Homepagina
Lessen geven

Vind een Personal Trainer via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 180 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Personal trainer

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 21 beoordelingen.

25 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €25

1 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 1 uur.

01

Vind je ideale leraar zonder je te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een les

02

Organiseer je les online

Overleg met je leraar personal trainer en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Personal trainer

Neem een Personal Trainer op Superprof

Ga aan de slag met je personal trainer online

Ben je op zoek naar een personal trainer of coach online en wil je graag afvallen, gezond en fit worden, een betere conditie opbouwen, hulp en advies voor voeding en lifestyle, hulp met trainen, begeleiding en coaching voor sport, fitness, bodybuilding, cross fitness, yoga, het versterken van je lichaam, het vergroten van je spiermassa, hulp met het behalen van een beter resultaat, hulp en begeleiding met je opleiding, extra kennis opdoen over bepaalde onderwerpen, hulp met het voorbereiden op een examen, een cursus, hulp met het ontwikkelen van een trainingsschema of iets dergelijks? Bij ons is dat allemaal meer dan mogelijk. Onze online personal trainers kunnen je met veel verschillende dingen helpen.

Een enorme selectie van personal trainers online

Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid online personal trainers die jou online kunnen helpen via de webcam voor het behalen van al je persoonlijke doelen en het resultaat waar jij altijd van gedroomd hebt. Onze personal trainers kunnen je overal mee helpen, van afvallen, gezonder en fit worden tot hulp met trainen, het vergroten van spiermassa, het versterken van je lichaam, coaching en begeleiding voor fitness, sport, bodybuilding, cross fitness, hulp met je opleiding, hulp met huiswerk en het voorbereiden op een examen en veel meer.

Elke online personal trainer en coach van Superprof heeft veel ervaring, kennis en diverse opleidingen. Je kunt kijken of er een online personal trainer of coach is die een opleiding heeft afgerond op het gebied waar jij hulp nodig hebt. Je persoonlijke trainer zal een op maat gemaakt programma en/of trainingsschema voor je kunnen voorbereiden gericht op het behalen van je persoonlijke doelen.

De personal trainer kan je met van alles helpen, je motiveren, alles goed tot in de details uitleggen en al je vragen beantwoorden. Ook kan je trainer een handige app toewijzen die je kan helpen met het volgen van je lessen en trainingen. Bepaal snel met wie je graag van start gaat en neem contact op. Onze persoonlijke trainers hebben van veel mensen tevreden klanten gemaakt. Lees de profielen van de online personal trainers goed door en lees alle beoordelingen die vorige mensen en klanten hebben achtergelaten die je kunnen helpen met het nemen van een beslissing.

Volg je lessen op de dag en het uur van de dag die jou het beste uitkomen

Een groot voordeel van het volgen van je coaching, begeleiding, training, examen training, hulp met je opleiding, etc. met een online personal trainer van Superprof is dat je aan de slag kunt op de dag en het uur van de dag die jou het beste uitkomen. Stel je hebt alleen de tijd op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Zonder twijfel is er een geschikte online personal trainer die beschikbaar is op de tijden waarop jij je coaching, begeleiding of training wilt volgen. Bespreek ook met je personal trainer hoe lang je je coaching of training wilt volgen. Sommige leerlingen en klanten hebben begeleiding nodig voor niet meer dan een paar uur, andere mensen en klanten zoeken naar coaching, begeleiding of trainingen voor een paar weken, maanden of zelfs voor een jaar.

Online lessen van hoge kwaliteit

Al wil je aan de slag met coaching, begeleiding, training, hulp met je opleiding, examen training, een cursus of iets dergelijks, al onze personal trainers bieden allerlei soorten lessen van hoge kwaliteit en meestal voor zeer voordelige prijzen. Veel van onze online personal trainers geven korting op hun lessen als je ervoor kiest om van tevoren meerdere lessen tegelijk te bestellen. Daarnaast geeft bijna elke online personal trainer en coach zijn/haar eerste les gratis. Tijdens deze eerste les kun je bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen online personal trainer of coach.

Je kunt profiteren van lessen van hoge kwaliteit die je gegarandeerd zullen helpen met afvallen, gezond en fit worden, een betere conditie opbouwen, het geven van hulp en advies van hoge kwaliteit voor voeding en lifestyle, hulp met trainen, begeleiding en coaching voor sport, fitness, bodybuilding, cross fitness, yoga, het versterken van je lichaam, het vergroten van je spiermassa, hulp met het behalen van een beter resultaat, hulp en begeleiding met je opleiding, extra kennis opdoen over bepaalde onderwerpen, hulp met het voorbereiden op een examen, een cursus, hulp met het ontwikkelen van een trainingsschema en veel meer. Maak snel contact op!

Je kunt ook aan de slag op een fysieke locatie

Naast het volgen van je coaching, begeleiding of training online kun je er ook voor kiezen om aan de slag te gaan op een fysieke locatie. Je kunt via Superprof zoeken naar je eigen locatie en kijken wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je lessen of training te volgen bij jou thuis, thuis bij je personal trainer of coach of op een andere locatie, bijvoorbeeld in de fitness of sportschool. Op de profielen van de online personal trainers kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot locaties waar de personal trainers in staat zijn om coaching, begeleiding of training te geven.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je online personal trainer

Al wil je graag afvallen, gezond en fit worden, een betere conditie opbouwen, hulp en advies voor voeding, hulp met trainen, begeleiding en coaching voor sport, fitness, bodybuilding, cross fitness, yoga, het versterken van je lichaam, het vergroten van je spiermassa, hulp met het behalen van een beter resultaat, hulp en begeleiding met je opleiding, extra kennis opdoen over bepaalde onderwerpen, hulp met het voorbereiden op een examen, een cursus, hulp met het ontwikkelen van een trainingsschema, hulp met een training app, antwoorden op bepaalde vragen, hulp met het behalen van een beter resultaat om te kunnen posten op Instagram of iets dergelijks, zoek dan niet verder en kijk wie jou kunnen helpen met het behalen van al je persoonlijke doelen. Bekijk op de pagina van deze website welke personal trainers jou persoonlijk het meest interesseren, lees goed alle profielen door en bepaal met wie je aan de slag wilt. Als je een geschikte personal trainer hebt gevonden, maak dan direct contact op!

FAQ

📒 Hoe werkt les online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

180 leraren bieden

online lessen personal trainer.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 180 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

180 leraren personal trainer bieden aan om je te helpen met personal trainer.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 180 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 25 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar personal trainer
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren personal trainer krijgen?

Gemeten over een totaal van 21  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


180 leraren personal trainer  zijn hier beschikbaar om je te helpen.