Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers in Breda

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Personal Trainers reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je aan de slag met een Personal Trainer?

2. Organiseer je lessen voor Fitness en Personal Training in Breda

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Breda

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat kost een thuisles Fitness en Personal Training gemiddeld in Breda en omgeving?

De gemiddelde prijs van een privé les Fitness en Personal Training in Breda is €21.

De ervaring van de tutor Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren staan ​​tot je beschikking om lessen Fitness en Personal Training te geven in Breda en omgeving?

In Breda en eromheen geven 4 bijles leraren Fitness en Personal Training lessen aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties checken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Breda, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen Fitness en Personal Training uit meer dan 4 advertenties.

✒️ Hoe worden docenten Fitness en Personal Training uit Breda beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde rating van 4.8 uit 5 op een meting van 1 ratings.

 

In het geval van problemen omtrent een bepaalde cursus, staat ons team Klantrelaties tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, de hele week.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👴🏼 Vanuit welk perspectief volg je privélessen Fitness en Personal Training in Breda?

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om thuislessen Fitness en Personal Training te nemen, in vol vertrouwen en veilig. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Fitness guru aan de slag gaat. En dat is essentieel, vooral bij iets dat zo is gefocust op je eigen lichaam als Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, inclusief je zwakke punten, dus het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en je op je gemak en niet beoordeeld voelt bij je trainer.

 

Indien je aan je BMI wilt werken, je wilt gaan deelnemen aan een triatlon, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan dit voor je waar maken. Je kunt ze bij ons vinden in allerlei specialisaties, met een focus op allerlei niveaus. Sommigen weten alles van Cardio en Conditioning, anderen kunnen je helpen te starten met bodybuilding en krachttraining. Als je graag minder wilt wegen kunnen daarnaast docenten die affiniteit hebben met vechtsporten een boel helpen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 4 tutors Fitness en Personal Training in Breda.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand via de webcam privélessen Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start jouw Fitness Journey vandaag nog

Bekijk ons aanbod van Personal Trainers in Breda

Bekijk meer leraren Aan de slag

Opzoek naar Personal Training in Breda? Zoek niet verder!

Personal training en begeleiding in Breda

Woon je in Breda en ben je op zoek naar een professionele personal trainer voor het behalen van je persoonlijke doelen? Wil je graag afvallen, je conditie trainen, meer kracht krijgen, spiermassa opbouwen, een fit en flexibel lichaam krijgen, gezond worden, hulp met het behalen van specifieke persoonlijke doelen en resultaten, tips en advies voor gezondheid, voeding, sporten, bewegen, manier van leven, diëten, het opdoen van extra kennis en informatie, hulp en begeleiding met fitness, een bepaalde sport, trainen, hardlopen.

Bootcamp, bodybuilding, crossfit, gymnastiek, fysiotherapie, personal training aan vrouwen, training aan mannen, personal training aan kinderen, training en begeleiding aan jongeren en volwassenen, personal training aan een groep, personal training op een specifieke plaats, personal training en begeleiding online, training voor een uur, een aantal uur, dagen, een week, een aantal maanden, een jaar of iets dergelijks in de buurt van Breda?

De beste personal trainers en coaches in Breda

In Breda beschikken we over meerdere personal trainers met veel kennis en ervaring die jou graag willen helpen met het geven van de training, begeleiding of coaching die jij nodig hebt. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen en gewenste resultaten. Op deze pagina van personal trainers in Breda kun je alle trainers en coaches vinden die beschikbaar zijn voor het geven van personal training, begeleiding en coaching.

Onze personal trainers bieden verschillende soorten training en begeleiding. Kijk of je de soort training of begeleiding kunt vinden waar jij naar zoekt. Als je niet kunt vinden waar jij naar op zoek bent, neem dan gerust contact op met onze personal trainers en laat weten wat jij precies nodig hebt. Onze persoonlijke trainers en coaches geven training en begeleiding aan mensen van alle niveaus en categorieën, van beginners tot intermediates en gevorderden. Ook geven zij training en begeleiding aan mensen van elke leeftijd, zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen.

Personal training van hoge kwaliteit

Voor ons is het van groot belang dat onze cursisten een maximale ervaring kunnen opdoen met onze personal trainers en dat ze al hun gewenste doelen kunnen bereiken, daarom werken wij alleen samen met personal trainers die experts zijn op dit gebied. De trainingen en begeleiding die onze personal trainers bieden is van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de trainingen die onze trainers en coaches bieden is zeer voordelig.

Ook kun je profiteren van diverse kortingen die meerdere van onze personal trainers op Superprof bieden op hun training als je van tevoren meerdere lessen tegelijk bestelt. Daarnaast heb je in je voordeel dat veel van onze personal trainers een eerste les gratis bieden.

Tijdens deze eerste les gratis kun je beter kennismaken met de personal trainer en zijn/haar manier van lesgeven en uiteindelijk bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen trainer. Neem snel contact op met een van onze trainers en profiteer van onze personal training van hoge kwaliteit, voordelige prijzen, mogelijke kortingen en een eerste les gratis!

Volg je personal training op de locatie die jou het beste uitkomt

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen op welke locatie je personal training, begeleiding of coaching moet plaatsvinden. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties. De meeste van onze personal trainers staan ervoor open om training te geven op verschillende locaties. Je kunt ervoor kiezen om je personal training te volgen bij jou thuis, op de locatie van je personal trainer of op een andere locatie naar keuze. Dit kan zijn in de sportschool, fitness, bij een sportvereniging, buiten in de vrije natuur, etc.

Heb je een geschikte personal trainer gevonden maar staat de locatie die jij in gedachten hebt niet aangegeven op zijn/haar profiel? Neem dan gerust contact op en laat weten waar jij graag je personal training wilt volgen. De trainer zal gelijk laten weten of hij/zij wel of niet beschikbaar is om jou te begeleiden op deze locatie.

Als je in plaats van het volgen van je training, begeleiding of coaching op een fysieke locatie met je trainer liever online aan de slag wilt, dan is dat ook mogelijk. Meerdere van onze personal trainers op Superprof staan ervoor open om training en begeleiding online te geven via de PC. Zoek snel of je een geschikte personal trainer kunt vinden, neem contact op en kom samen tot een beslissing.

Neem snel contact op met een van onze personal trainers!

Al woon je in Breda en ben je op zoek naar een professionele personal trainer voor het behalen van je persoonlijke doelen en/of wil je graag afvallen, je conditie trainen, meer kracht krijgen, spiermassa opbouwen, een fit en flexibel lichaam krijgen, gezond worden, hulp met het behalen van specifieke persoonlijke doelen en resultaten, tips en advies voor gezondheid, voeding, sporten, bewegen.

Manier van leven, diëten,  het opdoen van extra kennis en informatie, hulp en begeleiding met fitness, een bepaalde sport, trainen, hardlopen, bootcamp, bodybuilding, crossfit, gymnastiek, fysiotherapie, personal training aan vrouwen, training aan mannen, personal training aan kinderen, training en begeleiding aan jongeren en volwassenen, personal training aan een groep, personal training op een specifieke plaats, personal training en begeleiding online.

Een training voor een uur, een aantal uur, dagen, een week, een aantal maanden, een jaar of iets dergelijks in de buurt van Breda, bekijk wie er momenteel beschikbaar is bij jou in de buurt, lees alle profielen en informatie goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Neem snel contact op en begin zo snel mogelijk met je personal training in Breda!

 

Wat wil je leren?