Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 8 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Breda

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

24 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Breda!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Vind je een cursus Frans Breda op Superprof

Leer de Franse taal met een expert in Breda

Woon je in Breda en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal bij jou in de buurt? Wil je graag de Franse taal leren en zoek je naar Franse lessen, een cursus Frans, lessen of een cursus gericht op de Franse grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, training, Frans bijles, studiebegeleiding, examentraining, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse cursussen aan groepen, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur, een les van een uur, les voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, Frans cursussen online, studiebegeleiding online, training online, een proefles of iets anders in de buurt van Breda, bekijk direct wie er allemaal beschikbaar zijn!

De lessen waar jij naar zoekt

In Breda hebben we meerdere leraren gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van Frans lessen. Onze leraren hebben veel kennis en specialisaties op het gebied van Frans en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze Frans leraren in Breda bieden verschillende soorten lessen, cursussen en workshops aan leerlingen op verschillende niveaus, van beginners tot intermediates en gevorderden en aan leerlingen van jong tot oud. Onze leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden van de lessen die jij nodig hebt. Onze Frans leraren hebben veel ervaring en hebben in de afgelopen jaren veel leerlingen geholpen met het geven van Franse lessen en het bereiken van hun persoonlijke doelen. Elke leerling die les heeft gevolgd met onze Frans leraren in Breda beveelt onze leraren aan iedereen aan. Wacht niet langer en ontdek snel welke van onze leraren voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken.

Ontdek welke leraar voldoet aan jouw eisen en doelen

Wij hebben een groot aantal Frans leraren verspreid over verschillende delen van Breda, ongetwijfeld is er een perfecte leraar die de lessen biedt die jij nodig hebt bij jou in de buurt. Op deze pagina kun je alle profielen vinden van Frans leraren in Breda die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van lessen. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, kennis, ervaring, tarieven, locaties, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, etc. Kijk snel of er een geschikte leraar tussen zit die de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een geschikte leraar hebt gevonden, wacht dan niet langer en neem snel contact op. Ga naar het profiel van de leraar en druk op ‘Boek een les’. Vervolgens zul je alle opties zien waarmee je contact kunt maken. Schrijf de leraar een bericht en laat hem/haar weten wat jij precies nodig hebt en welke doelen jij wilt bereiken met je lessen. Als je er niet zeker van bent of onze leraren jou kunnen helpen, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen. Ga snel aan de slag met je Frans lessen in Breda. Naast de Franse taal beschikken we ook over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in andere talen, zoals Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Arabisch, etc.

Bepaal waar en wanneer je lessen moeten plaatsvinden

Naast het kunnen kiezen voor een leraar naar keuze kun je ook bepalen op welke locatie en tijden jij aan de slag wilt. Je hebt meerdere locaties om uit te kiezen binnen Breda. De meeste van onze leraren zijn in staat om jou te helpen op verschillende locaties, dit kan zij bij jou thuis, op de locatie van je leraar, op een andere locatie of online via de computer. Op de profielen kun je alle informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop zij in staat zijn om jou te helpen. Kijk ook of de leraar in staat is om les te geven op de tijden waarop jij vrij bent. Neem contact op en leg uit welke tijden voor jou het beste uitkomen en kom samen tot een besluit. Beslis snel met wie jij aan de slag wilt en start vandaag nog met je eerste les. Al onze lessen zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer goede tarieven. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen is zeer voordelig. Profiteer ook van het feit dat bijna elke leraar in Breda een eerste les gratis biedt.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je les Frans!

Al woon je in Breda en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal bij jou in de buurt, wil je graag de Franse taal leren en zoek je naar Franse lessen, een cursus Frans, lessen of een cursus gericht op de Franse grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, training, Frans bijles, studiebegeleiding, examentraining, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse cursussen aan groepen, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur, een les van een uur, les voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, Frans cursussen online, studiebegeleiding online, training online, les gericht op Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans of andere talen, een proefles of iets anders bij jou in de buurt van Breda, bekijk direct wie er allemaal beschikbaar zijn. Lees alle profielen goed door en neem een beslissing. Maak snel contact en boek je eerste Frans les in Breda!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun leraren Franse les in Breda?

Uit 1 beoordelingen geven de studenten een gemiddelde beoordeing van 5.0 uit 5.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, vijf dagen per week in het geval van een probleem omtrent een les.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel docenten zijn beschikbaar om privéles Frans te geven in Breda?

In Breda en omgeving, geven 8 privé leraren een cursus Frans aan.

 

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Breda, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivé lessen in de Franse taal uit meer dan 8 tutoren.

👴🏼Met welk doel zou je lessen Frans gaan beginnen?

Thuislessen Frans met een leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je privé leraar en je boekt in real life of online je bijlessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 8 bijlesleraren Frans in Breda.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van een bijles Frans in Breda?

In Breda is het gemiddelde bedrag van een cursus in de Franse taal €24.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.