Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers in Leiden

Bekijk meer leraren

27 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 27euro per uur.

Wil je aan de slag met een Personal Trainer?

2. Organiseer je lessen voor Fitness en Personal Training in Leiden

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leiden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen Fitness en Personal Training in Leiden?

In Leiden is de prijs van privé lessen Fitness en Personal Training €27.

De ervaring van de leraar Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om een cursus Fitness en Personal Training te geven in Leiden?

3 privéleraren Fitness en Personal Training bieden de mogelijkheid tot lessen Fitness en Personal Training in Leiden en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan bepalen welke tutor in Leiden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen Fitness en Personal Training uit meer dan 3 geverifieerde profielen.

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijlesleraren Fitness en Personal Training in Leiden?

Uit waarderingen geven de studenten een gemiddelde waardering van van de vijf.

 

In het geval van vragen omtrent onze diensten, staat onze klantenservice open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, op werkdagen.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👴🏼 Waarom volg je een thuiscursus Fitness en Personal Training in Leiden?

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de docent van jouw keuze om een training Fitness en Personal Training te nemen, vol vertrouwen en veilig. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Fitness en Personal Trainer aan de slag gaat. Wel zo belangrijk, zeker bij iets fysieks als Fitness en Personal Training! Je gaat letterlijk aan de slag met jezelf, inclusief je zwakke of onzekere punten, dus het is erg van belang dat je je op je gemak voelt en je niet bekeken of beoordeeld voelt bij je personal trainer.

 

Indien je wilt afvallen, je mee wilt gaan doen aan een hardloopwedstrijd, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan je hierbij helpen. We hebben ze in vele specialisaties, met een focus op elk niveau. Sommigen weten alles van Cardio en conditieopbouw, anderen kunnen je begeleiden in bankdrukken en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen bijvoorbeeld trainers die affiniteit hebben met vechtkunst een boel helpen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 3 bijlesleraren Fitness en Personal Training in Leiden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je vanuit huis online bijles Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start jouw Fitness Journey vandaag nog

Bekijk ons aanbod van Personal Trainers in Leiden

Bekijk meer leraren Aan de slag

Opzoek naar een Personal Training? Zoek niet verder!

Personal training en coaching in Leiden

Ben je op zoek naar een personal trainer of coach bij jou in de buurt van Leiden? Wil je graag afvallen, fit worden, conditie opbouwen, sterker worden, flexibeler worden, spiermassa opbouwen, hulp met het bereiken van een specifiek doel of resultaat, tips en advies voor gezondheid, bewegen, lifestyle en voeding, het opdoen van extra kennis en informatie, hulp en begeleiding met fitness, trainen, sport, bewegen, bootcamp, crossfit, hardlopen, bodybuilding.

Het trainen van kracht en sterker worden, bijles, hulp met opleidingen, training en begeleiding online, personal training aan vrouwen, personal training aan mannen, training en begeleiding aan kinderen, training aan jongeren en volwassenen, training voor een uur, een aantal uur of een dag, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar tot een jaar of langer dan een jaar, of iets dergelijks bij jou in de buurt van Leiden? Kijk snel of je de lessen, training of soort begeleiding kunt vinden waar jij naar zoekt!

Allerlei soorten lessen, training of coaching in Leiden

In Leiden beschikken we over meerdere personal trainers met veel kennis en ervaring. Elke personal trainer in Leiden wil jou met veel enthousiasme helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Onze personal trainers van Superprof hebben in de afgelopen jaren veel mensen geholpen met het behalen van hun gewenste doelen en resultaten. Alle mensen die training of coaching hebben gevolgd zijn meer dan tevreden en raden onze personal trainers aan iedereen aan.

Onze trainers bieden verschillende soorten lessen, trainingen en coaching. Zij kunnen je met veel verschillende dingen helpen, van afvallen tot conditie trainen, fit worden, een beter lichaam krijgen, sterker worden, spiermassa opbouwen, hulp en begeleiding met sporten, fitness, gymnastiek, hardlopen, bodybuilding, crossfit, voedingsadvies en meer. Op deze pagina van personal trainers in Leiden kun je alle belangrijke info vinden met betrekking tot hun kennis, ervaring, specialisme, etc.

Kijk snel of je de lessen, training of coaching kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Daarnaast geven onze persoonlijke trainers in Leiden lessen, trainingen en coaching aan mensen van alle niveaus en categorieën. Ook geven zij les aan mensen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. Aan de slag gaan met een professionele trainer is de beste manier om snel en effectief al je gewenste doelen te bereiken.

Vind snel een perfecte personal trainer bij jou in de buurt van Leiden. Naast Leiden hebben we ook een enorme hoeveelheid persoonlijke trainers over de rest van Nederland. Je kunt personal trainers vinden op elke plaats, van Den Haag tot Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, etc.

Volg je training op de tijden die jou het beste uitkomen

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke tijden je lessen, training of coaching moeten plaatsvinden. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om je training te kunnen volgen op de tijden waarop jij vrij bent. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week om een bepaald uur, vind dan een geschikte leraar die beschikbaar is op deze tijden.

Neem contact op met een of meerdere personal trainers en laat weten op welke tijden jij vrij bent. De trainer zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Wij beschikken over meerdere trainers in Leiden, ongetwijfeld zul je een geschikte trainer vinden die beschikbaar is. Laat ook weten voor hoe lang jij je training of coaching wilt volgen.

Sommige mensen zoeken maar naar een klein aantal lessen, anderen naar training voor een aantal weken, maanden, een half jaar, training voor een jaar of voor langer dan een jaar. Vind snel een perfecte personal trainer bij jou in de buurt en neem contact op!

De beste personal training in Leiden

Op Superprof kun je alleen experts vinden in de vakken waarin zij lesgeven. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een professional op het gebied van personal training. Onze trainers geven training en coaching van zeer hoge kwaliteit in de meeste gevallen voor een zeer betaalbare prijs.

De gemiddelde prijs per uur van onze training is zeer voordelig. Profiteer daarnaast ook van kortingen die meerdere van onze personal trainers bieden op hun lessen. Verder geeft bijna elke personal trainer in Leiden zijn/haar eerste les gratis. Tijdens deze eerste les gratis kun je beter kennismaken met de personal trainer.

Als de les je bevalt kun je uiteindelijk bepalen om verder te gaan met de door jou gekozen personal trainer. Neem snel contact op met een personal trainer naar keuze en profiteer van onze professionele lessen voor goede prijzen, mogelijke kortingen en een eerste les gratis!

Neem snel contact op met een van onze personal trainers in Leiden

Al ben je op zoek naar een personal trainer of coach bij jou in de buurt van Leiden en wil je graag afvallen, fit worden, conditie opbouwen, sterker worden, flexibeler worden, spiermassa opbouwen, hulp met het bereiken van een specifiek doel of resultaat, tips en advies voor gezondheid, bewegen, lifestyle en voeding, het opdoen van extra kennis en informatie, hulp en begeleiding met fitness, trainen, sport, bewegen, bootcamp, crossfit, hardlopen, bodybuilding.

Het trainen van kracht en sterker worden, bijles, hulp met opleidingen, training en begeleiding online, personal training aan vrouwen, personal training aan mannen, training en begeleiding aan kinderen, training aan jongeren en volwassenen, training voor een uur, een aantal uur of een dag, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar tot een jaar of langer dan een jaar, of iets dergelijks bij jou in de buurt van Leiden.

Kijk snel welke personal trainer voldoet aan jouw persoonlijke interesses en doelen. Bekijk alle profielen, lees alle info goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Neem snel contact op en start vandaag nog met je eerste personal training!

Wat wil je leren?