Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Frans leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met cursus Frans?

2. Organiseer je cursus Frans in Eindhoven

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

FAQ

✒️ Hoe worden bijles leraren Frans uit Eindhoven beoordeeld?

Uit 5 beoordelingen geven de studenten een gemiddelde beoordeling van 4.9 van de vijf.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, de hele week in het geval van vragen omtrent een les.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel leraren staan ​​tot uw beschikking om cursussen Frans te geven in Eindhoven en omgeving?

16 tutors Frans geven thuislessen Frans in Eindhoven en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Eindhoven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jecursus in de Franse taal uit meer dan 16 docenten.

💻Is het op Superprof mogelijk om online privéles Frans volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen frans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Frans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Frans bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een cursus in de Franse taal gemiddeld in Eindhoven en omgeving ?

De gemiddelde prijs van een bijles Frans in Eindhoven is €20.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Frans!

Check ons lerarenaanbod Frans in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Franse les in Eindhoven op Superprof

Volg Franse lessen gegeven door een privéleraar in Eindhoven

Is het jouw droom om de Franse taal te kunnen spreken op een goed niveau? Wacht dan niet langer en laat je helpen door een van onze privéleraren van Superprof bij jou in de buurt. Onze leraren helpen jou graag met het leren van de Franse taal. Of misschien zoek je wel naar bijles gericht op het vak Frans op school. Bij ons kun je ook bijlessen vinden. Waar jij ook naar zoekt, wij bieden de lessen waar jij naar op zoek bent. Onze Frans leraren hebben veel kennis en ervaring van de taal en het geven van les. Kom er zo snel mogelijk achter welke van onze Frans leraren in Eindhoven beschikbaar zijn en jou kunnen helpen!

Frans leren met behulp van een privéleraar

Als je graag Frans wilt leren spreken, lezen en schrijven dan is het volgen van privéles bij jou in de buurt een van de beste manieren om dit te bereiken. Meerdere van onze Frans leraren in Eindhoven helpen jou graag om jouw doelen te bereiken. Wil je graag de Franse taal leren vanaf het begin? Onze leraren in Eindhoven helpen jou daar graag bij. Zij helpen jou graag met het leren van de basis van de taal. Ook kunnen meerdere leraren jou helpen om bijvoorbeeld meer kennis op te doen van de Franse taal. Wat jouw doelen ook zijn, kom erachter welke van onze Frans leraren in Eindhoven in staat zijn om jou te helpen met het geven van de lessen of cursus die jij nodig hebt!

Bijles gericht op het schoolvak Frans

De meeste van onze Frans leraren in Eindhoven bieden ook les aan leerlingen die hulp nodig hebben met het vak Frans op school. Frans behoort tot een van de vakken waar veel leerlingen regelmatig last mee hebben. Het is voor de meesten natuurlijk een vreemde taal. Als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen of bepaalde onderwerpen niet kunt begrijpen, laat je dan gerust helpen. Onze bijles leraren helpen jou graag om alle problemen waar jij tegenaan loopt zo effectief mogelijk aan te pakken. Zij kunnen jou helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een examen en veel meer. Je kunt bijles op Superprof vinden aan leerlingen op alle niveaus. Van les aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school tot studenten in het hoger onderwijs.

Vind een geschikte Frans leraar

Kom erachter welke van onze Frans leraren in Eindhoven voldoen aan jouw eisen en doelen. Op deze pagina van Frans leraren in Eindhoven kun je alle advertenties vinden van leraren die jou kunnen helpen met het geven van les. Lees de advertenties en kijk welke van onze leraren de cursus of bijles Frans bieden die jij nodig hebt. Op de advertenties kun je alle informatie vinden over elke leraar, de lessen die zij bieden, hun prijs per uur en meer. Zodra je een geschikte leraar Frans hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op.

Les op de door jou gewenste locatie

Bij ons kun je zelf bepalen hoe, waar en wanneer je bijles plaats moet vinden. Als jij je les graag volgt op een specifieke locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis, kom er dan via de advertenties achter wie jou kan helpen op deze locatie. Als jij je cursus of bijles Frans liever online volgt, dan is dat ook mogelijk. De meeste van onze leraren bieden lessen online. Online aan de slag gaan kan ook zeer praktisch zijn. Zorg ervoor dat je een Frans leraar vindt die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Boek snel je eerste les Frans en start vandaag nog!

Wat wil je leren?