Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 69 beoordelingen.

28 €/u

De beste prijzen: 99% van de personal trainers biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €28 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze personal trainers antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Aan de slag gaan met Personal Training is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen met een Personal trainer

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Personal trainer?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer is €28.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Personal trainer nemen?

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om trainingen Fitness en Personal Training te nemen, in vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Fitness en Personal Trainer aan de slag gaat.

 

En dat is essentieel, al helemaal bij iets fysieks als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, inclusief je zwakke of onzekere punten, dus het is van groot belang dat je je op je gemak voelt en je niet beoordeeld of bekeken voelt bij je privé trainer.

 

Indien je een paar kilo's wilt afvallen, je wilt deelnemen aan een sportwedstrijd, of je gewoon beter wilt voelen: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan wonderen verrichten. We hebben ze in allerlei specialisaties, op elk niveau.

 

Sommigen weten alles van Crossfit en High Intensity Training, anderen kunnen je meenemen in hun expertise van fitness en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen ook docenten die affiniteit hebben met vechtsport een boel helpen! De opties zijn reuze.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻Kunnen we thuis via Skype of Zoom een cursus Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Personal trainer?

Er zijn momenteel 526 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Personal trainer lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 526 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 69 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Personal Training?

We hebben een enorm aanbod aan Personal Trainers

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind jouw ideale Personal Trainer op Superprof!

Personal trainers over heel Nederland

Wil jij graag fitter en/of sterker worden? Of heb jij bijvoorbeeld begeleiding nodig voor een bepaalde sport, zoals (kick)boksen of basketbal? Wat jouw doelen ook zijn, laat je helpen door een van onze personal trainers. Wij hebben een grote hoeveelheid personal trainers die op dit moment voor jou klaarstaan en jouw graag willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen!

Je kunt waar je je ook bevindt een ideale personal trainer of coach vinden die jou kan helpen met het geven van de lessen of trainingen die jij nodig hebt. We beschikken over een enorm aantal personal trainers op bijna elke plaats en regio van Nederland. Al woon je in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Rotterdam of elders, zonder twijfel zul je een geschikte personal trainer of coach vinden bij jou in de buurt. Onze personal trainers geven begeleiding, lessen, coaching en trainingen aan mensen van alle categorieën en van elke leeftijd.

Onze vele personal trainers in Nederland

Bij Superprof heb je veel opties om uit te kiezen als het gaat om personal trainers. Op elke plaats en regio beschikken we over personal trainers die jou met veel enthousiasme willen helpen met het bereiken van al je persoonlijke doelen.

Onze personal trainers hebben veel ervaringkennis en diverse opleidingen. Ongetwijfeld zal je een personal trainer vinden die een opleiding heeft gevolgd op het gebied waarop jij begeleiding, coaching of training nodig hebt. Elke personal trainer weet precies hoe hij/zij lessen en trainingen van hoge kwaliteit moet voorbereiden en wilt je graag overal mee helpen.

Volg je begeleiding, coaching of training op de juiste locatie

Je kan er zelf voor kiezen op welke locatie je begeleiding, coaching of trainingen plaats moeten vinden. De locatie waar je lessen of trainingen moeten plaatsvinden zijn afhankelijk van je behoeften en persoonlijke doelen.

Je kan ervoor kiezen om begeleiding, coaching of personal training te volgen bij jou thuis of thuis bij je personal trainer of coach. Het kan voorkomen dat je personal trainer of coach een eigen studio bezit voor het trainen.

Je kunt er ook voor kiezen om je les te volgen bij de fitnesssportschool of buiten in de vrije natuur. Op de profielen van de personal trainers kun je veel informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop personal trainers in staat zijn om lessen te geven. Bespreek met je personal coach wat je behoeften en persoonlijke doelen zijn die je wilt behalen en waar je je lessen of trainingen het liefst wilt volgen.

Ga aan de slag op de tijden die jou het beste uitkomen

Een groot voordeel van het volgen van begeleidingcoaching of trainingen met een personal trainer van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke dag en uur van de dag je lessen plaats moeten vinden.

Als je alleen tijd beschikbaar hebt op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur dan hoeft dit geen probleem te zijn. Vind een personal trainer of coach die beschikbaar is op deze tijden.

Ook is het belangrijk dat je je personal trainer laat weten voor hoe lang je ongeveer je begeleidingcoaching of persoonlijke trainingen nodig hebt. Zoek jij naar lessen voor een aantal weken, maanden of bijvoorbeeld een heel jaar? Geef aan hoe lang jij in gedachten hebt om je lessen te volgen.

Als je begeleiding, coaching of trainingen voor een langere periode nodig hebt dan zal je personal trainer een geschikt uitgebreid programma voor je voorbereiden die voldoet aan het doel dat jij wilt bereiken.

Zorg snel dat jij een geschikte docent vindt. Geef aan wat jouw woonplaats is en kijk wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving. Bekijk alle advertenties en lees alle weergegeven informatie goed door. Zodra jij een geschikte persoonlijke trainer hebt gevonden, neem dan gelijk contact op en boek je eerste les. Start vandaag nog met je eerste training!

Wat wil je leren?