Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 7 beoordelingen.

31 €/u

Geweldige tarieven: 96% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 31euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Personal Trainers reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je aan de slag met een Personal Trainer?

2. Organiseer je lessen voor Fitness en Personal Training in Amsterdam

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat kost een privéles Fitness en Personal Training gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde prijs van een les Fitness en Personal Training in Amsterdam is €31.

 

De ervaring van de leraar Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren staan ​​tot je beschikking om thuislessen Fitness en Personal Training te geven in Amsterdam en omgeving?

45 privéleraren Fitness en Personal Training bieden de mogelijkheid tot bijlessen Fitness en Personal Training in Amsterdam en omgeving.

 

Je kunt hun lesadvertenties checken en op basis daarvan bepalen welke tutor in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen Fitness en Personal Training uit meer dan 45 leraren.

 

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijlesleraren Fitness en Personal Training in Amsterdam?

Uit 7 waarderingen geven de studenten een gemiddeld cijfer van 5.0 van de vijf.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, van maandag tot en met vrijdag in het geval van een complicatie omtrent een les.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👴🏼Waarom zou je Fitness en Personal Training lessen proberen?

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om een training Fitness en Personal Training te nemen, in vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale sportbegeleider aan de slag gaat.

 

En dat is belangrijk, al helemaal bij iets dat zo is gefocust op je eigen lichaam als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, je onzekere of zwakke punten inbegrepen, dus het is erg van belang dat je op je gemak bent en je op je gemak en niet beoordeeld voelt bij je privédocent.

 

Indien je aan je gewicht moet werken, je wilt gaan deelnemen aan een triatlon, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan wonderen verrichten. We hebben ze in allerlei specialisaties, met een focus op allerlei niveaus.

 

Sommigen weten alles van Cardio en conditieopbouw, anderen kunnen je meenemen in hun expertise van bodybuilding en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen tevens docenten die affiniteit hebben met vechtsporten een boel helpen! De keuzes zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Fitness en Personal Training vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 45 bijlesleraren Fitness en Personal Training in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via Skype of Zoom privéles Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle vrijheid om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start jouw Fitness Journey vandaag nog

Bekijk ons aanbod van Personal Trainers in Amsterdam

Bekijk meer leraren Aan de slag

Personal Training in Amsterdam: zoek niet verder!

De beste personal trainers in Amsterdam

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Amsterdam? Wil je graag afvallen, gezonder en fit worden, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness, oefeningen, begeleiding en hulp met voeding en lifestyle, conditie training, je spieren versterken, coaching en training voor bodybuilding, begeleiding met trainen voor het behalen van een beter resultaat of iets dergelijks in Amsterdam?

 

Dat is allemaal meer dan mogelijk. We beschikken over een grote hoeveelheid personal trainers, fitness en lifestyle experts over heel Amsterdam die jou graag willen helpen voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Onze personal trainers geven lessen en begeleiding aan mensen op alle niveaus en van elke leeftijd.

 

Ga aan de slag met een personal trainer naar keuze in Amsterdam

Een groot voordeel van het volgen van personal trainingen, begeleiding en coaching met onze personal trainers in Amsterdam is dat je veel opties hebt om uit te kiezen. We beschikken over een groot aantal personal trainers op bijna elke plaats van Amsterdam. Ongetwijfeld zal je een geschikte personal trainer vinden voor het geven van training, begeleiding of coaching bij jou in de buurt.

 

Elke personal trainer op Superprof heeft veel ervaring en is goed voorbereid op het geven van begeleiding en trainingen aan leerlingen op elk niveau en van elke leeftijd. De meeste van onze personal trainers hebben diverse opleidingen afgerond, je kunt op hun profiel zien wat hun specialisme is en waar ze je precies mee kunnen helpen.

 

Onze personal trainers bieden begeleiding, trainingen en coaching van hoge kwaliteit vaak voor een zeer betaalbare prijs. Vrijwel elke personal trainer in Amsterdam geeft zijn/haar eerste les of training gratis. Tijdens deze eerste les of training kun je bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen personal trainer.

 

Naast een eerste gratis les of training kun je profiteren van kortingen die de meeste van onze personal trainers bieden als je van tevoren meerdere lessen of trainingen tegelijk besteld. Op het profiel van elke personal trainer kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot zijn/haar kennis, ervaring, specialisme, beschikbaarheid, tarieven, korting, de eerste gratis les of training, etc.

 

Onze personal trainers in Amsterdam kunnen je overal mee helpen

Onze personal trainers in Amsterdam kunnen mensen overal mee helpen. Wat je doel ook is, ongetwijfeld zal je een geschikte personal trainer vinden voor het geven van de begeleiding, training of coaching die jij nodig hebt. Veel van de mensen die zich aanmelden voor coaching willen graag afvallen en fit worden en hebben iemand nodig die hierin gespecialiseerd is. We beschikken over meerdere personal trainers die kunnen helpen met afvallen.

 

Als je doel is om een betere conditie te behalen dan kun je aan de slag met een personal trainer die gespecialiseerd is in conditie training. We hebben ook personal trainers gespecialiseerd in bodybuilding, het vergroten van spieren en strength training, coaching voor fitness, sporten, aerobics, cross fitness, diverse oefeningen en veel meer. Onze personal trainers willen je met veel enthousiasme helpen om je persoonlijke doelen te behalen.

 

Begeleiding op de tijden die jou het beste uitkomen

Een ander groot voordeel van begeleiding met een personal trainer van Superprof is dat je aan de slag kunt op de tijden die voor jou het beste uitkomen. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om personal trainers en fitness en lifestyle experts, zeer waarschijnlijk zal je een personal trainer vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent en je training, begeleiding of coaching wilt volgen. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn, lees goed de profielen door en beslis met welke personal trainer je het liefst aan de slag wilt.

 

De doelen van mensen die personal training nodig hebben kunnen erg verschillen, sommige mensen hebben maar een paar lessen, begeleiding of trainingen nodig voor een week, anderen zoeken naar lessen, begeleiding, trainingen of coaching voor een langere periode van een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar.

 

Bekijk welke personal trainer in Amsterdam voldoet aan jouw eisen, interesses en doelen en laat weten voor hoe lang je de begeleiding, coaching of trainingen nodig hebt.

 

Volg je trainingen, coaching of begeleiding op de locatie naar keuze

De redenen voor het volgen van les en coaching met een personal trainer kunnen erg verschillen. De een is op zoek naar coaching bij het helpen om af te vallen, de ander heeft een personal trainer nodig voor conditie training, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness en/of oefeningen, etc. Je kunt je training, coaching of begeleiding volgen op de locatie die voor jou praktisch is.

 

Dit kan bijvoorbeeld zijn bij jou in huis, thuis bij jouw personal trainer of op een andere locatie. Mogelijk heb je begeleiding nodig bij je gym of sportschool of buiten in de vrije natuur. Je kunt er ook voor kiezen om coaching of begeleiding online te volgen. Veel van onze personal trainers zijn goed voorbereid op het geven van lessen, coaching en begeleiding online.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je personal trainer

Al wil je graag afvallen, gezonder en fit worden, coaching voor fitness, sport, aerobics, cross fitness, oefeningen, begeleiding en hulp met voeding en lifestyle, conditie training, je spieren versterken, coaching en training voor bodybuilding, begeleiding met trainen voor het behalen van een beter resultaat of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam, wacht dan niet te lang en bekijk welke personal trainer voldoet aan jouw eisen, wensen en interesses.

 

Als je een geschikte personal trainer hebt gevonden bij jou in de buurt van Amsterdam, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je les, begeleiding of training!

Wat wil je leren?