Homepagina
Lessen geven

Een Personal Trainer kan je vinden via Superprof

🥇 Het allerbeste aanbod
💻 470 enthousiaste personal trainers
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar personal trainer lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Personal trainer

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 50 beoordelingen.

26 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €26 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

01

Vind je ideale leraar Personal trainer

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Personal trainer en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Personal trainer

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Personal trainer

Bekijk ons aanbod van lessen Personal trainer

Vind jouw ideale Personal Coach

Personal trainers over heel Nederland

Ben je op zoek naar een personal trainer of personal coach in Nederland? Wil je graag gezond en fit worden, afvallen, een goede conditie opbouwen, hulp met trainen, coaching en advies voor voeding, dieet, bewegen en lifestyle, coaching en begeleiding voor sport, fitness, bodybuilding, krachttraining, cross fitness, het vergroten van je spiermassa, een fitter lichaam krijgen, hulp met het behalen van een beter resultaat, begeleiding, online coaching of trainingen bij jou in de buurt?

 

Zoek dan niet verder, je kunt waar je je ook bevindt een ideale personal trainer of coach vinden die jou kan helpen met het geven van de lessen of trainingen die jij nodig hebt.

 

We beschikken over een enorm aantal personal trainers op bijna elke plaats en regio van Nederland. Al woon je in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Rotterdam of ergens anders, zonder twijfel zal je een geschikte personal trainer of coach vinden bij jou in de buurt. Onze personal trainers geven begeleiding, lessen, coaching en trainingen aan mensen van alle categorieën en van elke leeftijd.

 

Onze vele personal trainers in Nederland

Bij Superprof heb je veel opties om uit te kiezen als het gaat om personal trainers. Op elke plaats en regio beschikken we over personal trainers die jou met veel enthousiasme willen helpen met het bereiken van al je persoonlijke doelen.

 

Onze personal trainers hebben veel ervaring, kennis en diverse opleidingen. Ongetwijfeld zal je een personal trainer vinden die een opleiding heeft gevolgd op het gebied waarop jij begeleiding, coaching of training nodig hebt. Elke personal trainer weet precies hoe hij/zij lessen en trainingen van hoge kwaliteit moet voorbereiden en wilt je graag overal mee helpen.

 

Volg je begeleiding, coaching of trainingen op de juiste locatie

Je kan er zelf voor kiezen op welke locatie je begeleiding, coaching of trainingen plaats moeten vinden. De locatie waar je lessen of trainingen moeten plaatsvinden zijn afhankelijk van je behoeften en persoonlijke doelen.

 

Je kan ervoor kiezen om begeleiding, coaching of personal training te volgen bij jou thuis of thuis bij je personal trainer of coach. Het kan voorkomen dat je personal trainer of coach een eigen studio bezit voor het trainen.

 

Je kunt er ook voor kiezen om je les te volgen bij de fitness, sportschool of buiten in de vrije natuur. Op de profielen van de personal trainers kun je veel informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop personal trainers in staat zijn om lessen te geven. Bespreek met je personal coach wat je behoeften en persoonlijke doelen zijn die je wilt behalen en waar je je lessen of trainingen het liefst wilt volgen.

 

Ga aan de slag op de dag en uur van de dag die jou het beste uitkomen

Een groot voordeel van het volgen van begeleiding, coaching of trainingen met een personal trainer van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke dag en uur van de dag je lessen of coaching plaats moeten vinden. 

 

Als je alleen tijd beschikbaar hebt op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur dan hoeft dit geen probleem te zijn. Vind een personal trainer of coach die beschikbaar is op deze tijden.

 

Ook is het belangrijk dat je je personal trainer laat weten voor hoe lang je ongeveer je begeleiding, coaching of persoonlijke trainingen nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een paar lessen van een week of mogelijk lessen voor een paar weken, maanden, begeleiding voor een half jaar tot een jaar, of zelfs voor langer dan een jaar.

 

Als je begeleiding, coaching of trainingen voor een langere periode nodig hebt dan zal je personal trainer een geschikt uitgebreid programma voor je voorbereiden die voldoet aan elk doel dat je wilt behalen.

 

Coaching, begeleiding en trainingen voor een voordelige prijs

Een ander voordeel van het aan de slag gaan met een van onze personal trainers in Nederland is dat zij begeleiding, coaching en training bieden van hoge kwaliteit meestal voor zeer voordelige prijzen.

 

Je kunt ook profiteren van diverse kortingen, de meeste personal trainers geven korting op de trainingen, coaching en begeleiding als je van tevoren kiest om een pakket van meerdere lessen tegelijk te bestellen. Ook heb je bij Superprof in je voordeel dat bijna alle personal trainers hun eerste les, coaching of training gratis geven.

 

Tijdens deze eerste gratis les, coaching of training kun je kiezen of je verder wilt met de door jou gekozen personal trainer of coach. Onze personal trainers doen er alles voor om mensen en klanten tevreden te maken en lessen van hoge kwaliteit te bieden.

 

Leerlingen en klanten hebben veel waardering voor onze personal trainers

We hebben veel mensen en klanten geholpen met hun behoeften en het behalen van verschillende doelen. We beschikken over een enorme hoeveelheid personal trainers op elke plaats en regio van Nederland.

 

Zeer waarschijnlijk zal je een geschikte personal trainer of personal coach vinden dichtbij de plaats waar jij woont. Op de profielen van de personal trainers kun je de beoordeling vinden en alle klantenervaringen vinden die vorige mensen hebben achtergelaten die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je personal trainer!

Al wil je graag gezond en fit worden, afvallen, een goede conditie opbouwen, hulp met trainen, coaching en advies voor voeding, dieet, bewegen en lifestyle, coaching en begeleiding voor sport, fitness, bodybuilding, krachttraining, het vergroten van je spiermassa, een fitter lichaam krijgen, hulp met het behalen van een beter resultaat, begeleiding, coaching of trainingen online of iets dergelijks bij jou in de buurt, neem dan snel contact op met een van onze vele personal trainers bij jou in de buurt.

 

Al woon je in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Rotterdam of ergens anders, kijk snel wie er allemaal beschikbaar zijn op de plaats waar jij woont. Bekijk alle profielen, lees ze goed door en beslis met welke personal trainer je aan de slag wilt. Wacht niet te lang en start vandaag nog met je personal trainer!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Personal trainer?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer is €26.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Personal trainer nemen?

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om trainingen Fitness en Personal Training te nemen, in vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Fitness en Personal Trainer aan de slag gaat.

 

En dat is essentieel, al helemaal bij iets fysieks als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, inclusief je zwakke of onzekere punten, dus het is van groot belang dat je je op je gemak voelt en je niet beoordeeld of bekeken voelt bij je privé trainer.

 

Indien je een paar kilo's wilt afvallen, je wilt deelnemen aan een sportwedstrijd, of je gewoon beter wilt voelen: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan wonderen verrichten. We hebben ze in allerlei specialisaties, op elk niveau.

 

Sommigen weten alles van Crossfit en High Intensity Training, anderen kunnen je meenemen in hun expertise van fitness en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen ook docenten die affiniteit hebben met vechtsport een boel helpen! De opties zijn reuze.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻Kunnen we thuis via Skype of Zoom een cursus Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen Personal trainer les aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Personal trainer?

Er zijn momenteel 470 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Personal trainer lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 470 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 50 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.