Homepagina
Lessen geven

Personal Trainer te vinden op Superprof!

🥇 De crème de la crème
💻 7 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Personal trainer in Eindhoven

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €21/uur

8 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 8 uur.

01

Vind je ideale leraar Personal trainer in Eindhoven

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Personal trainer leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Personal trainer

Overleg met je leraar Personal trainer en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

Bekijk ons aanbod aan lessen Personal trainer in Eindhoven

Neem een Personal Coach in Eindhoven via Superprof

Een grote hoeveelheid personal trainers in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een geschikte personal trainer die jou kan helpen met het behalen van je persoonlijke doelen? Wil je graag afvallen, gezond en fit worden, coaching en advies voor voeding, bewegen, een gezonde manier van leven, hulp met het trainen voor het verkrijgen van een betere conditie, coaching en begeleiding voor sporten, fitness, krachttraining, het vergroten van spiermassa, hulp met trainen, bodybuilding, cross fitness, het behalen van een goed resultaat om te kunnen posten op Instagram of iets dergelijks in de buurt van Eindhoven? Bij ons is dat allemaal meer dan mogelijk! Onze personal trainers geven coaching, begeleiding, trainingen en lessen aan mensen van alle categorieën en aan leerlingen van elke leeftijd. Naast Eindhoven hebben we ook een enorme hoeveelheid personal trainers over de rest van Nederland.

De beste personal trainers van Eindhoven

Onze personal trainers kunnen leerlingen overal mee helpen, met het behalen van een sterker en fitter lichaam, hulp met afslanken, het geven van coaching en begeleiding voor sport en fitness, het opbouwen van een betere conditie, het vergroten van je spiermassa, het geven van voedingsadvies en veel meer. Op de profielen van elke personal trainer in Eindhoven kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot zijn/haar kennis, ervaring, specialisaties en diverse opleidingen. Bekijk welke personal trainer voldoet aan jouw behoeften en persoonlijke doelen, lees goed hun profielen door en neem contact op. Overleg tijdens het contact opnemen wat voor lessen, coaching, trainingen of begeleiding je precies nodig hebt.

Onze personal trainers geven lessen, coaching, begeleiding en trainingen van hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. Naast een goede prijs kun je profiteren van kortingen als je van tevoren meerdere lessen of trainingen tegelijk koopt. Ook kun je profiteren van het feit dat bijna elke personal trainer in Eindhoven zijn/haar eerste les of training gratis geeft. Tijdens de eerste gratis les of training kun je bepalen of je wel of niet verder wilt met de door jou gekozen personal trainer.

Volg je training, begeleiding of coaching op de plek die jou het beste uitkomt

Met Superprof kun je aan de slag met je trainingen, begeleiding of coaching op de plek die jou het beste uitkomt. De locatie waar je coaching of trainingen moeten plaatsvinden zijn afhankelijk van je behoeften en persoonlijke doelen. Je kan ervoor kiezen om je begeleiding of training te volgen in het huis van je personal trainer of mogelijk bij jou in huis. Dit kan ook zijn in de fitness, sportschool, in de vrije natuur of op een andere locatie. Als je geen lessen, begeleiding of coaching wilt volgen op een fysieke locatie met je personal trainer of coach kun je er ook voor kiezen om je begeleiding of coaching online te volgen. Veel personal trainers zijn goed voorbereid op het geven van online lessen via de computer.

Ga aan de slag op de meest praktische tijden

Dankzij Superprof kun je aan de slag gaan met je persoonlijke trainer op de tijden die jou het beste uitkomen. Al heb je alleen tijd beschikbaar op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur dan is het belangrijk dat je een personal trainer vindt die beschikbaar is op deze tijden. We beschikken over meerdere personal trainers in Eindhoven, zeer waarschijnlijk zal je een perfecte personal trainer vinden die jou kan helpen op de tijden waarop jij vrij bent. Ga naar de profielen, neem contact op en bespreek op welke tijden je graag je begeleiding, coaching of trainingen volgt. Als de persoonlijke trainer beschikbaar is dan kunnen jullie al snel tot een besluit komen over wanneer de eerste les of training plaats moet vinden.

Onze leerlingen stellen onze personal trainers enorm op prijs

Al onze leerlingen die lessen, coaching, begeleiding of trainingen hebben gevolgd met onze personal trainers in Eindhoven stellen ons enorm op prijs. Onze persoonlijke trainers in Eindhoven doen er alles voor om lessen, begeleiding, coaching en trainingen van de hoogste kwaliteit te bieden. De persoonlijke trainers hebben daarnaast veel kennis, ervaring en diverse essentiële opleidingen gevolgd. Zij weten precies hoe ze je kunnen helpen, motiveren en begeleiden met als doel om al je persoonlijke doelen te bereiken.  Onze persoonlijke trainers hebben veel mensen geholpen met het bereiken van diverse doelen. Veel mensen die begeleidingen, training of coaching hebben gevolgd raden onze personal trainers aan iedereen aan. Kijk snel wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Op het profiel van elke personal trainer kun je alle beoordelingen zien die vorige leerlingen hebben achtergelaten om je te helpen met het nemen van een beslissing met welke personal trainer je aan de slag wilt.

Wacht niet te lang en start vandaag nog!

We hebben personal trainers die je overal mee kunnen helpen. Al wil je graag afvallen, gezond en fit worden, coaching en advies voor voeding, bewegen, een gezonde manier van leven, hulp met het trainen voor het verkrijgen van een betere conditie, coaching en begeleiding voor sporten, fitness, krachttraining, het vergroten van spiermassa, hulp met trainen, bodybuilding, cross fitness, het behalen van een goed resultaat om te kunnen posten op Instagram of iets dergelijks in de buurt van Eindhoven, wacht dan niet te lang. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Eindhoven, lees hun profielen en alle informatie goed door en neem snel contact op met een van onze personal trainers. Ga vandaag nog aan de slag met je personal trainer!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Personal trainer in Eindhoven ?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer in Eindhoven is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan


Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Personal trainer nemen in Eindhoven ?

Met de hulp van een leraar Personal trainer kun je goed worden in Personal trainer.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Eindhoven en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Personal trainer ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Personal trainer verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Personal trainer te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Personal trainer te geven in Eindhoven ?

Er zijn momenteel 7 leraren Personal trainer beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Personal trainer te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Eindhoven om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 7 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld in Eindhoven?

Gemeten over een aantal van 1 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.