Homepagina
Lessen geven

Vind een Personal Trainer in Amsterdam via Superprof!

🥇 De crème de la crème
💻 30 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Personal trainer in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

30 €/u

De beste prijzen: 93% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €30/uur

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 4 uur.

01

Vind je ideale leraar Personal trainer in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Personal trainer leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Personal trainer

Overleg met je leraar Personal trainer en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Bekijk ons aanbod aan lessen Personal trainer in Amsterdam

Vind een Personal Coach via Superprof

De beste personal trainers in Amsterdam

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Amsterdam? Wil je graag afvallen, gezonder en fit worden, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness, oefeningen, begeleiding en hulp met voeding en lifestyle, conditie training, je spieren versterken, coaching en training voor bodybuilding, begeleiding met trainen voor het behalen van een beter resultaat of iets dergelijks in Amsterdam? Dat is allemaal meer dan mogelijk. We beschikken over een grote hoeveelheid personal trainers, fitness en lifestyle experts over heel Amsterdam die jou graag willen helpen voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Onze personal trainers geven lessen en begeleiding aan mensen op alle niveaus en van elke leeftijd.

Ga aan de slag met een personal trainer naar keuze in Amsterdam

Een groot voordeel van het volgen van personal trainingen, begeleiding en coaching met onze personal trainers in Amsterdam is dat je veel opties hebt om uit te kiezen. We beschikken over een groot aantal personal trainers op bijna elke plaats van Amsterdam. Ongetwijfeld zal je een geschikte personal trainer vinden voor het geven van training, begeleiding of coaching bij jou in de buurt. Elke personal trainer op Superprof heeft veel ervaring en is goed voorbereid op het geven van begeleiding en trainingen aan leerlingen op elk niveau en van elke leeftijd. De meeste van onze personal trainers hebben diverse opleidingen afgerond, je kunt op hun profiel zien wat hun specialisme is en waar ze je precies mee kunnen helpen.

Onze personal trainers bieden begeleiding, trainingen en coaching van hoge kwaliteit vaak voor een zeer betaalbare prijs. Elke personal trainer in Amsterdam geeft zijn/haar eerste les of training gratis. Tijdens deze eerste les of training kun je bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen personal trainer. Naast een eerste gratis les of training kun je profiteren van kortingen die de meeste van onze personal trainers bieden als je van tevoren meerdere lessen of trainingen tegelijk besteld. Op het profiel van elke personal trainer kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot zijn/haar kennis, ervaring, specialisme, beschikbaarheid, tarieven, korting, de eerste gratis les of training, etc.

Onze personal trainers in Amsterdam kunnen je overal mee helpen

Onze personal trainers in Amsterdam kunnen mensen overal mee helpen. Wat je doel ook is, ongetwijfeld zal je een geschikte personal trainer vinden voor het geven van de begeleiding, training of coaching die jij nodig hebt. Veel van de mensen die zich aanmelden voor coaching willen graag afvallen en fit worden en hebben iemand nodig die hierin gespecialiseerd is. We beschikken over meerdere personal trainers die kunnen helpen met afvallen.

Als je doel is om een betere conditie te behalen dan kun je aan de slag met een personal trainer die gespecialiseerd is in conditie training. We hebben ook personal trainers gespecialiseerd in bodybuilding, het vergroten van spieren en strength training, coaching voor fitness, sporten, aerobics, cross fitness, diverse oefeningen en veel meer. Onze personal trainers willen je met veel enthousiasme helpen om je persoonlijke doelen te behalen.

Begeleiding op de tijden die jou het beste uitkomen

Een ander groot voordeel van begeleiding met een personal trainer van Superprof is dat je aan de slag kunt op de tijden die voor jou het beste uitkomen. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om personal trainers en fitness en lifestyle experts, zeer waarschijnlijk zal je een personal trainer vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent en je training, begeleiding of coaching wilt volgen. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn, lees goed de profielen door en beslis met welke personal trainer je het liefst aan de slag wilt.

De doelen van mensen die personal training nodig hebben kunnen erg verschillen, sommige mensen hebben maar een paar lessen, begeleiding of trainingen nodig voor een week, anderen zoeken naar lessen, begeleiding, trainingen of coaching voor een langere periode van een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Bekijk welke personal trainer in Amsterdam voldoet aan jouw eisen, interesses en doelen en laat weten voor hoe lang je de begeleiding, coaching of trainingen nodig hebt.

Volg je trainingen, coaching of begeleiding op de locatie naar keuze

De redenen voor het volgen van les en coaching met een personal trainer kunnen erg verschillen. De een is op zoek naar coaching bij het helpen om af te vallen, de ander heeft een personal trainer nodig voor conditie training, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness en/of oefeningen, etc. Je kunt je training, coaching of begeleiding volgen op de locatie die voor jou praktisch is. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij jou in huis, thuis bij jouw personal trainer of op een andere locatie. Mogelijk heb je begeleiding nodig bij je gym of sportschool of buiten in de vrije natuur. Je kunt er ook voor kiezen om coaching of begeleiding online te volgen. Veel van onze personal trainers zijn goed voorbereid op het geven van lessen, coaching en begeleiding online.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je personal trainer

Al wil je graag afvallen, gezonder en fit worden, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness, oefeningen, begeleiding en hulp met voeding en lifestyle, conditie training, je spieren versterken, coaching en training voor bodybuilding, begeleiding met trainen voor het behalen van een beter resultaat of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam, wacht dan niet te lang en bekijk welke personal trainer voldoet aan jouw eisen, wensen en interesses. Als je een geschikte personal trainer hebt gevonden bij jou in de buurt van Amsterdam, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je les, begeleiding of training!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Personal trainer in Amsterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer in Amsterdam is €30.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan


Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Personal trainer nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van een leraar Personal trainer kun je goed worden in Personal trainer.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Amsterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Personal trainer ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Personal trainer verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Personal trainer te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Personal trainer te geven in Amsterdam ?

Er zijn momenteel 30 leraren Personal trainer beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Personal trainer te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Amsterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 30 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld in Amsterdam?

Gemeten over een aantal van 4 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.