrijk of België. Andere Frans leraren hebben geen Franse afkomst maar spreken de Franse taal op een goed niveau en hebben veel kennis van taalkunde. Onze Frans leraren geven Franse lessen en cursussen zoals we al zeiden op alle niveaus, van Franse lessen en cursussen op een niveau voor beginners tot Franse lessen en cursussen opeen niveau voor gevorderden. Onze Frans docenten kunnen zowel beginners als gevorderden op weg helpen met het leren spreken van de Franse taal en het ontwikkelen van lees-, schrijf- en luistervaardigheden.

Het volgen van een cursus Frans bij jou in de buurt met een Frans leraar naar keuze in Utrecht zorgt ervoor dat je je veel prettiger en comfortabel voelt tijdens het leren. Dit is erg belangrijk, je hebt geen haast en je kunt je volledig focussen op het leren van de Franse taal. Je hebt ook geen last van onderbrekingen en een gebrek aan tijd en aandacht van de Frans leraar. Als je de Franse taal op een goed niveau wilt beheersen door het volgen van bijles of een cursus Frans dan is het belangrijk dat je ook het een en ander leert van de Franse cultuur, tradities en gewoonten. Kennis van de cultuur van het land waar een taal vandaan komt is cruciaal aangezien het je een veel beter begrip geeft van de betekenis van woorden, gezegden en de manier van spreken.

Waarom de Franse taal leren?

Frans is een van de meest gesproken Europese talen. De Franse taal is geboren in Frankrijk en behoort tot de Romaanse talen. Oorspronkelijk stamt de Franse taal af van het Latijn. Vandaag de dag spreken rond de 285 miljoen mensen de Franse taal, 77 miljoen mensen spreken Frans als hun moedertaal en 208 miljoen als een tweede taal over de hele wereld. Frans wordt gegeven als een verplicht vak op school in meerdere landen, ook in Nederland krijgen leerlingen het vak Frans op de middelbare school en regelmatig bij opleidingen in het hoger onderwijs. We komen vanaf vroege leeftijd al te maken met de Franse taal.

Het ontwikkelen van talen is erg belangrijk, vooral als het gaat om een taal die niet iedereen in staat is om te spreken. De Franse taal is een van die talen. Als je goede professionele en persoonlijke internationale relaties wilt onderhouden is het beheersen van de Franse taal erg essentieel. Alleen Nederlands en Engels spreken op een goed niveau is niet altijd genoeg. Regelmatig komen we op verschillende gebieden te maken met mensen die de Franse taal spreken, op professioneel niveau is het belangrijk dat we te allen tijde in staat kunnen zijn om te communiceren met mensen uit andere landen. De Franse taal wordt in veel landen gesproken in Europa maar ook in sommige landen van andere continenten. Als reiziger is het ook cruciaal om kennis te hebben van de Franse taal.

Bijles of cursus Frans op de locatie naar keuze in Utrecht

Het grote voordeel van het volgen van bijles of een cursus Frans bij Superprof is dat je zelf voor de locatie kunt kiezen om je cursus Frans te volgen. Onze Frans leraren ontvangen jou graag bij hen thuis. Als je liever bij jou thuis de cursus Frans volgt dan kun je een Frans leraar zoeken in Utrecht die hiervoor open staat. Dankzij Superprof hoef je niet meer ver te reizen voor het volgen van Franse cursussen.

Je hoeft je cursus Frans of bijles Frans niet alleen op een fysieke locatie te volgen met je docent in Utrecht. Je kunt ook je Franse lessen online volgen met je Frans docent naar keuze. Door het volgen van bijles of een cursus Frans online hoef je niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een leraar in Utrecht. We beschikken over online Frans leraren over heel Nederland, naast een online leraar uit Utrecht kun je aan de slag gaan met een online leraar uit bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam Groningen of Nijmegen.

Bijles of cursus Frans op de tijden die jou het beste uitkomen

Een cursus Frans of bijles Frans volgen kan met je Frans leraar op de tijden die jou het beste uitkomen. Het is belangrijk dat wanneer je contact opneemt met de Frans docent, dat je de Frans docent vertelt wanneer je de tijd hebt om de Franse lessen te volgen. Vind een Frans leraar die jou interesseert in Utrecht en laat weten op welke dagen en uur van de dag jij tijd hebt om je cursus Frans te volgen, en of je maar een paar Franse lessen nodig hebt of misschien voor een paar weken, maanden, een half jaar of zelfs een jaar. De Frans leraar zal je al snel voorzien van alle informatie met betrekking tot de tijden, dagen en uur van de dag die hem/haar waarop hij/zij vrij is.

Kijk naar de profielen van de Frans leraren die beschikbaar zijn in Utrecht, lees wat hun specialisaties, ervaring en kwalificaties zijn. Neem contact op met een of meerdere Frans docenten en kom samen tot een besluit. Het vinden van een leraar Frans en het volgen van lessen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deelnemers stellen onze Frans leraren en Frans cursussen erg op prijs. Bij ons heb je gegarandeerd een goede ervaring met maatwerk cursussen van hoge kwaliteit en alles tegen een zeer lage prijs. Vind een Frans leraar en start vandaag nog!

Wat wil je leren?