Homepagina
Lessen geven

Personal Trainer kun je vinden bij Superprof!

🥇 De crème de la crème
💻 25 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Personal trainer in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

28 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €28/uur

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 2 uur.

01

Vind je ideale leraar Personal trainer in Rotterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Personal trainer leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Personal trainer

Overleg met je leraar Personal trainer en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

Bekijk ons aanbod aan lessen Personal trainer in Rotterdam

Personal Training neem lessen via Superprof

Ga vandaag nog aan de slag met je personal trainer in Rotterdam

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Rotterdam? Wil je graag afvallen, gezonder worden, een fit lichaam krijgen, coaching voor sporten, fitness, voeding, lifestyle, aerobics, bewegen, cross fitness, coaching en begeleiding met bodybuilding, het vergroten en versterken van spieren, coaching en begeleiding met het trainen van conditie, begeleiding en persoonlijke training voor het behalen van een beter resultaat of iets anders in Rotterdam? Op Superprof beschikken we over personal trainers op bijna elke plaats in Rotterdam die je kunnen helpen met veel verschillende dingen. Je personal trainer zal je overal mee helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Onze personal trainers in Rotterdam geven persoonlijke trainingen, begeleiding en lessen aan iedereen van elke categorie en leeftijd, aan mannen en vrouwen, van jong tot oud.

Onze personal trainers kunnen je overal mee helpen

Zoals we al zeiden beschikken we over een groot aantal personal trainers op bijna elke plaats van Rotterdam die jou met veel enthousiasme willen helpen voor het behalen van al jouw persoonlijke doelen en je persoonlijk gewenste resultaat. Al gaat dit om afvallen, fit worden, het behalen van een betere gezondheid, trainen voor het behalen van een betere conditie, advies en begeleiding met dieet, voeding, lifestyle en bewegen, begeleiding met yoga of aerobics, coaching en begeleiding voor bodybuilding, het vergroten en versterken van spieren, coaching en begeleiding met sport of fitness of iets dergelijks. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Rotterdam, lees goed elk profiel door en kijk welke personal trainer voldoet aan jouw eisen en doelen. Mogelijk zijn er meerdere personal trainers dichtbij de plaats waar jij woont in Rotterdam.

Onze persoonlijke trainers in Rotterdam bieden coaching, trainingen, begeleiding en les van zeer hoge kwaliteit. De meeste personal trainers beschikken over veel kennis, ervaring en diverse opleidingen, zij weten precies hoe ze begeleiding of lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Daarnaast geven de meeste van onze personal trainers in Rotterdam les, trainingen, coaching en begeleiding voor een zeer goede prijs. Naast het profiteren van een goede prijs heb je ook in je voordeel dat meerdere persoonlijke trainers korting geven op hun coaching lessen, begeleiding en trainingen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk bestelt. Daarnaast geeft bijna elke persoonlijke trainer in Rotterdam zijn/haar eerste les, coaching of training gratis. Tijdens deze eerste gratis les kun je bekijken of de coaching, training of begeleiding je bevalt en of je verder wilt met de door jou gekozen personal trainer.

Vind een personal trainer die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent

Het is belangrijk dat je aan de slag gaat met coaching, begeleiding, training of lessen op de tijden waarop jij tijd beschikbaar hebt. Al heb je alleen de tijd op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur dan is het belangrijk dat je aan de slag gaat met een personal trainer die beschikbaar is op deze dag en uur van de week. Neem contact op met een personal trainer en bespreek wanneer jij je coaching, begeleiding, training of lessen wilt volgen. De doelen van het volgen van begeleiding, coaching en/of training met onze personal trainers kunnen erg verschillen, sommigen hebben maar een paar lessen nodig gedurende een week, anderen begeleiding of coaching voor een paar weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs training of coaching voor langer dan een jaar. Al heb je begeleiding en coaching nodig voor een week, een paar maanden of voor langer dan een half jaar, laat dit van tevoren weten aan je personal trainer. Je trainer zal je voorzien van alle informatie met betrekking tot zijn/haar beschikbaarheid.

Ga aan de slag op de locatie waarop jij trainingen, coaching of begeleiding wilt volgen

Een groot voordeel van het aan de slag gaan met een personal trainer van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke locatie je training, coaching of begeleiding plaats moet vinden. Dit kan zijn bij jou thuis, bij je persoonlijke trainer in huis of op een andere locatie, bijvoorbeeld in de gym, sportschool of in de vrije natuur. De ideale locatie voor het volgen van training, coaching of begeleiding kan verschillen afhankelijk van de soorten lessen die je wilt volgen en de doelen die je wilt bereiken. Dankzij Superprof hoef je je trainingen en coaching niet meer te volgen op een vaste locatie waar jij niet voor hebt gekozen. Veel mensen stellen Superprof enorm op prijs om het feit dat zij aan de slag kunnen met training en coaching op de locatie en tijden die hen het beste uitkomen met een personal trainer naar keuze. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om personal trainers en locaties waarop je je lessen kunt volgen in Rotterdam. Ongetwijfeld is er een geschikte personal trainer bij jou in de buurt die voldoet aan al jouw eisen en doelen. Je zal ook niet ver meer hoeven te reizen om aan de slag te gaan met je trainingen, coaching of begeleiding.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je personal trainer!

Al ben je op zoek naar een personal trainer en je wilt graag afvallen, gezonder worden, een fit lichaam krijgen, coaching voor sporten, fitness, voeding, lifestyle, aerobics, bewegen, cross fitness, coaching, begeleiding met bodybuilding, het vergroten en versterken van spieren, coaching en begeleiding met het trainen van conditie, begeleiding en persoonlijke training voor het behalen van een beter resultaat of iets anders in Rotterdam, elke personal trainer helpt je graag om je persoonlijke doelen te behalen. Naast Rotterdam kun je ook een personal trainer vinden in andere regio’s, zoals in Den Haag, Amsterdam, Groningen, etc. Wacht niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op met een personal trainer naar keuze!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Personal trainer in Rotterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer in Rotterdam is €28.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan


Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Personal trainer nemen in Rotterdam ?

Met de hulp van een leraar Personal trainer kun je goed worden in Personal trainer.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Rotterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Personal trainer ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Personal trainer verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Personal trainer te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Personal trainer te geven in Rotterdam ?

Er zijn momenteel 25 leraren Personal trainer beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Personal trainer te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Rotterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 25 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld in Rotterdam?

Gemeten over een aantal van 5 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.